Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ελα ντε. ναχει ενα μυριο και να στελνει τη μανα του να κανει κατασκοπεια στο μπακαλικο να μετρησει τα κωλοχαρτα. γινεται? δε γινεται.

συγγνωμη ρε μαλακα αλλα θεωρεις πιστευτο οτι ο majestic γυρναγε τα μαγαζια οπτικων της αθηνας, μαζευε οτι σπασμενο σκελετο απο γυαλια εβρισκε, τον πουλαγε στο ebay και απο αυτη τη δραστηριοτητα εβγαλε 1 μυριου και το μοναδικο σπιτι στην Εκαλη που δε το πνιγει η αιθαλομιχλη? Γιατι ετσι λεει. Αμα τα πιστευετε αυτα εχω μια ωραιοτατη γεφυρα στο σαν φρανσισκο να σας πουλησω σε τιμη ευκαιριας

η φωτο ειναι καρα οριτζιναλ , οποιος την προλαβε και ξερει πως να την τσεκαρει το ξερει , edit δεν εχει , αν κανεις εμβασμα μεσω τραπεζης η μενουν αρκετο καιρο πανω ειδικα μεγαλα ποσα , στα βαζουν σε standby και το δειχνει ετσι ..

Τωρα για το δευτερο που γραφεις δεν διαφωνω γι αυτο εγραψα αν ειναι κανενος μπαρμπα , πατερα κτλ ..

τωρα εσυ με δουλευεις, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση, αν πιστευεις οτι εκανε ακατεβατο 1 μυριο εμβασμα στο paypal. Εδω 10 χιλιαρικα στελνεις και σου ζαλιζει το paypal τον ερωτα στειλε ταυτοτητα στειλε εκκαθαριστικο στειλε το να στειλε τ'αλλο, τετοια ποσα τα τσιμπανε για μαυρο χρημα σε δευτερολεπτα στην Ιρλανδια που ειναι το paypal

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τεμ τι με ρωτας αφου συμφωνω μαζι σου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συγγνωμη ρε μαλακα αλλα θεωρεις πιστευτο οτι ο majestic γυρναγε τα μαγαζια οπτικων της αθηνας, μαζευε οτι σπασμενο σκελετο απο γυαλια εβρισκε, τον πουλαγε στο ebay και απο αυτη τη δραστηριοτητα εβγαλε 1 μυριου και το μοναδικο σπιτι στην Εκαλη που δε το πνιγει η αιθαλομιχλη? Γιατι ετσι λεει. Αμα τα πιστευετε αυτα εχω μια ωραιοτατη γεφυρα στο σαν φρανσισκο να σας πουλησω σε τιμη ευκαιριας

τωρα εσυ με δουλευεις, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση, αν πιστευεις οτι εκανε ακατεβατο 1 μυριο εμβασμα στο paypal. Εδω 10 χιλιαρικα στελνεις και σου ζαλιζει το paypal τον ερωτα στειλε ταυτοτητα στειλε εκκαθαριστικο στειλε το να στειλε τ'αλλο, τετοια ποσα τα τσιμπανε για μαυρο χρημα σε δευτερολεπτα στην Ιρλανδια που ειναι το paypal
τυπε μπορει να λαδωνει τους υπευθυνους του paypal με σπασμενους σκελετους γυαλιων :rockon:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
συγνωμη ειναι αλήθεια οτι ο καραμολεγκος επεισε τον απαγωγέα του; καλά άκουσα;  :o
Τον "έψησε" και τον άφησε, τι αρτοποιός ειναι;
Μια παλιά διαφήμηση έλεγα "40 χρόνια φούρναρης, έχω ψήσει.."  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ελα ντε. ναχει ενα μυριο και να στελνει τη μανα του να κανει κατασκοπεια στο μπακαλικο να μετρησει τα κωλοχαρτα. γινεται? δε γινεται.
που ξερεις ρε μπορεί να είναι πρακτορας του Μαντούρου  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ασχετα με το ματζεστικ , υπαρχει και κοσμος με εκατομμυρια και πανε στο πιατσα καλαμακι και οταν τελειωσει και μεινει ενα μπιφτεκι και κατι σκατοπατατες του λενε καντα πακετο.
Η πανε στο γραφειο τους με φαγητο φτιαγμενο απο το σπιτι ,και οχι κανα φιλετο , σαντουιτσακι γαλοπουλα τυρι
στο πιατσα καλαμακι ειναι ακριβα τυπε δεν συχναζουν εκει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.271
Πόντοι
12.756
δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο και το ξερεις. ειναι συγκεκριμενες οι καρμιριες των φραγκατων και δεν εχουν καμια σχεση με τις βλακειες που σκεφτεται και γραφει ο μαγευτικος.

Συμφωνω ρε μπρο , γι αυτο γραφω στην αρχη "ασχετο με τον μαγευτικο "  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.271
Πόντοι
12.756

Για το πρωτο που λες στον Εκτορα συμφωνω με σενα .

Για το δευτερο που λες , ξερεις οποτε εχουμε ανταλλαξει αποψεις οτι δεν εχω καμια διαθεση και σκοπο να σε δουλεψω , την πρωτη φορα σου ζαλιζουν τ αρχιδια , μετα ειναι κομπλε , το εμβασμα ειναι τραπεζικο παιρνουν βεβαιωση απο την τραπεζα και μια χαρα πανε τα λεφτα στο paypal ..
Να ξερεις η τραπεζα σε καλει μολις κανεις την καταθεση , απαξ και ειναι οκ η τραπεζα στελνει την βεβαίωση στο paypal

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Για το δευτερο που λες , ξερεις οποτε εχουμε ανταλλαξει αποψεις οτι δεν εχω καμια διαθεση και σκοπο να σε δουλεψω , την πρωτη φορα σου ζαλιζουν τ αρχιδια , μετα ειναι κομπλε , το εμβασμα ειναι τραπεζικο παιρνουν βεβαιωση απο την τραπεζα και μια χαρα πανε τα λεφτα στο paypal ..
Να ξερεις η τραπεζα σε καλει μολις κανεις την καταθεση , απαξ και ειναι οκ η τραπεζα στελνει την βεβαίωση στο paypal

σωστο αυτο. απο τη στιγμη που το εμβασμα ειναι τραπεζικο δεν εχει λογο να το ψαξει paypal για πλυντηρια οι τραπεζες ειναι ηδη αυστηρες στον ελεγχο.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

εγω σου λεω οτι απο προσωπικη εμπειρια, το μεγαλυτερο εμβασμα που εχω στειλει paypal ηταν λιγο πανω απο 10,000 απο λογαριασμο στη eurobank και τελικα κατεληξα να πληρωσω την αγορα με πιστωτικη γιατι πολυ απλα το  paypal μονο πιστοποιητικο γεννησης με φαξ δε μου ζητησε.

Τεσπα θα βαλω μετα τον πιτσιρικα τον γραφιστα να σου φτιαξει μια "οριτζιναλ" φωτο υπολοιπου paypal παρομοια μ αυτη που ποσταρε να δεις οτι το "ειναι σιγουρα αυθεντικη" ειναι λαθος

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Άσχετο, αλλά γιατί τον λέτε μαγευτικό; "Μεγαλοπρεπής" είναι το νικ του ανθρώπου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ο ματζεστικ ειναι εξωτερικο μας ειχε πει και παντρευτηκε εκει. την μανα σε ποιο μπακάλικο την εστελνε ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.271
Πόντοι
12.756
εγω σου λεω οτι απο προσωπικη εμπειρια, το μεγαλυτερο εμβασμα που εχω στειλει paypal ηταν λιγο πανω απο 10,000 απο λογαριασμο στη eurobank και τελικα κατεληξα να πληρωσω την αγορα με πιστωτικη γιατι πολυ απλα το  paypal μονο πιστοποιητικο γεννησης με φαξ δε μου ζητησε.

Τεσπα θα βαλω μετα τον πιτσιρικα τον γραφιστα να σου φτιαξει μια "οριτζιναλ" φωτο υπολοιπου paypal παρομοια μ αυτη που ποσταρε να δεις οτι το "ειναι σιγουρα αυθεντικη" ειναι λαθος

Temp χωρις να σε αμφισβητω πια ειναι η χρηση που κανεις με χρημματα στο paypal ? γιατι αν παιζεις χιλιαρικα μεταφορες και καποια στιγμη πας να στειλεις 10Κ σιγουρα θα σου ζητησουν αρκετα πραγματα γιατι ειναι περαν του συνηθισμένου τραφικ.
Κατι μου λεει οτι η eurobank εκανε την μαλακια και δεν εστειλε τιποτα..οποτε και ετρεχαν εσενα.
Απο citibank Ελλαδα εχω στειλει εμβασμα 200Κ εμβασμα στο λογαριασμο μου και πηγε χωρις να ανοιξει μύτη , σε εταιρικο λογαριασμο που ειχα πανω σε εταιρια της κεντρικης ευρωπης , εστειλα παλι εμβασμα απο θυγατρικη δικη μου στην Ελλαδα και πηγαν μια χαρα.
Στην πρωτη περιπτωση εστειλα μονο ταυτοποίηση το διαβατηριο μου , και αποδειξη οτι ο λογαριασμος που στελνει τα λεφτα ειναι δικος μου , και μετα απο εκει κανονισε το private της Citibank
Στην δευτερη καποια παραπάνω χαρτια εταιρικα , μετοχολογιο κτλ για αποδειξη θυγατρικης κτλ .αν και μπορουσα να τα αποφυγω ολα αυτα κοβοντας ενα τιμολογιο μεταξυ μου ενδομιλικο  ;)

Οσο για το εντιτ της φωτο , τον εχεις ικανο να κανει τετοιο φτιαξιμο , και αν ναι , ειναι τοσο μαλακας ωστε να αφησει τα metadata που τον ξεβρακωνουν ?  ;) ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Υπερασπιστηκα την φωτο του , μην γραφεις οτι να ναι ... ειπαμε εχει δεν εχει φραγκα εβαλε κανονικη φωτο , εχεις καποια αποδειξη οτι δεν ειναι πραγματικη η φωτο απο το paypal ? γιατι αν δεν εχεις απλα γραφεις μαλακιες.
Τωρα αν τα λεφτα ειναι δικα του ή κανενος μπαρμπα του ή του πατερα του ειπαμε ειναι αλλο θεμα ... εγω δεν ειπα οτι εχει φραγκα , ειπα για την φωτο ..
Για να δουμε με την τριτη φορα θα το καταλαβεις ..

Η λογικη που γραφεις αν ειναι χορτατος καποιος δεν πρεπει να το δειχνει εχει καποια βαση , αλλα γενικως ειμαι μια λογικη που χρησιμοποιουν αυτοι που δεν εχουν ...
Αρα ο Κοπελουζος επρεπε να μενει σε παραγκα , μια και ειναι χορτατος και στ αρχιδια του να δειξει το πλουτο του , αυτοι που κυκλοφορουν με Μπεντλευ πρεπει να ειχαν ποδηλατα κτλ κτλ.
Δεν υπαρχει κανονας σε αυτο , ο κανονας ειναι ποσο μαλακας ειναι ο καθενας , καποιος το δειχνει λογο μαλακιας εγκεφαλου ή αισθηση μειονεκτικότητας , καποιος δεν δειχνει τιποτα , κανενας απο τους 2 ομως δεν ειναι φτωχος

Την φωτο δεν την έλεγξα αλλά δεν τον πιστεύω. Δεν ειπα οτι αυτος που εχει λεφτα δεν το δειχνει εξω στην ζωη του απο τον τροπο ζωης.. ειπα οτι δεν εχει αναγκη σε φορουμ να ποσταρει λογαριασμους μπας και πεισει την εριναλ η τον νιμπλ. Τωρα αν εσυ θεωρεις επιχειρηματια ξυπνιο και μπασμένο τον κάθε ηλίθιο που 4 η ωρα μπαίνει να τρολαρει σαν  εφηβος που γυρισε απο πενταημερη  λεγοντας μπουρδες , ειναι αλλο θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom