Εσυ τον υπερασπίζεσαι. Εγω τον βαζω στην ιδια θεση με οσους ανεβαζουν φωτο - μουφες για να δειχνουν οτι γαμησαν.
Ειναι η ιδια λογικη. Αυτος που ψοφαει στο γαμησι δεν χρειαζεται να το δειξει γιατι γαμαει και ειναι χορτατος και σκασιλαρα του αν φανει η οχι το ιδιο και με τα φραγκα. Εδω μεσα υπαρχουν καποιοι που ουτε τους βαζει ο νους σου που εχουν δυνατο πορτοφολι και δεν το λενε μην σου πω το κρυβουν. Αυτα (νοκια)
Υ.Γ που ειναι αυτο το παιδι το αγαπημενο;ο νοκια.
Υπερασπιστηκα την φωτο του , μην γραφεις οτι να ναι ... ειπαμε εχει δεν εχει φραγκα εβαλε κανονικη φωτο , εχεις καποια αποδειξη οτι δεν ειναι πραγματικη η φωτο απο το paypal ? γιατι αν δεν εχεις απλα γραφεις μαλακιες.
Τωρα αν τα λεφτα ειναι δικα του ή κανενος μπαρμπα του ή του πατερα του ειπαμε ειναι αλλο θεμα ... εγω δεν ειπα οτι εχει φραγκα , ειπα για την φωτο ..
Για να δουμε με την τριτη φορα θα το καταλαβεις ..
Η λογικη που γραφεις αν ειναι χορτατος καποιος δεν πρεπει να το δειχνει εχει καποια βαση , αλλα γενικως ειμαι μια λογικη που χρησιμοποιουν αυτοι που δεν εχουν ...
Αρα ο Κοπελουζος επρεπε να μενει σε παραγκα , μια και ειναι χορτατος και στ αρχιδια του να δειξει το πλουτο του , αυτοι που κυκλοφορουν με Μπεντλευ πρεπει να ειχαν ποδηλατα κτλ κτλ.
Δεν υπαρχει κανονας σε αυτο , ο κανονας ειναι ποσο μαλακας ειναι ο καθενας , καποιος το δειχνει λογο μαλακιας εγκεφαλου ή αισθηση μειονεκτικότητας , καποιος δεν δειχνει τιποτα , κανενας απο τους 2 ομως δεν ειναι φτωχος