Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ τον majestic κόβω για άτομο απογοητευμένο που ψάχνεται γενικώς μπας και αλλάξει/βελτιώσει λίγο τη ζωή του. Για αυτό ανοίγει θέματα πότε για αμπελώνες, πότε για γάμους στο Las Vegas, για την Ελβετία και τέτοια. Ότι ακούσει από δω και εκεί δηλ.
Πλούσιος δεν είναι αλλά μια οικονομική άνεση την έχει ίσα για να ζει χωρίς να δουλεύει και να απολαμβάνει κανα δυο "πολυτέλειες" το χρόνο. Ένα ταξιδάκι, ένα city tour μέχρι εκεί.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Temp χωρις να σε αμφισβητω πια ειναι η χρηση που κανεις με χρημματα στο paypal ? γιατι αν παιζεις χιλιαρικα μεταφορες και καποια στιγμη πας να στειλεις 10Κ σιγουρα θα σου ζητησουν αρκετα πραγματα γιατι ειναι περαν του συνηθισμένου τραφικ.
Κατι μου λεει οτι η eurobank εκανε την μαλακια και δεν εστειλε τιποτα..οποτε και ετρεχαν εσενα.
Απο citibank Ελλαδα εχω στειλει εμβασμα 200Κ εμβασμα στο λογαριασμο μου και πηγε χωρις να ανοιξει μύτη , σε εταιρικο λογαριασμο που ειχα πανω σε εταιρια της κεντρικης ευρωπης , εστειλα παλι εμβασμα απο θυγατρικη δικη μου στην Ελλαδα και πηγαν μια χαρα.
Στην πρωτη περιπτωση εστειλα μονο ταυτοποίηση το διαβατηριο μου , και αποδειξη οτι ο λογαριασμος που στελνει τα λεφτα ειναι δικος μου , και μετα απο εκει κανονισε το private της Citibank
Στην δευτερη καποια παραπάνω χαρτια εταιρικα , μετοχολογιο κτλ για αποδειξη θυγατρικης κτλ .αν και μπορουσα να τα αποφυγω ολα αυτα κοβοντας ενα τιμολογιο μεταξυ μου ενδομιλικο  ;)

Οσο για το εντιτ της φωτο , τον εχεις ικανο να κανει τετοιο φτιαξιμο , και αν ναι , ειναι τοσο μαλακας ωστε να αφησει τα metadata που τον ξεβρακωνουν ?  ;) ;)

Εσυ απο δω και περα να λες οτι αμα γουσταρεις μπορεις να ξοφλησεις το www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/af/86/c8/af86c874e5d5dfc9d921b808b26839686882a132/application/pdf/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF_%CE%9D%CE%BF71.pdf]Ελληνικο Δημοσιο Χρεος [/url] μεσω paypal παντως

Και εισαι και πιο μαγκας γιατι γραφει και τ΄ονομα σου

Του πηρε 3 λεπτα μπαι δε γουει

Συνημμένα

• DSC00073.JPG
    DSC00073.JPG
    114,4 KB · Εμφανίσεις: 14

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εσυ απο δω και περα να λες οτι αμα γουσταρεις μπορεις να ξοφλησεις το www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/af/86/c8/af86c874e5d5dfc9d921b808b26839686882a132/application/pdf/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF_%CE%9D%CE%BF71.pdf]Ελληνικο Δημοσιο Χρεος [/url] μεσω paypal παντως

του νιπλ του παει κιολας  :rockon: :rockon: :rockon: ενω εκεινος ο ματζεστικ πολυ μιζερια

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Tυπε προσεχε μην το δει κανενα τσακαλι της εφοριας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και ο Γκιόλιας ειχε μεγάλη επισκεψιμότητα αλλά ήταν ιδεολόγος και δεν έβαζε διαφημίσεις, γι'αυτό τον έφαγαν!  :S
ο γλιόλιας, ώντας μέγας εκβιαστής, αναρτούσε κατά καιρούς ένα κάρο άρθρα από "αναγνώστες" και στοχοποιούσε επιχειρήσεις και προιόντα κατά το δοκούν.
ο εκβιασμός του τροκτικού δεν είχε προηγούμενο, γι' αυτό και τον έφαγαν.
τέτοιες πρακτικές τις έμαθε κοντά στον αρχιβρωμιάρη τον τριανταφυλλόπουλο(μέγας εκβιαστής) και μετά δίπλα στο θέμο(μέγας τυχοδιώκτης).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756

TempT ωραια δουλεια  ;) , απλα βρες και την φωτο του μαγου και δωσ την στον δικο σου να δει και να σου πει αν ειναι πειραγμενη.. ;)
Θα καταλαβει σιγουρα , εκτος αν ο μαγος ειναι καλυτερος απο τον δικο σου γιατι και αυτος 3 λεπτα εκανε  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Την φωτο δεν την έλεγξα αλλά δεν τον πιστεύω. Δεν ειπα οτι αυτος που εχει λεφτα δεν το δειχνει εξω στην ζωη του απο τον τροπο ζωης.. ειπα οτι δεν εχει αναγκη σε φορουμ να ποσταρει λογαριασμους μπας και πεισει την εριναλ η τον νιμπλ. Τωρα αν εσυ θεωρεις επιχειρηματια ξυπνιο και μπασμένο τον κάθε ηλίθιο που 4 η ωρα μπαίνει να τρολαρει σαν  εφηβος που γυρισε απο πενταημερη  λεγοντας μπουρδες , ειναι αλλο θεμα.

Την φωτο αν δεν την τσέκαρες ας το καλυτερα μην παιρνεις θεση ..
Αντε παλι με το τι θεωρω εγω  :jerking: αρχιζεις και μου θυμιζεις τον Αλεξ που κολλαει η βελονα και λεει τα ιδια και πραγματα που δεν εχω πει ..
Σου ειπα η φωτο ειναι ενταξει , δεν πηρα θεση αν ειναι δικα του , δεν πηρα θεση αν ειναι επιχειρηματιας ή ζητιανος και ουτε αν ειναι ξυπνιος η βλαμμενος.
Για να δουμε θα ειναι η τελευταια φορα που σου εξηγω τα ιδια ή θα μας παρει καιρο ολο αυτο..

Επισκέπτης
Temp χωρις να σε αμφισβητω πια ειναι η χρηση που κανεις με χρημματα στο paypal ? γιατι αν παιζεις χιλιαρικα μεταφορες και καποια στιγμη πας να στειλεις 10Κ σιγουρα θα σου ζητησουν αρκετα πραγματα γιατι ειναι περαν του συνηθισμένου τραφικ.
Κατι μου λεει οτι η eurobank εκανε την μαλακια και δεν εστειλε τιποτα..οποτε και ετρεχαν εσενα.
Απο citibank Ελλαδα εχω στειλει εμβασμα 200Κ εμβασμα στο λογαριασμο μου και πηγε χωρις να ανοιξει μύτη , σε εταιρικο λογαριασμο που ειχα πανω σε εταιρια της κεντρικης ευρωπης , εστειλα παλι εμβασμα απο θυγατρικη δικη μου στην Ελλαδα και πηγαν μια χαρα.
Στην πρωτη περιπτωση εστειλα μονο ταυτοποίηση το διαβατηριο μου , και αποδειξη οτι ο λογαριασμος που στελνει τα λεφτα ειναι δικος μου , και μετα απο εκει κανονισε το private της Citibank
Στην δευτερη καποια παραπάνω χαρτια εταιρικα , μετοχολογιο κτλ για αποδειξη θυγατρικης κτλ .αν και μπορουσα να τα αποφυγω ολα αυτα κοβοντας ενα τιμολογιο μεταξυ μου ενδομιλικο  ;)

Οσο για το εντιτ της φωτο , τον εχεις ικανο να κανει τετοιο φτιαξιμο , και αν ναι , ειναι τοσο μαλακας ωστε να αφησει τα metadata που τον ξεβρακωνουν ?  ;) ;)

Πςςςςς!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Την φωτο αν δεν την τσέκαρες ας το καλυτερα μην παιρνεις θεση ..
Αντε παλι με το τι θεωρω εγω  :jerking: αρχιζεις και μου θυμιζεις τον Αλεξ που κολλαει η βελονα και λεει τα ιδια και πραγματα που δεν εχω πει ..
Σου ειπα η φωτο ειναι ενταξει , δεν πηρα θεση αν ειναι δικα του , δεν πηρα θεση αν ειναι επιχειρηματιας ή ζητιανος και ουτε αν ειναι ξυπνιος η βλαμμενος.
Για να δουμε θα ειναι η τελευταια φορα που σου εξηγω τα ιδια ή θα μας παρει καιρο ολο αυτο..

μαναρακι τωρα με τα λεφτα που κουβαλας σε εχω δει με αλλο ματι και δεν φερνω αντιρρησεις  :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
TempT ωραια δουλεια  ;) , απλα βρες και την φωτο του μαγου και δωσ την στον δικο σου να δει και να σου πει αν ειναι πειραγμενη.. ;)
Θα καταλαβει σιγουρα , εκτος αν ο μαγος ειναι καλυτερος απο τον δικο σου γιατι και αυτος 3 λεπτα εκανε  ;)

Σου ειπα την αποψη μου χθες την ειδα και τη θεωρησα ψευτικη, σημερα που κοιταξα δεν την εβρισκα. Απο κει και περα το να παρεις μια φωτογραφια κατι που εμφανιζεται στην οθονη του υπολογιστη σου δεν ειναι τιποτα δυσκολο, το κατι που φωτογραφιζεις με το κινητο μπορει να ναι απο παραθυρο browser, παραθυρο photoshop μεχρι και παραθυρο photo viewer απο μια photo που ειχε ποσταρει καποιος καμμενος πριν 5 χρονια σ ενα φορουμ και ειχες κανει save. Το γεγονος δηλαδη οτι ειναι οντως photo που τραβηξε το ταδε κινητο την ταδε ημερομηνια δε σημαινει τιποτα απολυτως, πριν καν παμε στο οτι κανεις ευκολα παπαδες με meta.

Αυτο που μενει ειναι αυτο που ελεγε ο Sherlock when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth ... . Αυτα που λεει απλα δε συμβαδιζουν, δε μπορεις να χεις χρημα δικο σου η της οικογενειας και να μη ξερεις 3 βασικα για το πως δουλευουν οι τραπεζες, δε γινεται, ειναι σα να λεει χασαπης ειμαι χασαπης η μπριζολα απ τ' αφτια του μοσχαριου βγαινει, ετσι? Παραπερα απο αυτο δε με πολυνοιαζει κι ολας περα απο την πλακα που σπαω με τα πρασινα ντονατς και τα σπασμενα γυαλια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Σου ειπα την αποψη μου χθες την ειδα και τη θεωρησα ψευτικη, σημερα που κοιταξα δεν την εβρισκα. Απο κει και περα το να παρεις μια φωτογραφια κατι που εμφανιζεται στην οθονη του υπολογιστη σου δεν ειναι τιποτα δυσκολο, το κατι που φωτογραφιζεις με το κινητο μπορει να ναι απο παραθυρο browser, παραθυρο photoshop μεχρι και παραθυρο photo viewer απο μια photo που ειχε ποσταρει καποιος καμμενος πριν 5 χρονια σ ενα φορουμ και ειχες κανει save. Το γεγονος δηλαδη οτι ειναι οντως photo που τραβηξε το ταδε κινητο την ταδε ημερομηνια δε σημαινει τιποτα απολυτως, πριν καν παμε στο οτι κανεις ευκολα παπαδες με meta.

Αυτο που μενει ειναι αυτο που ελεγε ο Sherlock when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth ... . Αυτα που λεει απλα δε συμβαδιζουν, δε μπορεις να χεις χρημα δικο σου η της οικογενειας και να μη ξερεις 3 βασικα για το πως δουλευουν οι τραπεζες, δε γινεται, ειναι σα να λεει χασαπης ειμαι χασαπης η μπριζολα απ τ' αφτια του μοσχαριου βγαινει, ετσι? Παραπερα απο αυτο δε με πολυνοιαζει κι ολας περα απο την πλακα που σπαω με τα πρασινα ντονατς και τα σπασμενα γυαλια.

Για την δευτερη παραγραφο σου δεν διαφωνω , αντιθετα οτι εχω γραψει συμφωνει με αυτα που αναφερεις.
Οποτε πιστευω ειμαστε οκ και το κλεινουμε εδω το θεμα , συννενοηθηκαμε οι 2 μας και ειναι αρκετο. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom