Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Βασανιστειτεεεεεεεεεεεε
μάτζεστικ στην βίλα διοργανώνεις και party's με κόκα, παρτούζες και μοντέλα ?
Βασανιστειτεεεεεεεεεεεε
οπως ο σιλβιο τυπε?μάτζεστικ στην βίλα διοργανώνεις και party's με κόκα, παρτούζες και μοντέλα ?
οπως ο σιλβιο τυπε?
αυτα που γυαλιζουν τα γιλεκα ειναι της μοδας τυπε αλλα πανακριβα :S
δες τον που το πηρε σοβαρα το αξιωμαΕισαι φτωχειά ...δεν μου κανεις
τι να βαλω ρε φιλε.....εδω εχουμε να κανουμε με τυπους που γαμανε φυλλης και μεταξουργειο με ενα 10ευρω και με το που δουν κοκο τσινανε!!!!!!!Γαμαω μερα παρα μερα την τζοτζεφιν με προγραμμα της μιας ωρας για 200 ευρω και το μουνι ειναι απιστευτο η μουναρα της ειναι βελουδενια (ουτε στο πρωτοχρινιατικο παρτυ του Μηλιωνη δεν ειδαν τετοιο μουνι που τα εκατομμυρια πλεουν μεσα στα πουπυλα των moncler τους) και η αλλοι ασχολουνται με το αν το paypal μου ειναι αληθινο και αν τα λεφτα μου τα εστειλα στο Λουξεμβουργο η στο Λιχτενσταιν.
Κι εσυ απο αυτες εισαι?μαναρακι τωρα με τα λεφτα που κουβαλας σε εχω δει με αλλο ματι και δεν φερνω αντιρρησεις
σαν τα dsquared απο αγια βαρβαρα μερια τυπε;επρεπε να προλαβεις περσυ που τα ειχαν αρπαξει απο τον Γαβαλα οι κλητηρες και τα πουλαγαν μισο τιμης και κονομησε ολος ο κοσμος μονκλερακια και το παιζουν μουρη
δες τον που το πηρε σοβαρα το αξιωμα
σαν τα dsquared απο αγια βαρβαρα μερια τυπε;
καλες απομιμησεις που μπορουμε να βρουμε τυπε; γνωριζεις τιποτα;οχι ρε Ρεντ , οριτζιναλ , οχι μαλακιες , σου ειπα και απο που τα ειχαν κονομησει
καλες απομιμησεις που μπορουμε να βρουμε τυπε; γνωριζεις τιποτα;
Κι εσυ απο αυτες εισαι?
σωστος τυπε λες να μας κανει δωρο κανα μονκλερακι η κανα dsquared ο majestic? τοσα λεφτα εχει η κουφαλα για αυτον δεν ειναι τιποτα ρε τυπεκαλες απομιμησεις δεν εχω ιδεα που μπορεις να βρεις , αν και καλες στα Μονκλερακια ειναι δυσκολο πολυ εως ακατορθωτο ..
ασε που θα σε παρουν πρεφα αμεσως , ειχα δει ενα εργοστασιο στην Τουρκια που εφτιαχνε αλλα ηταν πατσαβουρια.
Μην φορατε ρε τυποι απομιμησεις , βαλτε οτι αντεχει η τσεπη σας και κανετε κεφι και ειστε μια χαρα.
σωστος τυπε λες να μας κανει δωρο κανα μονκλερακι η κανα dsquared ο majestic? τοσα λεφτα εχει η κουφαλα για αυτον δεν ειναι τιποτα ρε τυπε