Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πες του να ανοιξει κανα μαγαζι να παμε να τα περνουμε με εκπτωση σκοτωμενα , αλλιως πες του να κανει την εισαγωγη αυτος και να τα παρουμε σε τιμες χονδρικης  ;)
ωραια μπιζνα μου ακουγεται τυπε
Οσοι ξερουν Μαθηματικα και Αγγλικα να μου αθροισουν τα ποσα και να μου πουνε ποσα Moncler παιρνω ????

Αντε Γατακια!!!!!!! Και αυτο ειναι Μουφα??

Αντε μπραβο καντε τουρισμο τωρα βραδυατικααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
βαλε και ενα παραθυρο που εισαι στο μπουρδελα παραλληλα να σε πιστεψει ο κοσμακης ρε τυπε

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τα refund ειναι ψιλουλια μην αγχωνεσαι  :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οσοι ξερουν Μαθηματικα και Αγγλικα να μου αθροισουν τα ποσα και να μου πουνε ποσα Moncler παιρνω ????

Αντε Γατακια!!!!!!! Και αυτο ειναι Μουφα??

Αντε μπραβο καντε τουρισμο τωρα βραδυατικααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ντοκουμεντο τυπε :rockon:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πολυ χρημα διακινει ο τυπος  :cool2: :cool2: :cool2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ωραιο?

ποσες εμφανισεις εχει? να το κατεβασω ?? το εβαλα μονο για να υπαρχουν μαρτυρες??

Που ειναι η Erinal παιζει το μουνακι της??
τυπε απο τι μπιζνα ειναι το χρημα?
απο τους σκελετους των γυαλιων?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ακριβως  ;) η τσουλαρα  :zfuck: :zfuck:

Θα την περιμενω να μου τα αθροισει να μου βγαλει το συνολο γιατι αν δει καλα φτανω τα 2 μυρια μετρητουλια

Ποσα ζηταει για να την παρω ??? 

ΥΓ : Δεν πιστευω νασαι κανα μπαζο ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.downjacketsgreece.com/images/large/jacketsgreece/Moncler-Down-Hooded-429nd0387_03_LRG.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Χτυπα το απο δω τυπε  :headbang3:

[URL unfurl="true"]http://www.monclerjackets-outlet.com/moncler-cheval-sleeveless-down-vests-unisex-in-black-p-728.html[/URL]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
τυπε απο τι μπιζνα ειναι το χρημα?
απο τους σκελετους των γυαλιων?

εχεις υπολογισει ποσους πρεπει να θαψεις για να βγαλεις αυτα τα νουμερα ?? σου φτανει μια πυρηνικη βομβα ?

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ανεβασε και μια φωτο που να εχεις ανοιξει και ενα παραθυρο στο μπου να το βουλωσουν οι ρομπες ρε τυπε  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχεις υπολογισει ποσους πρεπει να θαψεις για να βγαλεις αυτα τα νουμερα ?? σου φτανει μια πυρηνικη βομβα ?

http://[URL unfurl="true"]www.thedailysheeple.com/wp-content/uploads/2012/09/nuclear-bomb-explosion.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQaDMlF_FT_WUUCObyEO4_UWfccJnibHPUnbZeZbNjnMjHebRhstQ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Θα την περιμενω να μου τα αθροισει να μου βγαλει το συνολο γιατι αν δει καλα φτανω τα 2 μυρια μετρητουλια

Ποσα ζηταει για να την παρω ??? 

ΥΓ : Δεν πιστευω νασαι κανα μπαζο ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα βρωμαει φτωχειά ρε τυπε ... θα την αντεξεις αυτη την μυρωδια ?  :huh: :huh: :huh: :huh:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
έχασα το ντοκουμέντο ρε μαλάκες ;;;  :2on1:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ανεβασε και μια φωτο που να εχεις ανοιξει και ενα παραθυρο στο μπου να το βουλωσουν οι ρομπες ρε τυπε  :rockon:

τι και καλα τι να φαινεται.

Την φωτο την κατεβασα ελπιζω να την κανατε copy αφου ειστε Γατοι και να την χρησιμοποιησετε για να βουλωσετε τα στοματα. :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom