Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
βαλε και αλλα τοσα φορους που θα σου ερθουν να πληρωσεις μολις μπει Ελλαδα ...καλα  :zfuck: τυπε , παρ το  απο ευρωπη να εισαι σιγουρος

Θα το παρουμε gift τυπε, me us postal
λες να μας καταλαβουν???

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βαλε και αλλα τοσα φορους που θα σου ερθουν να πληρωσεις μολις μπει Ελλαδα ...καλα  :zfuck: τυπε , παρ το  απο ευρωπη να εισαι σιγουρος
γιαυτο θα ηταν μια καλη μπιζνα τα πουλαει dsquared και moncler ο majestic τυπε

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Θα την περιμενω να μου τα αθροισει να μου βγαλει το συνολο γιατι αν δει καλα φτανω τα 2 μυρια μετρητουλια

Ποσα ζηταει για να την παρω ??? 

ΥΓ : Δεν πιστευω νασαι κανα μπαζο ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ρε παπαρα μυθομανη μυνχαουζεν

αν ειχες πιασει εστω μια φορα στη ζωη σου πανω απο 1000 ευρω θα ηξερες που μπαινουν κομματα και που τελειες στα ποσα του paypal

κι ας το σβησες εδω ειναι

Συνημμένα

• Screen Shot 2014-01-17 at 2.12.12 AM.png
    Screen Shot 2014-01-17 at 2.12.12 AM.png
    283,1 KB · Εμφανίσεις: 69

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
τι στον πούτσο ανέβασε; Σεντούκι με ελβετικά φράγκα;  :headbang:

με την σεσουλα τα ευρωπουλα τυπε ... :grin: :grin:

μαν φαντάσου πόσα τοστάκια βγάζεις με τόσο χρήμα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι να κλασουν τα τοστακια , αγοραζεις και ενα εβερεστ και τα γραφεις ολα στ αρχιδια σου , καθεσαι και πινεις το καφεδακι σου ολη μερα και τσιμπας οτι θες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
αν ειχες πιασει εστω μια φορα στη ζωη σου πανω απο 1000 ευρω θα ηξερες που μπαινουν κομματα και που τελειες στα ποσα του paypal

:police:
Ωπα τον τσακωσες τον τυπο ?
Εισαι μεσα ρε γατονι και δεν μιλας κιολας  :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Για πες τυπε?
Παραμυθης?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
:police:
Ωπα τον τσακωσες τον τυπο ?
Εισαι μεσα ρε γατονι και δεν μιλας κιολας  :grin: :grin:

επαιζα με το Λακη στο παραδιπλα τυπε

μεγαλος παραγοντας αυτος ο ματζεστικ παντως, τυπωνει αβερτα χρημα

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αποτι ειδατε ο Majestic69 μαλακιες δεν λεει.Οτι πω το αποδεικνυω ατοματως σε διαστημα ημερων.Σας εχω ανοιξει 100 θρεντς για δουλειες καθολου τυχαια.Εσεις χαβαλεδιαζετε και ειστε κολημενοι με το μουνι και απο προκοπη μηδεν, οχι ολοι ξερουν αυτοι σε ποιους απανταω.Εγω το χρημα το εχω ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Αν παρατηρησατε ολα τα κεφαλαια ερχονται απο εξωτερικο.Κινεζοι πληρωνουνε Γαλλοι πληρωνουνε Σινγκαπουρεζοι μου καταθετανε λες κ τους πουλαγα χρυσο απο παντου...απο την Σουηδια απο το Βελγιο απο παντου λεφτα.Εισαγωγη χρηματων στην Ελλαδιτσα............να πληρωσω κανενα χαρατσι κ κανενα φορο για να πεσουν οι μισθοι στους κοπριτες...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
επαιζα με το Λακη στο παραδιπλα τυπε

μεγαλος παραγοντας αυτος ο ματζεστικ παντως, τυπωνει αβερτα χρημα

Καθεσαι και παιζεις με τον Λακη και εδω πεφτουν κορμια  ;)

Δυνατος εισαι τυπε , να σε εχουμε το νου μας  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αποτι ειδατε ο Majestic69 μαλακιες δεν λεει.Οτι πω το αποδεικνυω ατοματως σε διαστημα ημερων.Σας εχω ανοιξει 100 θρεντς για δουλειες καθολου τυχαια.Εσεις χαβαλεδιαζετε και ειστε κολημενοι με το μουνι και απο προκοπη μηδεν, οχι ολοι ξερουν αυτοι σε ποιους απανταω.Εγω το χρημα το εχω ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Αν παρατηρησατε ολα τα κεφαλαια ερχονται απο εξωτερικο.Κινεζοι πληρωνουνε Γαλλοι πληρωνουνε Σινγκαπουρεζοι μου καταθετανε λες κ τους πουλαγα χρυσο απο παντου...απο την Σουηδια απο το Βελγιο απο παντου λεφτα.Εισαγωγη χρηματων στην Ελλαδιτσα............να πληρωσω κανενα χαρατσι κ κανενα φορο για να πεσουν οι μισθοι στους κοπριτες...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
Για την ταμπακερα δεν βλεπω τιποτα ομως.
Κατι σου ειπε ο αλλος. Κάνε κατι γιατι βλεπω να γινεσαι ρόμπα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
Οι νυχτες ειναι περιπετεια στο μπου τυποι  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories