Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.272
- Πόντοι
- 12.756
$155.99 :S
βαλε και αλλα τοσα φορους που θα σου ερθουν να πληρωσεις μολις μπει Ελλαδα ...καλα τυπε , παρ το απο ευρωπη να εισαι σιγουρος
$155.99 :S
έχασα το ντοκουμέντο ρε μαλάκες ;;;
βαλε και αλλα τοσα φορους που θα σου ερθουν να πληρωσεις μολις μπει Ελλαδα ...καλα τυπε , παρ το απο ευρωπη να εισαι σιγουρος
γιαυτο θα ηταν μια καλη μπιζνα τα πουλαει dsquared και moncler ο majestic τυπεβαλε και αλλα τοσα φορους που θα σου ερθουν να πληρωσεις μολις μπει Ελλαδα ...καλα τυπε , παρ το απο ευρωπη να εισαι σιγουρος
θα την ξανανεβασει να την δει και ο εριναλ τυπεέχασα το ντοκουμέντο ρε μαλάκες ;;;
που εισαι ρε τυπε , εχασες τα κωλαριστα
δεν το κόπαρε κανένας
ολοι , μεχρι και οι επισκεπτες
ολοι , μεχρι και οι επισκεπτες
Θα την περιμενω να μου τα αθροισει να μου βγαλει το συνολο γιατι αν δει καλα φτανω τα 2 μυρια μετρητουλια
Ποσα ζηταει για να την παρω ???
ΥΓ : Δεν πιστευω νασαι κανα μπαζο ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τι στον πούτσο ανέβασε; Σεντούκι με ελβετικά φράγκα;
μαν φαντάσου πόσα τοστάκια βγάζεις με τόσο χρήμα
ρε παπαρα μυθομανη μυνχαουζεν
αν ειχες πιασει εστω μια φορα στη ζωη σου πανω απο 1000 ευρω θα ηξερες που μπαινουν κομματα και που τελειες στα ποσα του paypal
κι ας το σβησες εδω ειναι
Ωπα τον τσακωσες τον τυπο ?
Εισαι μεσα ρε γατονι και δεν μιλας κιολας
Για πες τυπε?ρε παπαρα μυθομανη μυνχαουζεν
αν ειχες πιασει εστω μια φορα στη ζωη σου πανω απο 1000 ευρω θα ηξερες που μπαινουν κομματα και που τελειες στα ποσα του paypal
κι ας το σβησες εδω ειναι
Ωπα τον τσακωσες τον τυπο ?
Εισαι μεσα ρε γατονι και δεν μιλας κιολας
επαιζα με το Λακη στο παραδιπλα τυπε
μεγαλος παραγοντας αυτος ο ματζεστικ παντως, τυπωνει αβερτα χρημα
Για την ταμπακερα δεν βλεπω τιποτα ομως.Αποτι ειδατε ο Majestic69 μαλακιες δεν λεει.Οτι πω το αποδεικνυω ατοματως σε διαστημα ημερων.Σας εχω ανοιξει 100 θρεντς για δουλειες καθολου τυχαια.Εσεις χαβαλεδιαζετε και ειστε κολημενοι με το μουνι και απο προκοπη μηδεν, οχι ολοι ξερουν αυτοι σε ποιους απανταω.Εγω το χρημα το εχω ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Αν παρατηρησατε ολα τα κεφαλαια ερχονται απο εξωτερικο.Κινεζοι πληρωνουνε Γαλλοι πληρωνουνε Σινγκαπουρεζοι μου καταθετανε λες κ τους πουλαγα χρυσο απο παντου...απο την Σουηδια απο το Βελγιο απο παντου λεφτα.Εισαγωγη χρηματων στην Ελλαδιτσα............να πληρωσω κανενα χαρατσι κ κανενα φορο για να πεσουν οι μισθοι στους κοπριτες......