Ρε φιλε με εχεις μπερδεψει. Δηλαδη παραδεχεσαι οτι εσυ εγραψες τα νουμερα;1,000,000.00 ετσι το ειχα γραψει.Και ειχαν βγει καποιοι και ειπαν την παπατζα τους παλι.Δεν θυμαμαι αν συμμετειχες στο φορουμ.
Θες ξυλο τυπε.
Ρε φιλε με εχεις μπερδεψει. Δηλαδη παραδεχεσαι οτι εσυ εγραψες τα νουμερα;1,000,000.00 ετσι το ειχα γραψει.Και ειχαν βγει καποιοι και ειπαν την παπατζα τους παλι.Δεν θυμαμαι αν συμμετειχες στο φορουμ.
Ρε φιλε με εχεις μπερδεψει. Δηλαδη παραδεχεσαι οτι εσυ εγραψες τα νουμερα;
Θες ξυλο τυπε.
1,000,000.00 ετσι το ειχα γραψει.Και ειχαν βγει καποιοι και ειπαν την παπατζα τους παλι.Δεν θυμαμαι αν συμμετειχες στο φορουμ.
εσύ μάριε είσαι one million dollar baby ?
εσύ μάριε είσαι one million dollar baby ?
εσυ απο το να κραζεις τους αλλους μηπως καλυτερα να δεις πρωτα τον εαυτουλη σου ??
Ετσι το εγραψες ? Σωστα το εγραψες... αυτο που σου ποσταρισε ομως ο Τεμπ δεν το εγραψες σωστα
Οχι δεν συμμετειχα στο φορουμ
Βγαλε το screenshot με το εκατομμυριο να δω αν το εγραψες αληθεια ετσι
Αφού αποφάσισες να τραβήξεις τα βλέμματα με ποσταρίσματα λογαριασμών, καυχησιές και παραληρηματικά
διαγγέλματα θα έχεις και κράξιμο. Get used to it.
και ο bestman ψωλαρει ολη μερα μας νοιαζει??
O bestman παρακολουθούσε το live. Πριν λίγο "πήγε ταμείο" και τώρα θα σας αποχαιρετήσει!
τελικα το εκατομυριο βρηκαμε ποιος το χει ???
ωραιο?
ποσες εμφανισεις εχει? να το κατεβασω ?? το εβαλα μονο για να υπαρχουν μαρτυρες??
Που ειναι η Erinal παιζει το μουνακι της??
Θα την περιμενω να μου τα αθροισει να μου βγαλει το συνολο γιατι αν δει καλα φτανω τα 2 μυρια μετρητουλια
Ποσα ζηταει για να την παρω ???
ΥΓ : Δεν πιστευω νασαι κανα μπαζο ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αν εχει βγαλει αυτος εκατομμυρια,τοτε εγω ειμαι ο λατσης....κατι που ξεχασα
ΥΓ : O Γιώργος Χαβενετίδης που εχει βγαλει καποια εκατομμυρια διαμενει στον κολωνο.Οποτε δεν ξερετε κανενας αν εχει χρημα η οχι απο το που μενει που τρωει τι αυτοκινητο εχει και τι ρολοι φοραει.
τυπε δεν σου καθομαι ουτε με σφαίρες, στον νιπλ ψηνομαι ομως. Του εκανε καλο προμο ο τεμπ και γουσταρα χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχα
κανε τουρισμοοοοοο