Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
1,000,000.00 ετσι το ειχα γραψει.Και ειχαν βγει καποιοι και ειπαν την παπατζα τους παλι.Δεν θυμαμαι αν συμμετειχες στο φορουμ.
Ρε φιλε με εχεις μπερδεψει. Δηλαδη παραδεχεσαι οτι εσυ εγραψες τα νουμερα;
Θες ξυλο τυπε.  :bottom:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
1,000,000.00 ετσι το ειχα γραψει.Και ειχαν βγει καποιοι και ειπαν την παπατζα τους παλι.Δεν θυμαμαι αν συμμετειχες στο φορουμ.

Ετσι το εγραψες ? Σωστα το εγραψες... αυτο που σου ποσταρισε ομως ο Τεμπ δεν το εγραψες σωστα
Οχι δεν συμμετειχα στο φορουμ
Βγαλε το screenshot με το εκατομμυριο να δω αν το εγραψες αληθεια ετσι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καταρρεει ο κοσμος του μπου κομ στα ματια μου παντως.  :S
Το τελικα χτυπημα θα ειναι να μαθω οτι ο νιπλι λεει παπατζες και οτι ο βατραχος ειναι μεγαλοδικηγορος και μας τρολλαρει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

χαχαχαχαχαχαχαχαα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
εσυ απο το να κραζεις τους αλλους μηπως καλυτερα να δεις πρωτα τον εαυτουλη σου ??

Αφού αποφάσισες να τραβήξεις τα βλέμματα με ποσταρίσματα λογαριασμών, καυχησιές και παραληρηματικά
διαγγέλματα θα έχεις και κράξιμο. Get used to it.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ετσι το εγραψες ? Σωστα το εγραψες... αυτο που σου ποσταρισε ομως ο Τεμπ δεν το εγραψες σωστα
Οχι δεν συμμετειχα στο φορουμ
Βγαλε το screenshot με το εκατομμυριο να δω αν το εγραψες αληθεια ετσι

πραγματικα τυπε δεν μπαινω στην διαδικασια να ξανανεβασω φωτο.οτι και να ανεβασω μουφα θα την βγαλετε.ουτως η αλλως δεν μπορω να ξανακανω print στο paypal balance γιατι εχουν σκορπιστει τα χρηματα.Οι υποδιαστολες και τα κοματα που αναφερατε μπαινουνε μονα τους οταν γινει το payment δεν μπορεις να αλοιωσεις τα ποσα με το ποντικι μην ακουω μαλακιες πρωινιατικα.Το θεμα ειναι θα καταληξουμε καπου?Αλλος ψηφιζει πασοκ αλλος χρυση αυγη και αλλος ΝΔ και ο bestman ψωλαρει ολη μερα μας νοιαζει??

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αφού αποφάσισες να τραβήξεις τα βλέμματα με ποσταρίσματα λογαριασμών, καυχησιές και παραληρηματικά
διαγγέλματα θα έχεις και κράξιμο. Get used to it.

εγω αποφασισα ρε κακομοιρη ?  οι αλλοι μου ειπαν και το εκανα . Αν δεν εισαι στο φορουμ και χανεις επεισοδια τι πεταγεσαι σαν την πουτσα? Για τον baro την ειχα βαλει πιο παλια.και τωρα την σημερινη για χαβαλε την εβαλα γιατι καποιος ειπε κατι δεν θυμααμι το ονομα διαβασε αν θες να δεις. Και κραξε ρε φιλε πες οτι γουσταρεις σιγα δεν εγινε και κατι.Αν νομιζεις οτι με το κραξιμο θα καταλαβεις κατι κραξε με οσο θες δεν εχω προβλημα.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
τελικα το εκατομυριο  βρηκαμε ποιος το χει ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ωραιο?

ποσες εμφανισεις εχει? να το κατεβασω ?? το εβαλα μονο για να υπαρχουν μαρτυρες??

Που ειναι η Erinal παιζει το μουνακι της??

ματζέστικ εγω τουλάχιστον δεν παίζω με τα γραφικά...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Θα την περιμενω να μου τα αθροισει να μου βγαλει το συνολο γιατι αν δει καλα φτανω τα 2 μυρια μετρητουλια

Ποσα ζηταει για να την παρω ??? 

ΥΓ : Δεν πιστευω νασαι κανα μπαζο ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τυπε δεν σου καθομαι ουτε με σφαίρες, στον νιπλ ψηνομαι ομως. Του εκανε καλο προμο ο τεμπ και γουσταρα χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
κατι που ξεχασα

ΥΓ : O Γιώργος Χαβενετίδης που εχει βγαλει καποια εκατομμυρια διαμενει στον κολωνο.Οποτε δεν ξερετε κανενας αν εχει χρημα η οχι απο το που μενει που τρωει τι αυτοκινητο εχει και τι ρολοι φοραει.
αν εχει βγαλει αυτος εκατομμυρια,τοτε εγω ειμαι ο λατσης....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
το εγλημα εξιχνιαστηκε απο τα γατονια του μπου....ο ματζεστικ ειναι φτωχομπινες...αν συνεχισει ετσι θα ξεπερασει και αυτους που ισχυριζονταν οτι θα ξεχρεωναν το χρεος της ελλαδας...και αυτοι δειχναν κατι λογαριασμους με τοσα ψηφια που δεν μπρουσες να τα διαβασεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom