Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
επαιζα με το Λακη στο παραδιπλα τυπε

μεγαλος παραγοντας αυτος ο ματζεστικ παντως, τυπωνει αβερτα χρημα

μην χαλας το θρεντ τωρα με μαλακιες πραγματικα τιποτα αλλο να πεις δεν βρηκες αν ειναι δυνατον.

τετοιο γατακι εισαι και εσυ ρε πουστη μου......με το που δεις μια φωτο να ψαρωσεις να δεις να βρεις μια μαλακια να πεις να την αναιρεσεις Νεοελληνα Ξερολαααααα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Για την ταμπακερα δεν βλεπω τιποτα ομως.
Κατι σου ειπε ο αλλος. Κάνε κατι γιατι βλεπω να γινεσαι ρόμπα.

ρε αλεξ πραγματικα τι να του πω δικηγορος εισαι απο νουμερα ξερεις καταλαβαινεις τωρα βγηκε ο αλλος ο μαλακας απο την μιζερια του να μας πει για το πως γραφει το paypal τα ψηφια.....Μηπως εχω γραψει και τα ονοματα των καταθετων λαθος? να το ακουσω και αυτο???

Να βαλω φωτο απο το 10 απο το 12 απο το 13 απο 2009 ??? να δεις οτι ειναι ετσι ολα??

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ρε αλεξ πραγματικα τι να του πω δικηγορος εισαι απο νουμερα ξερεις καταλαβαινεις τωρα βγηκε ο αλλος ο μαλακας απο την μιζερια του να μας πει για το πως γραφει το paypal τα ψηφια.....Μηπως εχω γραψει και τα ονοματα των καταθετων λαθος? να το ακουσω και αυτο???

Να βαλω φωτο απο το 10 απο το 12 απο το 13 απο 2009 ??? να δεις οτι ειναι ετσι ολα??

και σένα τι σε νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι για το αν εχεις η δεν έχεις χρήμα  ?  :think:
ωωωχου  :grin:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και σένα τι σε νοιάζει τι νομίζουν οι άλλοι για το αν εχεις η δεν έχεις χρήμα  ?  :think:
ωωωχου  :grin:

εμενα δεν με νοιαζει καθολου φιλε ο αλλος τι πεταγεται να το διαψευσει εκει ειναι το θεμα.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ο TempT πηγε για υπνο γιατι πρεπει να ξυπνησει το πρωι να βαρεσει την καρτουλα του ??

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τυπε κατηγορεισαι για πλαστογραφια ουτε που μπαινουν τα κομματα και οι τελειες δεν ξερεις
Δες πως επρεπε να το παρουσιασεις
Κανε δεξι κλικ στην εικονα, προβολη εικονας και μεγεθυνση, για να δεις που μπαινει το κομμα και που η τελεια

paypalhistory.png

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελος παντων παιδες δεν θα καταληξουμε καπου...........καμια ακρη για κανενα moncler βρηκαμε ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Τύπε ενα λεπτακι, να το ξεκαθαρισουμε.
Εγω δεν λεω τιποτα.
Αλλά απο ό,τι καταλαβαινω, ο Πίπης και ο ΤεμπΤ υπονοουν, οτι ενώ στις χιλιάδες μπαινει κόμμα (υποδιαστολη) και τελεία πριν τα σεντς, δηλαδη π.χ. 120,000.00 , εσενα το πριντσκριν εχει παντου τελειες. (120.000.00)
Τοσο απλα.
Εχεις καμια εξηγηση?
Ο Πιπης ας πουμε, εβαλε ενα δικο του, που φαινεται υποδιαστολη στις χιλιαδες, και τελεια πριν τα σεντς.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τύπε ενα λεπτακι, να το ξεκαθαρισουμε.
Εγω δεν λεω τιποτα.
Αλλά απο ό,τι καταλαβαινω, ο Πίπης και ο ΤεμπΤ υπονοουν, οτι ενώ στις χιλιάδες μπαινει κόμμα (υποδιαστολη) και τελεία πριν τα σεντς, δηλαδη π.χ. 120,000.00 , εσενα το πριντσκριν εχει παντου τελειες. (120.000.00)
Τοσο απλα.
Εχεις καμια εξηγηση?
Ο Πιπης ας πουμε, εβαλε ενα δικο του, που φαινεται υποδιαστολη στις χιλιαδες, και τελεια πριν τα σεντς.

μα τι να ξεκαθαρισουμε βρε αλεξ αν ειναι αληθινα τα ποσα η οχι?

και εγω λεω οτι αυτο που ποσταρε ο πιπης ειναι μουφα και ψεμα.

Δημοσιο φορουμ ειναι ο καθενας ισχυριζεται οτι θελει και ο καθενας πιστευει οτι θελει.

Και στην πιο παλια μου φωτο στο balance με υποδιαστολη ηταν το ποσο και παλι ο καθενας βρηκε να πει τα δικα του.

οποτε τι με υποδιαστολη τι με τελεια γραφονται τα ποσα καποιος θα βγει να το διαψευεσει.

Τελος αυτο ειναι κανονας του μπου.

Ας το κλεισουμε το θεμα εδω και οποιος καταλαβε καταλαβε μην σπαναρουμε ........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οκ, τελος απο μενα.
Δεν με αφορα εξαλλου.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μπες και στο google να δεις για paypal payments.

τι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας?

ας συνεχισουμε το χαβαλε μας.....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μπες και στο google να δεις για paypal payments.
Μπηκα τυπε και ειδα κομματα.  :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.emailprocessing.co.uk/images/2233.gif[/img[/URL]]

Και η αληθεια ειναι πως πολυ ανετος δειχνεις για να παρουσιαζεις αυτα τα στοιχεια ετσι.
Δεν γαμιεται παντως, δεν μου πεφτει λογος. Και στα αρχιδια μου στην τελικη.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μπηκα τυπε και ειδα κομματα.  :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.emailprocessing.co.uk/images/2233.gif[/img[/URL]]

Και η αληθεια ειναι πως πολυ ανετος δειχνεις για να παρουσιαζεις αυτα τα στοιχεια ετσι.
Δεν γαμιεται παντως, δεν μου πεφτει λογος. Και στα αρχιδια μου στην τελικη.
[/quote]

φιλε σου ξαναλεω εχω παρουσιασει και αλλη φωτο πιο παλια με κοματα.Παλι ψευτικη μου την εβγαλαν.Υπαρχουν μαρτυρες αν δεν την εχεις δει.

Αλλα ξαναλεω μην το συζυταμε δεν εχει νοημα.....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
φιλε σου ξαναλεω εχω παρουσιασει και αλλη φωτο πιο παλια με κοματα.Παλι ψευτικη μου την εβγαλαν.Υπαρχουν μαρτυρες αν δεν την εχεις δει.

Αλλα ξαναλεω μην το συζυταμε δεν εχει νοημα.....

Εξαρτατε που τα ειχες τα κομματα ρε φιλε για να σου την παρουσιασουν σαν ψευτικη
Πριν τις χιλιαδες μπαινει η υποδιαστολη και πριν τα σεντς η τελεια
Αν εσυ τα ειχες αναποδα λογικο ειναι να σε κραξουν

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Majestic, να σου κάνω μια ερώτηση; Εκτός απ' το ψωλάρισμα έχεις άλλο σκοπό στη ζωή;
Οικογένεια, καριέρα, καταξίωση ας πούμε;

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εξαρτατε που τα ειχες τα κομματα ρε φιλε για να σου την παρουσιασουν σαν ψευτικη
Πριν τις χιλιαδες μπαινει η υποδιαστολη και πριν τα σεντς η τελεια
Αν εσυ τα ειχες αναποδα λογικο ειναι να σε κραξουν

1,000,000.00 ετσι το ειχα γραψει.Και ειχαν βγει καποιοι και ειπαν την παπατζα τους παλι.Δεν θυμαμαι αν συμμετειχες στο φορουμ.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Majestic, να σου κάνω μια ερώτηση; Εκτός απ' το ψωλάρισμα έχεις άλλο σκοπό στη ζωή;
Οικογένεια, καριέρα, καταξίωση ας πούμε;

εσυ απο το να κραζεις τους αλλους μηπως καλυτερα να δεις πρωτα τον εαυτουλη σου ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom