raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.167
- Πόντοι
- 5.006
Στο νομοσχέδιο για το «επίδομα γέννησης» η τροπολογία για τους ΠΑΟΚ, Ξάνθη!
Στο νομοσχέδιο για το «επίδομα γέννησης» η τροπολογία για τους ΠΑΟΚ, Ξάνθη!
Απο τη στιγμη που η συγκροτηση της επιτροπης ειναι παρανομη..
Ολα ειναι ακυρα..
αρα πρεπει να κανετε προσβολη της διαδικασιας συγκροτησης ως παρανομη και να μην δεχτειτε την αφαιρεση βαθμων ετσι? θα το κανετε εσυ πιστευεις?Απο τη στιγμη που η συγκροτηση της επιτροπης ειναι παρανομη..
Ολα ειναι ακυρα..
Πιο κομμουνιστής από τον Κόκκαλη; :S :S :S:S
εγω ειμαι πιο θρυλος απο σας
μπογιοπουλος φαση ειμαι εγω τι να μου πουν κατι υπαλληλοι εμενα ρε τρουμπ
εγω ειμαι κομμουνιστης τρουμπακη μου ολυμπιακος και κομμουνιστης σκληρος καριολης δλδ δεν σκιαζομαι απο ζαβα
ρε τύπε, αν είχε περάσει από τη Βουλή θα έλεγες "μιας και όλα έγιναν νόμιμα, υποβιβάστε μας"; Δηλαδή αυτό είναι που σε χαλάει;
Δεν το ξερουμε αυτο..ουτε να κανει ενα quote δεν ξερει ο πουστης βλαχος.
εμενα δε με γαμανε πακια.
εσενα γαμανε τραβελια
Big Deal τυπε....ωπα τωρα που ειπα BIG DEAL θυμηθηκα τη κριτικη του τραβελογαμημενου Φακιρη για τον NickBigCock.
Εκεινη τη μερα πρεπει να του πηγε πολλα εκ μπροστα το κωλαντερο απο τη φυσιολογικη του θεση... :S :S :S
Ναι γιατι αν ειχε περασει απο τη Βουλη υπηρχε περιπτωση να μην ψηφιζανε τις εισηγησεις του Αυγενακη....
Τη μακεδονια ξεπουλησαν, γεμισαν τις πλατειες της θεσσαλονικης με λαθρο που μαχαιρωνονται,
αλλα οι μακεδονες πολιτικαντηδες επαναστατουν μονο για τον μπαοκ
Εχει και πιο χαμηλα γι αυτη τη χωρα?
ποιες είναι πάλι οι εισηγήσεις του Αυγενάκη;;;
σκληρο αλλα αναγκαιο τακη...ελπιζω αυτες της φωτι να μην της βλεπουν παιδιαο βαγγελας διαπομπευσε τον ρωσοποντιο...εχει γινει περιγελος σε ολη την ελλαδα ο παραγκαρχης με τος αγορασμένες ομαδες...ξυρισμενο γουλι και με το σουτιεν τον βγαλαμε στον δρομο..
Τριχες. Ο ολυμπιακος δεν θελει τετοιο πρωταθλημα
Καλυτερα να κανουν αφαιρεση βαθμων απο το επομενο
Θα κανουν και τους αδικημενους τωρα