ρε μαγγες γιατι δεν μιλαει κανενας?Το Μιράζ επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης, δεν έπεσε από την αναχαίτιση.
η τηλ.γιατι γαμιεται?
το εριξαν η επεσε?ο γαμωσπιτος ο τσιπρας που ειναι?
ρε μαγγες γιατι δεν μιλαει κανενας?Το Μιράζ επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης, δεν έπεσε από την αναχαίτιση.
Η μονη λυση ειναι να δώσουμε απολυτο κωλο σε Αμερικανούς να μας κανουν κτημα τους. Καλη η ΕΕ αλλα εμεις συνορευουμε με πιθηκους δεν ειμαστε Δανια.Θελουμε και στρατο.οταν θα χουν παρει όλα τα λιμανια, τις παραλιες, τα ξενοδοχεια, το ρευμα, το νερο, τα κτηματα με τις ελιες.... μπορει να ενδιαφερθουν τυπε
ρε μαγγες γιατι δεν μιλαει κανενας?
η τηλ.γιατι γαμιεται?
ρε μαγγες γιατι δεν μιλαει κανενας?
η τηλ.γιατι γαμιεται?
ρε μαλακα τι ψησισατε?γιατι ειμαστε τοσο χωνια σαν λαος?δεν εχει δωσει γραμμη ακομα το ιδρυμα Σωρρος στα καναλια τυπε
τι power of love φιλε?συγγνωμη αγνοωτυπε ξεκιναει power of love!
τυπε ξεκιναει power of love!
τύπε ακούγεται ότι από την στεναχώρια του ακύρωσε το brunch του :Sο κουβελης λεγεται ότι θυμωσε :S
Aν δε βρεθει πιλοτος ολα είναι ανοιχτα. Σα ξαφνικος θανατος μου φαίνεται.Το Μιράζ επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης, δεν έπεσε από την αναχαίτιση.
τυπε ξεκιναει power of love!ρε μαγγες γιατι δεν μιλαει κανενας?
η τηλ.γιατι γαμιεται?
Ωραιοι οι Τουρκοι. Εξαντλουν ανθρωπους και μηχανες και στο τελος βγαινουν παντα νικητες και εμεις παμε σε μνημοσυνα των θυματων, εξοπλιζονται σαν αστακοι, διεξαγουν επιχειρησεις με απαγωγες! αντιφρονουντων τυπου Οτσαλαν σε ολο τον πλανητη, και οσο η ελληνικη πλευρα επιδεικνυει ψυχραιμια, δε θα μεινει πλοιο και αεροπλανο, θα εχουν επικρατησει χωρις καν πολεμο.
Οι ειδικοι λενε οτι τα ελληνικα νησια παρεχουν ενα πολυ καλο πλεγμα αεραμυνας ικανο να καταστρεψει οποιαδηποτε απειλη. Γιατι λοιπον δεν εχει χρησιμοποιηθει εναντιον των τουρκικων και να το βαλλουν οπως εκανε η Τουρκια που κατεριψε το ρωσικο;
τυπε πρωτη γραμμη σε κοβω! χρειαζεται το μπουρδελο μας τετοιους μλκες!
τυπε πρωτη γραμμη σε κοβω! χρειαζεται το μπουρδελο μας τετοιους μλκες!ρε μαλακα τι ψησισατε?γιατι ειμαστε τοσο χωνια σαν λαος?
γαμω την μεκκα και τον πουστη τον αλλαχ το ριξανε?
υπαρχει περιπτωη τετοια?
Το Μιράζ επέστρεφε από αποστολή αναχαίτισης, δεν έπεσε από την αναχαίτιση.
Κατ αρχήν ο δεύτερος του σχηματισμού έχει δώσει το ακριβές σημείο πτώσης. Επισης 9 μίλια από την Σκύρο και λένε ότι ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη SAR επιχείρηση ... με το marine traffic να μην δίνει παραπλέοντα μεγάλα σκάφη με αλλαγμένο στίγμα πορείας προς την περιοχή όπως γίνεται σε επιχείρηςεις διάσωσης ... παράξενα πράγματα ...
Πιθανότατα έχει χαθεί αεροπλάνο και χειριστής υπό συνθήκες που ποτε δεν θα μάθουμε ...
Όσο για τους ελληναράδες το ερώτημα τίθεται πλέον προσωπικά στον καθένα το τι προτίθεται να θυσιάσει για την χωρα.
Προσωπικά, και σορρυ μάγκες, εγώ τουλάχιστον ελάχιστα ...
Αν και εύχομαι να βγω ψεύτης R.I.P. Στον χειριστή ...
ειναι η πατριδα μου και την τιμω....
θα δωσω την ζωη μου αν χρειαστει για την οικογενεια μου.ουτε βαρβατιλα ουτε τιποτα.απλα αντρικια κ οχι σαν τζιτζικια θα τους γαμησω το χριστο
να ξερεις αν δεν εχω διπλα μου καποιον απο τους 300 λεβεντομλκες εγω δεν πολεμαω!ειναι η πατριδα μου και την τιμω....
θα δωσω την ζωη μου αν χρειαστει για την οικογενεια μου.ουτε βαρβατιλα ουτε τιποτα.απλα αντρικια κ οχι σαν τζιτζικια θα τους γαμησω το χριστο
αδερφε θα ερθεις.ειναι στο αιμα μας.πιστευω ολων μας μεχρι το 1989 γεννημενα.τα μεταγενεστερα δεν κανουν ουτε για αμαχος πληθυσμος.να ξερεις αν δεν εχω διπλα μου καποιον απο τους 300 λεβεντομλκες εγω δεν πολεμαω!
Πως γινεται η δουλεια τυπε; Στην επιστρατευση οταν σου ερθει ο αστυνομικος στη πορτα , σου δινει και ερωτηματολογιο να συμπληρωσεις; Θελετε να πατε στο πολεμο; Ναι, Οχι. Συμπληρωνεις Οχι και καθαρισες; Πως γινεται ακριβως; Η θα παρεις τα βουνα να μη σε βρουν; Παιζει κι αυτο για πολυ σκληρους τυπους.να ξερεις αν δεν εχω διπλα μου καποιον απο τους 300 λεβεντομλκες εγω δεν πολεμαω!