Νέα

Έπεσε ελληνικό μαχητικό μετά από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 628
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
όχι τυπε εισαι ηττοπαθης και φοβάσαι τον θανατο,
αν σκεφτοταν σαν εσενα ο κολοκοτρωνης ακομη τουρκοι θα ημασταν.
καλως ξεκινησαμε πολεμο το 1821.
καλως ξεκινησαμε πολεμο το 1912.
κακως ξεκινήσαμε πολεμο το 1897.
το οτι χασαμε και πολεμους και χασαμε και ανθρωπους στις νικες δεν σημαινει οτι πρεπει να γινουμε χιπιδες ή σαν τους πολιτικαντιδες που φοβουνται να διαταξουν σημερα την καταριψη ενος τουρκικου αεροπλανου. οι τουρκοι που κατεριψαν ρωσσικο τι παθανε? τους εκανε ντα ο πουτιν?

εγω δεν φοβαμαι μην με κανουν ντα οι τουρκοι ή οι σκοπιανοι. μια φορα το δικιο το εχω αυτοι ηρθαν στην γη μου οχι εγω στην δικη τους.

Καταλαβαίνεις τις διαφορές 1821,1897,1912 με σήμερα ή τζάμπα γράφω;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.696
Πόντοι
9.931
Μαλακίας το ανάγνωσμα συνέχεια..

Όταν από το πρώτο μνημόνιο οι Ευρωπαίοι έλεγαν ανοιχτε τα κλειστά επαγγέλματα,κάτι Λουράντοι,Λυμπερόπουλοι,συμβολαιογράφοι ούρλιαζαν και από πίσω τους υποστηριζαν τα κόμματα.Όταν έλεγαν μειώστε το δημόσιο καταργώντας άχρηστες θέσεις,έβαζαν συμβασιούχους και τους μονιμοποιούσαν.Έβαζαν φόρους σε μισθωτούς-συνταξιούχους που δεν ειχαν επιλογή να τα κρύψουν,αλλά άφηναν τη φοροδιαφυγή να οργιάζει.Και περιμένεις να φτιάξεις οικονομία όταν στους 10 πληρώνουν οι 2 και αυτοί πλέον με το ζόρι;Πας ακόμα και τώρα σε μαγαζιά και δεν κόβουν απόδειξη.Το φπα τον εισπράττουν αλλά δεν τον αποδιδουν και δε δηλώνουν εισόδημα.Το φόρο που τους αναλογεί τον πληρώνει ο παππούς που του έκοψαν το εκας.
  :hi: :respect:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
τύπε χαλαρωσε,τραβα κατω απο μια βρύση,ριξε μπολικο, αφθονο κρυο νερο στο κεφάλι σου,μετα κοιταξου στον καθρεφτη και αναρωτησου..αφου τιποτα απο τα βασικοτερα που εχουν ζητησει οι δανειστες δεν εχει γινει αλλα μαλλον τα αντιθετα γινονται, γιατι αφηνουν τον Τσίπρα ακομα στην εξουσία?πριν βιαστεις και πεις τη μαλακια που λένε οι φελλοί περι ελληνικού λαού,προσπαθησε να σκεφτεις,γιατι ο τσιπρας παραμενει,γιατι δεν εχει διορθωθει τιποτα απο αυτα που μας εφεραν εδώ,γιατι τελικα δεν τα επιβαλουν αυτοι που πληρωνουν και κανονικα θα επρεπε να μπορουν να τον ανατρέψουν?ο τσίπρας δεν πέφτει ουτε απο το Στε αλλα ουτε και απο σκορπιες  διαμαρτυριες,ο τσίπρας θα πέσει αν σταματησουν να του δινουν χρηματα μεχρι να τηρησει αυτα που πρέπει,αυτο δεν γινεται, αντιθετως ο Τσιπρας παει για δυτερη τετραετια και στη πραγματικοτητα  ειναι τοσο ισχυρος που ρυθμιζει ακομα και την συσταση της κυβερνησης στη Γερμανια,αναρωτησουν λοιπόν,νηφάλια,αν μπορείς...

μαλλον εσυ πρεπει να ριξεις νερο στο κεφαλι σου τυπε γιατι ο τσιπρας κανει τα 2 βασικα που απαιτουσαν και "επρεπε" να γινουν την δραστικη περικοπή των συνταξεων και την εκχωρηση της δημοσιας περιουσιας

τωρα αν διαλυει τον κοινωνικο ιστο της χωρας και την παραδιδει στους μπαχαλακηδες αριστεριστες ή ότι διοριζει τα σογια του αυτό δεν τους νοιαζει  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καταλαβαίνεις τις διαφορές 1821,1897,1912 με σήμερα ή τζάμπα γράφω;
καταλαβαινεις οτι τοτε το 1821 ξεκινησαμε απο το 0 απεναντι σε μια αυτοκρατορια
και τωρα ειμαστε λιγο καλυτεροι στην αεροπορια που κρινονται οι συγχρονοι πολεμοι
ή τζαμπα γραφω?
εγγυηση νικης κανεις δεν σου δινει, αλλα αν δεν πολεμας εισαι εξ αρχης χαμενος.
εσυ μπορει να εισαι καλα με του τουρκους σε κυπρο, κωνσταντινουπολη και ειρηνη .

εγω δεν είμαι.

προτιμω αντι να περιμενω να μου κανουν πολεμο όταν αυτοι θα ξαναεξοπλιστουν για να παρουν την δυτικη θρακη να τους κανω εγω τωρα για να φυγουν από βορεια κυπρο , ιμβρο , τενεδο, και να φυγει και ο πληθυσμος των μουσουλμάνων από την ελλαδα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μαλλον εσυ πρεπει να ριξεις νερο στο κεφαλι σου τυπε γιατι ο τσιπρας κανει τα 2 βασικα που απαιτουσαν και "επρεπε" να γινουν την δραστικη περικοπή των συνταξεων και την εκχωρηση της δημοσιας περιουσιας

τωρα αν διαλυει τον κοινωνικο ιστο της χωρας και την παραδιδει στους μπαχαλακηδες αριστεριστες ή ότι διοριζει τα σογια του αυτό δεν τους νοιαζει  :S
τα βασικα τυπε ηταν να  δημιουργηθει κράτος και να υπαρξουν μεταρρυθμισεις στην οικονομια και κυριως στη φορολογια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/03/dimoskopisi-1.jpg[/img[/URL]]

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
[/quote]

[img]http://static.wixstatic.com/media/c2b88b_e524dea15a8947cbba02a3ece9036f3b.jpg/v1/fill/w_629,h_331,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01/c2b88b_e524dea15a8947cbba02a3ece9036f3b.webp

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
και τωρα ειμαστε λιγο καλυτεροι στην αεροπορια που κρινονται οι συγχρονοι πολεμοι
ή τζαμπα γραφω?
εσυ μπορει να εισαι καλα με του τουρκους σε κυπρο, κωνσταντινουπολη και ειρηνη .

εγω δεν είμαι.

προτιμω αντι να περιμενω να μου κανουν πολεμο όταν αυτοι θα ξαναεξοπλιστουν για να παρουν την δυτικη θρακη να τους κανω εγω τωρα για να φυγουν από βορεια κυπρο , ιμβρο , τενεδο, και να φυγει και ο πληθυσμος των μουσουλμάνων από την ελλαδα.

Τύπε, είσαι λίγο μπερδεμένος. Ξεκίνησες να διώξεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια αυτοκρατορία από τη χώρα ΣΟΥ.

Αυτό δε σημαίνει οτι ψάχνεις ευκαιρία μόλις νιώσεις πιο δυνατός να ανταποδώσεις. Είσαι πιο δυνατός και προσπαθείς να είσαι πάντα για να αμυνθείς και να υπερασπιστείς τα εδάφη σου.

Όλα αυτά που γράφεις είναι πλέον παρελθόν, μπορούμε να γυρίσουμε στο 1923 να τα ξανασυζητήσουμε.

Και για τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα κάτι δεν έχεις μάθει, οτι είναι Έλληνες πολίτες. Εκτός αν θέλεις να ξανασυζητάμε για τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου. Γενικά αν νομίζεις οτι πρέπει να ξαναξεκινήσουμε να λύσουμε αυτά που έχουν λυθεί εδώ και 90 χρόνια, ετοιμάσου για καμιά 500ρα χιλιάδες πτώματα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε, είσαι λίγο μπερδεμένος. Ξεκίνησες να διώξεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια αυτοκρατορία από τη χώρα ΣΟΥ.

Αυτό δε σημαίνει οτι ψάχνεις ευκαιρία μόλις νιώσεις πιο δυνατός να ανταποδώσεις. Είσαι πιο δυνατός και προσπαθείς να είσαι πάντα για να αμυνθείς και να υπερασπιστείς τα εδάφη σου.

Όλα αυτά που γράφεις είναι πλέον παρελθόν, μπορούμε να γυρίσουμε στο 1923 να τα ξανασυζητήσουμε.

Και για τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα κάτι δεν έχεις μάθει, οτι είναι Έλληνες πολίτες. Εκτός αν θέλεις να ξανασυζητάμε για τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου. Γενικά αν νομίζεις οτι πρέπει να ξαναξεκινήσουμε να λύσουμε αυτά που έχουν λυθεί εδώ και 90 χρόνια, ετοιμάσου για καμιά 500ρα χιλιάδες πτώματα.
για αυτό ετοιμάζομαι καλυτερα 500.000 πτωματα τωρα.
παρα 10.000.000 σε 50 χρονια οταν οι μουσουλμανοι θα εχουν γινει 30% στην ελλαδα και οι τουρκοι θα ειναι πανω απο 100 εκατομυρια. τοτε θα ειναι αργα.

επισης χεστηκα για το αν οι μουσουλμανοι της ελλαδας ειναι πολιτες της χωρας. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ αφου αισθανονται τουρκοι, αν μαθουν ιστορια και καταλαβουν οτι ειναι ελληνες το ξανασυζηταμε. οπως εδιωξαν τους κωνσταντιουπολιτες ελληνες οι τουρκοι ετσι νομιμα και ωραια επρεπε αμοιβαια να φυγουν και οι μουσουλμανοι απο την ελλαδα.
και εμεις ημασταν καποτε οθωμανοι πολιτες και πιο πριν ρωμαιοι πολιτες , δεν μου λεει κατι.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Καταρχην οπως σου μιλανε θα μιλας. Το που θα σχολιασω εγω θα το κρινω και δε θα σε ρωτησω.
Παμε παρακατω. Ειπες θελουμε " πολυ αεραμυνα' , ωραια λοιπον και σε ρωταω συγκεκριμενα και για να ξερουμε τι λεμε ποιους τυπους αεραμυνας και απο ποσες συστοιχιες ? Εσυ το ισχυριστηκες, εσυ θα δοσεις συγκεκριμενη απαντηση.

Να σου απαντήσω τι , στα αυτονόητα ;
Σε λιγο θα στελνουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη οι τουρκοι . Εσυ θα σήκωνεις mirage 2000 κ F 16 . Που ζεις ρε τυπε
Όσον αφορά το ερώτημα σου δεν ειμαι στρατοκαβλος για να σου πω τύπους όπλων
Αλλα απο οτι ξερω βαζεις πυραύλους σε τζιπάκι κ οταν τους εκτοξεύσεις οι πύραυλοι πάνε ζικ ζακ . Μεχρι κ τετοια όπλα υπάρχουν

Η αεράμυνα ολων των νησιών ειναι το Α-Ω
που πας ΕΣΥ με εξουθενωμένους απο αερομαχίες χειριστές , να κανεις τι, να μπεις στην ουρα του άλλου  ; Στα @@ του
Στρατηγικά το αναλύω
Φτιαχνεις αεράμυνα κ δε περνά κουνούπι
Τα οπλικά συστήματά τα γνωρίζουν οι πτέραρχοι.
ΕΣΥ τι παριστάνεις ; Παρε την καραβάνα σου κ παίξε τάβλι στο κα ψι μι
Για εκει εισαι
Για το ΚΑ-ΨΙ-ΜΙ

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
ή τζαμπα γραφω?
εγω δεν είμαι.
:hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
«Νο 1 εδώ, ακολούθα με να βγούμε από την ομίχλη» του είπε ο 34χρονος σμηναγός. Και εκείνος του απάντησε: «Βλέπω από το όργανο ότι είμαστε κοντά στη θάλασσα. Εγώ ανεβαίνω». Ήταν η τελευταία τους συνομιλία. Μετά, έχασε την επαφή με το Mirage του άτυχου σμηναγού. Η απόφασή του να κάνει ανάβαση, ήταν εκείνη που, την τελευταία στιγμή, του έσωσε τη ζωή.
αν αυτο σε κανει εμπειρο πιλότο τι να πω ο Νo2 πιο εμπειρος μου κανει :huh: :think:
Η εμπειρια παει αγκαζέ με την αλαζονεία καμια φορα τύπε

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
«Νο 1 εδώ, ακολούθα με να βγούμε από την ομίχλη» του είπε ο 34χρονος σμηναγός. Και εκείνος του απάντησε: «Βλέπω από το όργανο ότι είμαστε κοντά στη θάλασσα. Εγώ ανεβαίνω». Ήταν η τελευταία τους συνομιλία. Μετά, έχασε την επαφή με το Mirage του άτυχου σμηναγού. Η απόφασή του να κάνει ανάβαση, ήταν εκείνη που, την τελευταία στιγμή, του έσωσε τη ζωή.
αν αυτο σε κανει εμπειρο πιλότο τι να πω ο Νo2 πιο εμπειρος μου κανει :huh: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ή τζαμπα γραφω?

εγω δεν είμαι.

Προσπαθει να σου εξηγησει οτι το 1821, το 1897 και το 1912 ειχες εδαφη με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ πληθυσμος να απελευθερωσεις. Τωρα τι ακριβως θα πας να απελευθερωσεις? Την Κωνσταντινουπολη με 18 εκατομμυρια μουσουλμανους πανω? Ή τη Σμυρνη με πληθυσμο οσο η Αθηνα, όλο Τουρκικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom