Νέα

Επένδυση χρημάτων (Covid εποχή)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Και τι μαυτό;
Εννοείται πως η Λαγκάρντ και οι τράπεζες θα είναι εναντίον των κρυπτονομισμάτων, αφού αυτά σημαίνουν το θάνατό τους.
Ένας λόγος παραπάνω για να αγοράσει κανείς.
Σκέφτεσαι συναισθηματικά.
Οι τράπεζες δεν θα κάτσουν να πεθάνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ελέγχουν τα μεταλλεύματα και τα πετρέλαια

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Κάποιος είχε γράψει πριν 2-3 μήνες για χρηματιστήριο και να αγοράσουμε μετοχές AMC.
Πήγε 150% τοις εκατό πάνω. Σκεφτήκατε πόσα θα βγάζαμε αν αγοράζαμε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Κάποιος είχε γράψει πριν 2-3 μήνες για χρηματιστήριο και να αγοράσουμε μετοχές AMC.
Πήγε 150% τοις εκατό πάνω. Σκεφτήκατε πόσα θα βγάζαμε αν αγοράζαμε.
Γνωστός έβγαλε πάνω από 4 χιλιάρικα σήμερα μόνο από αυτή τη μετοχή.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις και γνωμες τι θα κανατε για επενδυση στην κατασταση που περναμε με ενα ποσο των 200Κ , εκτος απο βιζιτες παιδια.Ειναι αρκετο το ποσο για να ζησετε ? ποια ειναι η γνωμη σας και τι θα εκανε ο καθενας ωστε να εχει καποιο εισοδημα το μηνα ?
Φίλε εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, αλλά για το πρακτικό κομμάτι, ας θεωρήσουμε τα εξής:

- Αρχικό κεφάλαιο 200000 ευρώ.
- Επένδυση σε μετοχές σε SP500, οι οποίες δίνουν 6.5% τον χρόνο.
- Θέλεις να κάνεις withdrawal 1200 τον μήνα.

Αυτό σημαίνει πως το κεφάλαιο των 200000 θα γίνει μηδέν σε 27 περίπου χρόνια.
Καθόλου άσχημα αν μπορείς να ζήσεις με 1200 καθαρά τον μήνα (οι περισσότεροι μπορούν!).
Όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.

Έχω φίλο που μου τα λέει αυτά και σκοπεύει να πάρει σύνταξη στα 50 του. Καλή φάση.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Φίλε εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, αλλά για το πρακτικό κομμάτι, ας θεωρήσουμε τα εξής:

- Αρχικό κεφάλαιο 200000 ευρώ.
- Επένδυση σε μετοχές σε SP500, οι οποίες δίνουν 6.5% τον χρόνο.
- Θέλεις να κάνεις withdrawal 1200 τον μήνα.

Αυτό σημαίνει πως το κεφάλαιο των 200000 θα γίνει μηδέν σε 27 περίπου χρόνια.
Καθόλου άσχημα αν μπορείς να ζήσεις με 1200 καθαρά τον μήνα (οι περισσότεροι μπορούν!).
Όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.

Έχω φίλο που μου τα λέει αυτά και σκοπεύει να πάρει σύνταξη στα 50 του. Καλή φάση.
και ενα ωραιο πρωινο που δεν θα το περιμενεις θα γινει ενα ΜΠΑΜ και θα μεινεις ταπι και ψυχραιμος με οσα 1200αρια προλαβεις να παρεις

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
και ενα ωραιο πρωινο που δεν θα το περιμενεις θα γινει ενα ΜΠΑΜ και θα μεινεις ταπι και ψυχραιμος με οσα 1200αρια προλαβεις να παρεις
Ας μην υπερβάλλουμε. Αν επενδύσεις σε SP500 δεν θα πάνε ποτέ στο μηδέν. Μπορεί να πέσουν αρκετά αλλά θα επανέλθουν.
Αυτό γίνεται μέχρι τώρα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ας μην υπερβάλλουμε. Αν επενδύσεις σε SP500 δεν θα πάνε ποτέ στο μηδέν. Μπορεί να πέσουν αρκετά αλλά θα επανέλθουν.
Αυτό γίνεται μέχρι τώρα.
Σε βαθος εικοσαεπταετιας παντως δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα. Αν καποιος εχει δεν εχει εμπειρια σε αυτα και δεν ξερει ποτε να μαζευτει, το ρισκο ειναι παντα μεγαλυτερο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Και πως μπαίνουμε σε τέτοια κόλπα;
Θέλει κάποιο καλό παπαγαλάκι ή διαίσθηση.
Είχε 9-12$ πριν μερικούς μήνες και εκτοξεύτηκε στα 26-32$ τις τελευταίες βδομάδες.

Sai Baba

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Like
44
Πόντοι
0
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις και γνωμες τι θα κανατε για επενδυση στην κατασταση που περναμε με ενα ποσο των 200Κ , εκτος απο βιζιτες παιδια.Ειναι αρκετο το ποσο για να ζησετε ? ποια ειναι η γνωμη σας και τι θα εκανε ο καθενας ωστε να εχει καποιο εισοδημα το μηνα ?
καλα λεφτα μπορεις να βγαλεις με μεσιτικα. κατσε βρες για αρχη γκαρσονιερες σε κακη κατασταση που μπορει να της ριξεις στα 10.000-15.000 παντα με λεφτα της τραπεζας και ποτε δικα σου εκτος απο ενα 20%, ριξε 5.000 για ανακαινιση. ειτε το πουλας μετα για 5.000-10.000 κερδος η νοικι, εγω προσωπικα θα πηγαινα σε καποιο γνωστο νησι θα επαιρνα ενα μικρο ξενοδοχειο 15-20 δωματια για 6 μηνες σεζον στα 150-200 την ημερα για το καθε δωματιο και για 6 μηνες στα 200 τον μηνα προς μηνιαια μισθωση.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται τύπε :confused::confused:

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646
καλα λεφτα μπορεις να βγαλεις με μεσιτικα. κατσε βρες για αρχη γκαρσονιερες σε κακη κατασταση που μπορει να της ριξεις στα 10.000-15.000 παντα με λεφτα της τραπεζας και ποτε δικα σου εκτος απο ενα 20%, ριξε 5.000 για ανακαινιση. ειτε το πουλας μετα για 5.000-10.000 κερδος η νοικι, εγω προσωπικα θα πηγαινα σε καποιο γνωστο νησι θα επαιρνα ενα μικρο ξενοδοχειο 15-20 δωματια για 6 μηνες σεζον στα 150-200 την ημερα για το καθε δωματιο και για 6 μηνες στα 200 τον μηνα προς μηνιαια μισθωση.

Για το ξενοδοχείο που λες πως θα το πάρεις; Υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες και πως τα βρίσκεις αυτά; Από μεσιτικά γραφεία;

Τιμές για Αθήνα που ψάχνω πάντως είναι στα ύψη. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις σε τέτοια τιμή κάτι για επενδυτικό.

tayrus1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
783
Πόντοι
311
Μια ερώτηση για επένδυση στο bou είναι ανέκδοτο και epic αλλά ποτέ δε ξέρεις ,?
Δεν έχω ιδέα από επιχειρήσεις
Βλέπω όμως κινήσεις γνωστών
Τρία Παραδειγματα που πάνε τρένο ( αν κρίνω από τον τρόπο που κινούνται οι τύποι)
1) Bitcoin
2) Airbnb (κεντρικά)
3) Ακουστικά βαρηκοιας
Καλή τυχη

Sai Baba

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2014
Like
44
Πόντοι
0
Για το ξενοδοχείο που λες πως θα το πάρεις; Υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες και πως τα βρίσκεις αυτά; Από μεσιτικά γραφεία;

Τιμές για Αθήνα που ψάχνω πάντως είναι στα ύψη. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις σε τέτοια τιμή κάτι για επενδυτικό.
γενικα ελλαδα φιλε μου ειμαστε αστα να πανε. για ενα διαμερισμα 100 τετραγωνικα δινεις 250.000 και αμερικη με 200.000 περνεις μεζονετα με πισινα.. ξενοδοχεια μην νομιζεις οτι εννοω κανα 4στερο. ατομικη ερευνα φιλε μου ακομα και με μεσιτικα απλα πρεπει να το παιξεις μπαλιτσα με μεσιτικα.. το να βρεις κατει να αγορασεις ειναι το τελευταιο και οχι το πρωτο. αθηνα αδελφε δεν υπαρχει μεση οδος. η θα παρεις κατι μικρο οπως μια γκαρσονερια ωστε να ξερεις οτι θα δωσεις 15.000 στο συνολο για να βγαλεις 10.000 η μετα πας για πολυκατοικια και απο τι βλεπω αυτον τον καιρο υπαρχει και ευκαιρια στης μονοκατοικιες.. μακρια απο διαμερισματα εκτος αν ειναι σε πολυ καλη τιμη που δυσκολο. τωρα θα μου πεις πως βρισκεις γκαρσονιερες... ιντερνετ, πωλειτε φυλαδια, και ερευνα σε πολυκατοικιες που δεν φαινονται και στα καλυτερα τους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

με 200 χιλ μικρο ξενοδοχειο? :think: και γιατι να το δωσει καποιος αν βγαζει κερδος?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μια ερώτηση για επένδυση στο bou είναι ανέκδοτο και epic αλλά ποτέ δε ξέρεις ,?
Δεν έχω ιδέα από επιχειρήσεις
Βλέπω όμως κινήσεις γνωστών
Τρία Παραδειγματα που πάνε τρένο ( αν κρίνω από τον τρόπο που κινούνται οι τύποι)
1) Bitcoin
2) Airbnb (κεντρικά)
3) Ακουστικά βαρηκοιας
Καλή τυχη
με το πρωτο ασχολουμαι,με το δευτερο θα ηθελα (αν ειχα 2-3 σπιτια δικα μου) και με 3ο πρωτη φορα ακουω τετοια μπιζνα

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Γεια σε όλους
Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με την επένδυση χρημάτων.
Έχει κανείς βάλει λεφτά σε mintos η nibble;
Θα ήθελα να ξέρω αν είναι ασφαλής αυτές οι πλατφόρμες.
Ευχαριστώ πολλή

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Γεια σε όλους
Μια ερώτηση θέλω να κάνω σχετικά με την επένδυση χρημάτων.
Έχει κανείς βάλει λεφτά σε mintos η nibble;
Θα ήθελα να ξέρω αν είναι ασφαλής αυτές οι πλατφόρμες.
Ευχαριστώ πολλή
Οχι, μεινε μακρια
Ειχα ριξει κατι ψιλα στην παρομοια Grupeer και με αφορμη τον κοβιντ εχουν παγωσει ολες τις πληρωμες και μαλλον παμε για μεγαλη πιστολα.
Καποιοι ριξανε μεγαλα ποσα και τωρα κλαινε τα λεφτα τους. Ψαξε συζητησεις στο ιντερνετ, θα βρεις πολυ υλικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom