You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επενδύοντας σε ακίνητα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 259
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Τρίκαρδε με τα βιολογικά δεν γίνεται τίποτε.
Ως μπουρδελιάρης πρέπει να βγάλεις ΧΧΧ poutanoil. Extra - extra virgin oil αυτοί, pouatn-oil εσύ. Θα του κολλήσεις επάνω και τον γλομπέο να κρατάει κλάδο ελαίας.
Το οποίο θα μπορείς να το πουλάς και στα μασατζίδικα, στα στούντιο, γιατί όχι και στην Φυλής.
Αυτοί που παίρνουν CT θα το δωρίζουν στις κοπέλες που θα επιστρέφουν στην Τσεχία, στην Ουγγαρία και στην Ρουσία για να το παίρνουν μαζί τους.
Οι Ουκρανές δε θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και στο φαγητό τέτοια ζώα που είναι (είμαι καλός μαθητής του Ιωσήφ, εεεεε).
Πλάκα - πλάκα όμως το μόνο που χρειάζεται είναι καλές ιδέες και μεράκι. Το είπα και στο άλλο thread της Ουκρανίας για τα ξύλινα παιγνίδια του Κουβαλιά.
Εδώ θα πω για τα πούρα της Ποταμιάς στον Τύρναβο.
Όταν άρχισαν να τα παράγουν όλοι νόμισαν ότι ήταν τρελλοί. Εγώ προσωπικά, και κάνω την αυτοκριτική μου, είχα βάλει τα γέλια.
Άκου πούρα από τον Τύρναβο, ρεεεεεεε μας δουλεύουν.
Και όμως σήμερα έχουν φτάσει την παραγωγή στα 70 χιλιάδες κομμάτια τον χρόνο και πουλάνε σε όλη την Ελλάδα.
Ενώ στην αρχή δεν μπορούσαν να βρουν άνθρωπο για να τυλίγει τώρα έχουν 25 εργαζόμενους.
Κάπνισα και εγώ και εντάξει συμπαθητικά ήταν. Αλλά σημασία έχει ότι κάθε χρόνο βελτιώνονται.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει. Ευκαιρείς πάντα υπάρχουν, για όποιον βέβαια δεν τον έχει φάει η γκρίνια, δεν του φταιν οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί, η γενιά του Πολυτεχνείου, οι Τούρκοι, οι Ελλεηνίδες, ο Τσίπρας, οι Εβραίοι και γενικά όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα που συνωμοτεί εναντίον της υπερήφανης Ελλαδάρας μας.
Εγώ προσωπικά σκέφτομαι για τρούφες. Ήδη έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες ενθαρρυντικές στα Γρεβενά και τώρα αρχίζουν και στο Πήλιο.
Άντε γιατί οινοπαραγωγός από το αμπελάκι του παπού μου δεν πρόκειται να γίνω.
Ως μπουρδελιάρης πρέπει να βγάλεις ΧΧΧ poutanoil. Extra - extra virgin oil αυτοί, pouatn-oil εσύ. Θα του κολλήσεις επάνω και τον γλομπέο να κρατάει κλάδο ελαίας.
Το οποίο θα μπορείς να το πουλάς και στα μασατζίδικα, στα στούντιο, γιατί όχι και στην Φυλής.
Αυτοί που παίρνουν CT θα το δωρίζουν στις κοπέλες που θα επιστρέφουν στην Τσεχία, στην Ουγγαρία και στην Ρουσία για να το παίρνουν μαζί τους.
Οι Ουκρανές δε θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και στο φαγητό τέτοια ζώα που είναι (είμαι καλός μαθητής του Ιωσήφ, εεεεε).
Πλάκα - πλάκα όμως το μόνο που χρειάζεται είναι καλές ιδέες και μεράκι. Το είπα και στο άλλο thread της Ουκρανίας για τα ξύλινα παιγνίδια του Κουβαλιά.
Εδώ θα πω για τα πούρα της Ποταμιάς στον Τύρναβο.
Όταν άρχισαν να τα παράγουν όλοι νόμισαν ότι ήταν τρελλοί. Εγώ προσωπικά, και κάνω την αυτοκριτική μου, είχα βάλει τα γέλια.
Άκου πούρα από τον Τύρναβο, ρεεεεεεε μας δουλεύουν.
Και όμως σήμερα έχουν φτάσει την παραγωγή στα 70 χιλιάδες κομμάτια τον χρόνο και πουλάνε σε όλη την Ελλάδα.
Ενώ στην αρχή δεν μπορούσαν να βρουν άνθρωπο για να τυλίγει τώρα έχουν 25 εργαζόμενους.
Κάπνισα και εγώ και εντάξει συμπαθητικά ήταν. Αλλά σημασία έχει ότι κάθε χρόνο βελτιώνονται.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει. Ευκαιρείς πάντα υπάρχουν, για όποιον βέβαια δεν τον έχει φάει η γκρίνια, δεν του φταιν οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί, η γενιά του Πολυτεχνείου, οι Τούρκοι, οι Ελλεηνίδες, ο Τσίπρας, οι Εβραίοι και γενικά όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα που συνωμοτεί εναντίον της υπερήφανης Ελλαδάρας μας.
Εγώ προσωπικά σκέφτομαι για τρούφες. Ήδη έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες ενθαρρυντικές στα Γρεβενά και τώρα αρχίζουν και στο Πήλιο.
Άντε γιατί οινοπαραγωγός από το αμπελάκι του παπού μου δεν πρόκειται να γίνω.
Ειπα να πω για το λαδι αρχικα και κολλησατε
Ουσιαστικα ομως ειναι η θεληση να βρεις νεες μεθοδους και καλλιεργιες.
Με την τρουφα εχω ψαχτει λιγο, φιλε μου Βολτερο
Απο οτι διαβασα, εχουν γινει μελετες κυριος για τον νομο Δραμας που προσφερετε λογο χλοριδας.Αλλα "Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει."
Δλδ, η ολη ιστορια με την αγροτικη παραγωγη θελει πολυ κοπο και μικρο κερδος για την αρχη, πραγμα που δεν συναδει με την νοοτροπια μας ως λαου πλεον.
Για τον φιλο που μιλησε για την επενδυση σε γκαρσονιερες με 600 ευρω, τι να πω ας το κανει θα περασει πολυ καλα
Θα σας πω περιλυπτικα για το κουμκουτ ( το μικρο εσπεριδοιδι) που καλλιεργιετε κυριος στην Κερκυρα αλλα και στη Μεσσηνια. Εχει καλυτερο κερδος απο τα αλλα εσπεριδοιδοι και η συγκομιδη του (λογο υχους του δενδρου ) ειναι ευκολοτερη.Τα περνω ομως, οταν βλεπω οτι στην Αθηνα τα περισσοτερα ειναι εισαγωμενα απο το Ισραηλ, καλα οι εβραιοι ειναι τοσο μαλακες ή εμεις?
Απο οτι διαβασα, εχουν γινει μελετες κυριος για τον νομο Δραμας που προσφερετε λογο χλοριδας.Αλλα "Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει."
Δλδ, η ολη ιστορια με την αγροτικη παραγωγη θελει πολυ κοπο και μικρο κερδος για την αρχη, πραγμα που δεν συναδει με την νοοτροπια μας ως λαου πλεον.
Για τον φιλο που μιλησε για την επενδυση σε γκαρσονιερες με 600 ευρω, τι να πω ας το κανει θα περασει πολυ καλα
Θα σας πω περιλυπτικα για το κουμκουτ ( το μικρο εσπεριδοιδι) που καλλιεργιετε κυριος στην Κερκυρα αλλα και στη Μεσσηνια. Εχει καλυτερο κερδος απο τα αλλα εσπεριδοιδοι και η συγκομιδη του (λογο υχους του δενδρου ) ειναι ευκολοτερη.Τα περνω ομως, οταν βλεπω οτι στην Αθηνα τα περισσοτερα ειναι εισαγωμενα απο το Ισραηλ, καλα οι εβραιοι ειναι τοσο μαλακες ή εμεις?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Σωστα το ειπες κουμ κουατ λεγεται, γραψε λαθος δεν εχω κανει καφε ακομα, δεεν σε κοβω για πονηρο φιλε μου αλλα για εξυπνο, εγω κοιμαμε ακομα
εγο επιδι γενιθικα βλαμενι θελο
μορφοσι απο τουσ φιλουσ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Το ζητημα ειναι να μη φερθουμε κουτοπονηρα
Πετυχαν οι παραγωγοι πουρων αμτε ολοι να κανουμε πουρα να γινουμε Κουβα
Πετυχαν οι παραφωγοι τρουφας ολοι τρουφα
Πετυχαν οι παραγωγοι κουμ κουατ ολοι κουμ κουατ
ξεχασες τα σπαραγκια......
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
το να εχω ενα μηνιαιο εισοδημα 600 ευρω γιατι να μην περασω πολυ καλα?????Ειπα να πω για το λαδι αρχικα και κολλησατε
αν μου το αιτιολογησεις!!!
λιγο ροδινα να μου τα λες τα πραγματα!!
ειχα παππου κτηνοτροφο και σε πληροφορω οτι με τα ζωα δεν εβγαζε λκεφτα! το θεμα μας δεν ειναι η κτηνοτροφια!
αλλα κτηνοτροφια και γεωργια δεν θα βγαλεις λεφτα με 10 ζωα και 2-3 στρεματακια!!!
τιμες δεν ξερω να σου πω αλλα τους εβλεπα τους ανθρωπους τι βαρια δουλεια κανανε!!
Ανάφερα πριν κάμποσα ποστ ότι υπάρχουν επιτυχημένοι συνεταιρισμοί
Οτι οι περισσότεροι εχουνε φαλήρίσει γιατί αυτό ήταν το συμφέρον λίγων είναι αλήθεια
Αν όμως μπούνε νέοι άνθρωποι με ιδέες και εντιμότητα νομίζω ότι κάτι θα αλλάξει, πάντως κάτι τύποι κομματικοί που λιμένονται ακόμη τον χώρο είναι πολύ φρασίδειλοι
Υπάρχουν και άλλες καλλιέργειες εκτός της ελιάς, τα κηπευτικά πχ
Οι συνεταιρισμοί δεν έχουν διάρκεια, ξαναγράφω. Τι νέοι άνθρωποι και εντιμότητα. Θα χαλάσουν και θα χωρίσουν τα τσανάκια τους κάνοντας την ίδια δουλειά ως ανταγωνιστές, χιλιοπαιγμένο το έργο.
Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις, πήδα.
Ισχύει εν την ενώση
Η ιστορία του συνεταιριστικού κίνηματος στη Ελλάδα ειναι πολύ σημαντική. Ιδιαίτερα προπολεμικά αλλά και μεταπολεμικά η αγροτική οικονομία βασίστηκε στις αγροτικές ενώσεις και συνεταιρισμούς. Π.χ Ομοσπονδία Λαγκαδα (ντομάτες το καλύτερο κετσαπ) Καιρ Ροδος ( την ίδρυσαν οι Φασίστες) κλπ
Μετά ήρθαν οι πασόκοι και τα λαμόγια που μαζί με τους τραπεζίτες και "φωτια με τσακούρι"
Το μοναχό σου χόρευε και οσο θέλεις γλέντα, είναι για τα κολντεν μποις, που αμα σε βρίσκουν μονάχο σου σου μαμαουνε το γκροβερακι χαλαρα
Η ιστορία του συνεταιριστικού κίνηματος στη Ελλάδα ειναι πολύ σημαντική. Ιδιαίτερα προπολεμικά αλλά και μεταπολεμικά η αγροτική οικονομία βασίστηκε στις αγροτικές ενώσεις και συνεταιρισμούς. Π.χ Ομοσπονδία Λαγκαδα (ντομάτες το καλύτερο κετσαπ) Καιρ Ροδος ( την ίδρυσαν οι Φασίστες) κλπ
Μετά ήρθαν οι πασόκοι και τα λαμόγια που μαζί με τους τραπεζίτες και "φωτια με τσακούρι"
Το μοναχό σου χόρευε και οσο θέλεις γλέντα, είναι για τα κολντεν μποις, που αμα σε βρίσκουν μονάχο σου σου μαμαουνε το γκροβερακι χαλαρα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
ακομα δεν αγορασες κατι ;;;Ισχύει εν την ενώση
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
συγνωμη φιλοι μου αλλα εχετε μαυρα μεσανυχτα απο γεωργια κτηνοτροφια , στα λογια ολα ευκολα ειναι , το επαγγελμα περναει τετοιο λουκι που λιγοι θα αντεξουν , αυτοι που εχουν αρκετο ρευστο , σας μιλαω σαν γεωπονος καλλιεργητης που παραγω τυποποιω και διαθετω μονος μου τα προϊοντα μου μεσω μιας εταιριας που διαθετω ,
δεν ειχα σκοπο να θειξω κανεναν σας . καλο βραδυ
δεν ειχα σκοπο να θειξω κανεναν σας . καλο βραδυ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
αν ποτε ενδιαφερθης πουλαω δεκα στρεματα με σπιτι γεοτρισ ρευμα ελιεςΔεν εχω πρόβλημα χρημάτων, οι χρυσές μου περιμένουνε πάντα τους γαμπρούς.
Εχω κάποια αντικειμενικα προβλήματα. Κατσε να τα βάλω σένα δρόμο και κατι θα αγοράσω.
στα ισθμια ριξε π.μ
Φιλε μου panourgos δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από γεωργία, εχω κάποια κτηματα αλλά εχω φυγει από το χωριό μου πολλά χρόνια.
ΔΕΝ θείχτηκα
Φυσικά αν εισαι: σαν γεωπονος καλλιεργητης που παραγω τυποποιω και διαθετω μονος μου τα προϊοντα μου μεσω μιας εταιριας που διαθετω κάθε αποψή σου και εμπειρία σου ειναι σεβαστή
.
Διάλογος να γίνεται, και είμαι όλος αυτιά.
Εσύ Πανούργε τι καλλιεργείς και που περίπου; Αν θέλεις απαντάς
ΔΕΝ θείχτηκα
Φυσικά αν εισαι: σαν γεωπονος καλλιεργητης που παραγω τυποποιω και διαθετω μονος μου τα προϊοντα μου μεσω μιας εταιριας που διαθετω κάθε αποψή σου και εμπειρία σου ειναι σεβαστή
.
Διάλογος να γίνεται, και είμαι όλος αυτιά.
Εσύ Πανούργε τι καλλιεργείς και που περίπου; Αν θέλεις απαντάς
Επισκέπτης
Τρικαρδε το π.μ. το πηρες ?