Νέα

Επενδύοντας σε ακίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν εισαι καλα φιλε μου Αχαχουχα δεν υπαρχει περιπτωση να παραξηγηθω μαζι σου με τιποτα, στο εχω ξαναπει οτι για μενα εισαι ενα παραδειγμα και σε θαυμαζω

Οι μισθοι στην μακρινοι Ουρουγουαη ειναι 300ευρω τον μηνα ενας υπαλληλος και 700ευρω ένας νοσοκομιακος γιατρος. Ειναι η πιο φιλελληνικη χωρα στην υφηλιο, με το Ιδρυμα Τσακος να διδασκει Ελληνικα σε πολλους ντοπιους. Ζουνε στην μακρινη αυτή χωρα περίπου 3500 ξεχασμένοι Ελληνες 2 με 4 γενιας, για περισσοτερες πληροφοριες δες εδω
www.godimitris.gr/]http://www.godimitris.gr/ολες[/URL] τις ανταποκρισεις του και ειδικα την Ουρουγουαη

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Η αγορα γης για να ασχοληθεις με την γεωργια θεωρω οτι ειναι πεταμενα λεφτα.Σαν οικονομικη ευκαιρια η αγορα γης σημερα ειναι πολυ πιο ελκυστικη απο οτι πριν απο κατι χρονια.
Εγω διαφωνω καθετα με ορισμενους συνομηλικους μου που οταν παντρευονται το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να αγοραζουν νεοδμητο 3αρι-4αρι στην Αθηνα.Για μενα μεγαλυτερη σαχλαμαρα δεν υπαρχει.Ξερω 2 ζευγαρια που αγορασαν διαμερισμα 300000 σε Καλλιθεα και Καλαμακι αντιστοιχα.300.000 ευρω ή 100.000.000δρχ ή 600.000 μαρκα για να θυμηθω και λιγο τα παλια.Μια ολοκληρη περιουσια για να μεινεις σε μια τρυπα χωρις μονωση, σε μια πολυκατοικια οπου αναγκαστικα θα κλεινεσε στους 4 τοιχους εχοντας ως θεα την απεναντι πολυκατοικια.Με τα ιδια λεφτα αγοραζεις οικοδομησιμο οικοπεδο εκτος λεκανοπεδιου και χτιζεις μια μεζονετα με κηπο και σε μενουν και λεφτα.
Οσο για την αγορα γης ως οικονομικη ευκαιρια υπαρχει κυριως σε περιοχες σχετικα κοντα στην Αττικη που δεν ειναι κορεσμενες.Μια τετοια περιοχη ειναι η δικια μου μιλαω για την Βορεια Ευβοια.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε μου vlachodeutsch με πιάνεις 100% μονο που εγω σκεφτομαι οχι για οικοπεδα αλλα για παραγωγη.
Για τους συνεταιρισμους αυτα που εγραψα τι λες, λεω μαλακιες;
Την εχεται ψαξει τις νορμες της ΕΕ για την λιανικη αγορα προιντων απο συνεταιρισμους;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Φιλε μου vlachodeutsch με πιάνεις 100% μονο που εγω σκεφτομαι οχι για οικοπεδα αλλα για παραγωγη.
Για τους συνεταιρισμους αυτα που εγραψα τι λες, λεω μαλακιες;
Την εχεται ψαξει τις νορμες της ΕΕ για την λιανικη αγορα προιντων απο συνεταιρισμους;

Εχεις δικιο οτι η μονη ευκαιρια ειναι οι συνεταιρισμοι αλλα πριν ας σου πω τα βασικα προβληματα της ελληνικης γεωργιας.

1.Ο μικρος και διασπαρτος κληρος κυριως σε ημιορεινες περιοχες.
2.οι μεσαζοντες
3.Η μεγαλη ηλικια του μεσου αγροτη
4.Η συνεχιζομενη ραγδαια αυξηση του κοστους παραγωγης(μεροκαματα,λιπασματα,εργαλια,κτλ)

Μονο σε ενα προβλημα (μεσαζοντες)η λυση ειναι ο συνεταιρισμος.Ας γινω πιο συγκεκριμενος και μιλησω για τον εαυτο μου η διαφορα σε μενα θα ηταν αντι να βγαζω με τα χωραφια που εχω καθαρα κερδη περιπου 3-4 χιλιαρικα να τα κανω το πολυ 10000 με πολυ προσωπικη και κουραστικη δουλεια εαν ημουνα σε καλο συνεταιρισμο.
Εγω προλαβα τους Αλβανους που επαιρναν 2-3 χιλιαρικα και τωρα πρεπει να δεινεις 30-60 ευρω αναλογα την γνωση του.
Οπως ειπε και καποιος αλλος 19%ΦΠΑ για τα βασικα που χρειαζεσε(λιπασματα,εργαλεια)οπως και η συνεχιζομενη αυξηση της τιμης τους δεν ειναι στο χερι μας αλλα κυβερνητικη επιλογη.
Ο μικρος κληρος σαν προβλημα μονο με αγορα γης απο νεους αγροτες λυνετε που ομως ειναι πολυ δυσκολο να γινει και λογο της μεγαλης τιμης των χωραφιων σε σχεση με την αποδοση σε χρηματα .Η μονη λυση ειναι μια νεα αγροτικη πολιτικη για τους νεους αγροτες για να αγοραζουν φθηνα γη αρα παλι μιλαμε για πολιτικη πρωτοβουλια.
ΑΡΑ εαν η κυβερνηση δεν λυση αυτα τα προβληματα να ασχοληθει ενας νεος και πανω απο ολα Αθηναιος με την γεωργια ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα αποτυχει.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε μου vlachodeutsch αυτά πιστευω και εγω
Αλλα προς ΘΕΟΥ μην πλεχτιται με πολιτες-κομματικες καταστάσεις
Αν μαζευτητε μερικοι νεοι ανθρωποι που θελεται να ζησεται απλα και χωρις ονειρα κερδοσκοπιας - απληστιας, νομιζω οτι θα τα καταφερεται.
άλλωστε με 700 ευρω στην Αθηνα δεν θα μπορει σε λιγο να ζησει κανενας

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η σταδιακή εγκαταληψη της αγροτικής παραγωγής τις τελευταίες δεκαετίες έχει φοβερες οικονομικοκοινωνικες επιπτώσεις. Εχει όμως και ενα καλό νομίζω, επειδή δεν εχεί γινει σε πολλες περιοχες εντατικη εκμετάλευση, δλδ χρηση φυτοφαρμακων και λιπασματων, μπορει ευκολα σχετικά να γινουν βιολογικες καλλιέργιες. Ετσι να δημιουργηθουν νεοι συνεταιρισμοι που να μπορουν να σταθουνε με βαση την ποιοτητα. Στην Ιταλια έγινε κατι τετοιο εδω και χρονια, γι΄αυτό και τα βιολογικα προιοντα ειναι πολλα και σχετικα φθηνα.
Τελικα νομιζω οτι ειναι καλυτερο ενας νεος ανθρωπος να ζησει επαρχια παρα στο αβεβαιο περιβαλον της πολης, για 700(το πολυ) ευρώ.
Οσο για τον μικρο και διασπαρτο κλήρο, νομιζω οτι με θεληση μπορει να αποδοσει.
Π.χ ενοικιαση ακαλλλιεργητων χωραφιων απο τον συνεταιρισμο όμως, ώστε να γίναι κοινη εργασια μικροκαλλιεργητων και παραλληλα οχι μονοκαλλιεργια, συνδιαζομενο ισος με κτηνοτροφια και παραγωγη ετσι φιλικων λιπασματων.
Ξερω οτι στην Κερκυρα μια ομαδα βιοκαλλιεργητων ψαχνει ηδη να νοικιασει χερσα κτηματα, οπου τα μελη της ομαδας θα μπορουνε να καλλιεργουνε από κοινου και θα εμπορευται αμεσα τα προιντα τους.
Αααααααα θελω να τονισω κάτι για μενα, δεν ειμαι αιθεροβαμονας

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν θέλω να καυχιέμαι για το κληρονομικό χάρισμα μου, αρκεί να σας πω ότι ο Πιτ Παπ ειναι τριτος ξάδελφος του μπατζανάκι της θείας του κουμπάρου του συνεταίρου μου.
Ακούγοντας σήμερα τις θετικότατες προβλέψεις για την οικονομια της ΕΕ γενικά, αλλά και για το Ελλαδισταν ειναι καιρός πιστεύω να σκεφτούμε τα μελλοντικά βιοποριστικα προβλήματα που θα αντιμετοποιήσουμε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Καλα ρε τρικαρδε, τα πιστευεις αληθεια ολα αυτα που λες για το συναιτεριστικο κινημα?
Οσο για τα βιολογικα, απο μονα τους δε μπορουν να σταθουν στην αγορα αμα δε γαμηθεις να τα σπρωξεις σε βιολογικες λαικες, πορτα πορτα κλπ. Και πως θα σταθεις σαν εισοδημα οταν η παραγωγη σου θα πεσει και στο μισο ακομα? με το οτι δε θα εχεις εξοδα? ΧΑ. μη ξεχνας, ΑΛΛΟ ΑΚΑΛΙΕΡΓΗΤΟ, ΑΛΛΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. 2-3 βροχες τον αυγουστο να φανε τα βιολογικα σταφυλια και πανε. Τα βιολογικα βερυκοκα πουληθηκαν τα περισσοτερα φετος σαν συμβατικα. Τα βιολογικα φυτοφαρμακα και λιπασματα ειναι πανακριβα.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλά μιλάς ως γνήσιο τέκνο του Ελλαδισταν, δεν ξέρω αν μπορείς να γίνεις πλούσιος ως αγρότης αλλα να επιζήσεις σίγουρα μπορεις.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ε, αμα δε ξερεις, μη μιλας τοτε. μιλα για αυτα που ξερεις.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ε, αμα δε ξερεις, μη μιλας τοτε. μιλα για αυτα που ξερεις.
Το εχω γράψει ήδη αυτό φίλε μου, δεν είμαι ξερόλας, μάλλον δεν διάβασες όλα τα ποσταρίσματα.
Απλός λέω κάποιες σκέψεις μου, αλήθεια εσύ μάλλον θα είσαι αγρότης έτσι;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Απο το ΙΝΚΑ

Στα επόμενα 5-10 χρόνια, το 20-30% της σημερινής αγροτικής παραγωγής θα «φύγει» από την Ευρώπη, εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης, ενώ, ειδικότερα για την ελληνική αγροτική παραγωγή οι επιπτώσεις θα είναι πολύ δυσμενέστερες.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Αγροτικής Κοινωνιολογίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γεώργιο Δαουτόπουλο, υπάρχει ενδεχόμενο στην επόμενη δεκαετία να «φύγει» από την Ελλάδα το 40-60% και να μεταφερθεί σε αναπτυσσόμενα κράτη.

«Η αγροτική κρίση είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας», είπε χαρακτηριστικά σε ημερίδα. Σύμφωνα με τον καθηγητή, απάντηση στην κρίση αποτελούν μεταξύ άλλων: η επιστροφή στο παραδοσιακό μοντέλο της τοπικής παραγωγής -ακόμη και του οικιακού ή δημοτικού λαχανόκηπου και της οικόσιτης ορνιθοτροφίας- ο αποκλεισμός εισαγόμενων τροφίμων από τις λαϊκές αγορές, η δημιουργία συνεταιρισμών «νέας γενιάς».

Την ίδια ώρα, που τα εισαγόμενα τρόφιμα «εισβάλλουν» στην Ελλάδα, μεγάλες εκτάσεις γης στη χώρα παραμένουν ακαλλιέργητες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο νομός Σερρών, όπου τα μη καλλιεργούμενα χωράφια φτάνουν στο 30-40%.

Όσο και εάν ακούγεται παράδοξο, η χώρα μας, μια γεωργική χώρα, έχει αρνητικό ισοζύγιο στο εμπόριο των αγροτικών προϊόντων. Δίνει περισσότερα χρήματα για να εισάγει γεωργικά προϊόντα, απ' όσα παίρνει από τις εξαγωγές που κάνει. Στο εμπορικό ισοζύγιο των αγροτικών προϊόντων της Ελλάδας με όλο τον κόσμο έχουμε έλλειμμα της τάξης των 2.182.224.034 ευρώ.

ΤΟ  ΒΗΜΑ  5-11/2006
Σήμερα  780.000  αγρότες  και  άλλοι  τόσοι  συνταξιούχοι . Εκτιμάται  οτι  σε  μία  πενταετία  οι  αγρότες  θα  είναι  200.000 

ΤΟ  ΒΗΜΑ  9-9-2007
Παραγωγή  των  κυριότερων  αγροτικών  προϊόντων  στην  Ελλάδα  (σε  χιλιάδες  τόνους)
ΡΥΖΙ    έτος 2000 : 169        έτος  2006 :  174
ΣΙΤΑΡΙ  ΜΑΛΑΚΟ              έτος  2000 :  408            έτος 2006  :  251
ΣΙΤΑΡΙ  ΣΚΛΗΡΟ              έτος  2000 :  1450          έτος 2006 :  1129
ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ                  έτος  2000 :  1850            έτος 2006 :  1710
ΚΑΠΝΟΣ                      έτος  2000 :  125            έτος 2006 : 25
ΒΑΜΒΑΚΙ                    έτος  2000 :  1235          έτος 2006 :  850
ΤΟΜΑΤΕΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ      έτος  2000 :  1149            έτος 2006 : 800
ΖΑΧΑΡΟΤΕΥΤΛΑ                έτος 2000 :  3146            έτος  2006 :  1600
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ                  έτος  2000:  430              έτος 2006 :  370
ΛΕΜΟΝΙΑ                    έτος 2000 :  139              έτος 2006 :  37 
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ                  έτος 2000 :  903              έτος  2006  :  880
ΜΗΛΑ                        έτος 2000 :  309              έτος 2006 :  263
ΡΟΔΑΚΙΝΑ                    έτος 2000 :  1020            έτος 2006 :  700
ΚΡΕΑΣ (ΣΥΝΟΛΟ)              έτος 2000 :  492              έτος 2006 :  464
ΚΡΕΑΣ ( ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ )      έτος 2000 : 123,3            έτος 2006 :  111,2
ΚΡΕΑΣ (ΒΟΔΙΝΟ)              έτος 2000 :  61              έτος  2006 :  61,7
ΓΑΛΑ (ΣΥΝΟΛΟ )              έτος  2000 :  1896            έτος 2006 :  1866
ΓΑΛΑ (ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ)          έτος  2000 :  1106,8        έτος 2006 :  1115,4
ΓΑΛΑ ( ΑΓΕΛΑΔΟΣ )          έτος  2000 :  789            έτος  2006  :  750,2 
ΜΕΛΙ                        έτος 2000 :  14              έτος 2005 :  16

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  14-10-2001
Αγροτικός  πληθυσμός  Ελλάδος  :  17 % ( μόνο  το  1/3  αυτού  είναι  αποκλειστικά  αγρότες )

Επι  311.686  αρχηγών  αγροτικών  νοικοκυριών
οι  186.295  τέλειωσαν  μόνο  Δημοτικό  Σχολείο
οι  57.332    δεν  τέλειωσαν  το  Δημοτικό 
οι  159.426  είναι  51 - 65 ετών .
Είναι  δύσπιστοι  και  δεν  πείθονται  να  αλλάξουν  το  παραμικρό

καταλαβαινεις φιλε μου τρικαρδε οτι τα προβληματα στον αγροτικο τομεα οχι μονο δεν θελει να τα λυσει η οποια κυβερνηση αλλα υπαρχει σκοπιμη απαξιωση της

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σ΄ευχαριστώ φιλε μου vlachodeutsch για το ενδιαφέρον ποστ σου που συμβάλει στο θρέντ.

Μερικές φορές θα πρέπει να διαβάζουμε και ανάποδα τα δημοσιεύματα και τα αποτελεσματα ερευνών.
Δλδ, καλύτερα λίγο δύσπιστος παρά ευκολόπιστος.
Εγώ θα μείνω εκει που λέει για την οικιακή οικονομία και της "νέας γενειάς" συνεταιρισμούς.
Κάπως έτσι τα έχω σκεφτεί-οραματιστεί τα μελλούμενα, επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι ξερόλας ούτε "ειδικός", απλός προσπαθώ να έχω επαφή με τον τόπο καταγωγής μου.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, απάντηση στην κρίση αποτελούν μεταξύ άλλων: η επιστροφή στο παραδοσιακό μοντέλο της τοπικής παραγωγής -ακόμη και του οικιακού ή δημοτικού λαχανόκηπου και της οικόσιτης ορνιθοτροφίας- ο αποκλεισμός εισαγόμενων τροφίμων από τις λαϊκές αγορές, η δημιουργία συνεταιρισμών «νέας γενιάς».
Η παραπάνω ειναι η απάντηση του ειδικού, αλλά αν το δουμε καλύτερα δεν ειναι και πολύ απογοητευτικη προοπτική, άλλωστε από το 1955 που έχει καταγραφεί η μεγαλύτερη αγροτική παραγωγή του νεοελληνικού κράτους ΄έουν ήδη περάσει 50+ χρόνια

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δημοτικού λαχανόκηπου

Καλα ορισμενες φορες οι καθηγητες απο θεωρια σκιζουν αλλα πρακτικα ειναι ονειροπολοι.Εαν λ.χ.γινει στο χωριο μου δημοτικος λαχανόκηπος το αποτελεσμα ειναι ενα  :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :hammer: :hammer: :uzi: :ak: :knuppel: :knuppel: :ak: :uzi:

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δημοτικού λαχανόκηπου

Καλα ορισμενες φορες οι καθηγητες απο θεωρια σκιζουν αλλα πρακτικα ειναι ονειροπολοι.Εαν λ.χ.γινει στο χωριο μου δημοτικος λαχανόκηπος το αποτελεσμα ειναι ενα  :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :hammer: :hammer: :uzi: :ak: :knuppel: :knuppel: :ak: :uzi:
Κάθε καλός καθηγητής-δάσκαλος οφείλει να είναι ονειροπόλος-οραματιστής αλλά οχι ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ. Επειδή τα τελευταία χρόνια στο Ελλαδιστάν ευδοκιμούν κάτι νέοι καθηγητές μαιμού, ξέρεται ποιούς λέω αυτούς που μεταφράσανε ένα ξένο βιβλίο και πήρανε έδρες, καλά ειναι να είμαστε προσεχτικοί. Τον καθηγητή Αγροτικής Κοινωνιολογίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γεώργιο Δαουτόπουλο δεν τον ξέρω, το γνωστικό του αντικείμενο μου ακούγετε πρωτοποριακό.
Επί της ουσίας τώρα θα ήθελα να πω ότι τα γνωρίσματα ενός λαού ή κοινωνικης ομάδας (πχ. τα χωριά μας) μεταβάλλονται αναλόγος των συνθηκών ή των αναγκών. Η αλληλεγγύη που ως λέξη και συμπεριφορά, ειναι πλέον άγνωστη στο Ελλαδιστάν, παλαιότερα (ποσο παλιά θα σε γελάσω, κάτι θυμάμε αμοιδρά) ήτανε κοινωνική ανάγκη, έκφραση και συναίσθημα.
Άμα δεν θα βρίσκομαι βασικά είδη διατροφής (αφού δεν θα υπάρχουν χρήματα για εισαγωγή) θα δείτε πως θα λειτουργήσουνε  "δημοτικοί λαχανόκηποι" 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Με τα ιδια λεφτα αγοραζεις οικοδομησιμο οικοπεδο εκτος λεκανοπεδιου και χτιζεις μια μεζονετα με κηπο και σε μενουν και λεφτα.

Στα + και η ποιότητα ζωής που θα έχεις αν το κάνεις.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Στα + και η ποιότητα ζωής που θα έχεις αν το κάνεις.
Στα + και το νέο σου αβαταρ φίλε ΦΡΕΕ, κάπος έτσι ζυγιάζουν και τα πεπόνια στο χωριό μου
Καβλερός ο βυζος φτουτου μην τον βασκάνουμε :2funny:

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οι κινητοποιήσεις των αγροτών τις τελευταίες μέρες, δικαιώνουν την άποψη για την ύπαρξη κομματικοποιημένου αγροτικού συνδικαλισμού και την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κινήματος αγροτών ανεξάρτητων από τα πολιτικά λαμόγια που λοιμένονται των κόπο τους.
Ολοι λένε ότι το χάσαμε το τρένο, εγώ πάλι νομίζω οτι αν το χάσαμε μπορούνε να πάρουμε άλλο μέσο. Το καλύτερο θα ήτανε οι αγώνες των αγροτών να ήταν μαζικοί με την σύμπραξη μαθητών-φοιτητών και εργατών, τότε και μόνο θα την καταλάβαιναν οι μεγάλοι.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Οι κινητοποιήσεις των αγροτών τις τελευταίες μέρες, δικαιώνουν την άποψη για την ύπαρξη κομματικοποιημένου αγροτικού συνδικαλισμού και την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κινήματος αγροτών ανεξάρτητων από τα πολιτικά λαμόγια που λοιμένονται των κόπο τους.
Ολοι λένε ότι το χάσαμε το τρένο, εγώ πάλι νομίζω οτι αν το χάσαμε μπορούνε να πάρουμε άλλο μέσο. Το καλύτερο θα ήτανε οι αγώνες των αγροτών να ήταν μαζικοί με την σύμπραξη μαθητών-φοιτητών και εργατών, τότε και μόνο θα την καταλάβαιναν οι μεγάλοι.

:2funny: :2funny:
Το τσιμπούσι και το μεθύσι στο μπλόκο είναι γνωστό ότι συσπειρώνει την αγροτιά  :idiot:
Θα οργανωθούνε κι αυτοί και με αγώνα θα διεκδικήσουν και θα αποκτήσουν αυτό που τους αξίζει  :jerking:

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αν ποτε ενδιαφερθης πουλαω δεκα στρεματα με σπιτι γεοτρισ ρευμα ελιες
στα ισθμια ριξε π.μ

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες, κατά προτίμηση με p.m.
Με ενδιαφέρει σοβαρά η παραπάνω περίπτωση, εαν φυσικά δεν αστειεύσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom