Αρα λοιπον για 7 χρονια εισαι μεσα
μετα τα 7 χρονια σε παει 70 ντενεκεδες χ 80 ευρω εκαστος = 5600 ευρω
Ποσο κοστιζει το νερο απο το ποτιστικο και τι κοστος εχει το μαζεμα , το ελαιοτριβειο , οι ντενεκεδες (συσκευασια) δηλαδη να καταλαβουμε τι συμφερει και το κυριοτερο ......
Τι εφορια εχει.... αν εχει η εκταση (κοστος στην εφορια κτλ)
[/quote]
Μέσα δεν είσαι για 7 χρονια γιατί απο τον 4-5χρόνο όλο και κάτι θα παίρνεις
Υπολόγισες με 5 ευρω το κιλό ενω το καλο πιστοποιημένο βιολογικό έχει καλύτερη τιμή.
'Εκανα μια υποθεση για την περιπτωση του συναδέλφου μου, που νομίζω ότι με μικρό κεφάλαιο, με λίγο κόπο και αξιοποιόντας μια περιουσία νεκρή οικονομικά θα μπορέσει σε μικρό βάθος χρόνο να έχει ένα καλό συμπλήρωμα της αβέβαιης σύνταξης
trikarde λεπον εχουμε και λεμε...
εμενα ολο αυτο το σκηνικο μοηυ ακουγεται μαλακια! συγνωμη κιολας αλλα θα στο αιτιολογησω!!καλυτερα να διαθεσω 200.000 να παρω 2 γκαρσονιερες και να τις νοικιαζω 600 ευρα και τις 2 σε φοιτητες παρα να παρω ενα καλο 2αρι και να το νοικιαζω 400 ευρα!
θα χεις τον μηνα καθαρα 600 κατασταρικακια!!ακουραστα! το οτι θα το βαψεις μια στο τοσο δεν υπολογιζονται!!!
καταρχην για κτηματα-χωραφια θες μηχανηματα τρακτερ λιπασματα εργατικα χερια και πολλα αλλα που δεν μου ερχονται!!!!υπολογισε και τις αναποδιες!!!
αυτα τα ψιλικατζιδικα με 70 ντενεκεδες λαδι επι τοσο το λιτρο κλπ μου θυμιζει προβληματα μαθηματικων 3ης δημοτικου!!
γνωστος στην γειτονια ασχολειται με συναιτερο με σταφυλια και κλιματα!!βγαζουνε κυριως τσιπουρο και λιγο κρασι!!εχουμε και λεμε ειναι 50 χρονων αποστρατος αντισυνταγματαρχης με 2.000 συνταξη και ενα βαρβατο εφαπαξ η γυναικα του δακσαλα χρονια στανταρ 1.500 τον μηνα και δικο τους σπιτι χωρις ενοικια κλπ κλπ!!!
το οτι εχει βρει μια ασχολια με τα τσιπουρα και ενα χομπυ μπραβο του δεν ειναι κατακριταιο απ το να καθεται ολη μερα στα καφενεια
αλλα την γαναδα και το γαμησι που τρωει για να τα πουλησουνε και να βγαλουνε 5.000-6.000 το χρονο δηλ απο 2.500 καθενας γιατι ειναι και 2 ατομα και να τον βλεπω να πηγαινει στις ταβερνες σαν τον γυφτο να ζηταει αδεια μπουκαλια Ε ΟΧΙ!!!!ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!! για 2.500 το χρονο ρε πουστη μου!!!!!!!!
ετσι αν εχεις ενα καλαο κεφαλαιο και δικο σου σπιτι χτυπας και 2 γκαρσονιερες και ουτε να σαι σαν τον γυφτο και τον χαμαλη και θα χεις και ενα εισοδημα μηνιαιως 600 ευρω!!