Μαλον δεν εγινα κατανοητος πριν.
Βλέπω νέα ζευγάρια που ξεκινούν την ζωή τους και ζητάνε από την αρχή τα πάντα. Θέλουν με το καλημέρα καινούργιο διαμέρισμα, μεγάλο αυτοκίνητο, εξοχικό και η δυνατόν και μωράκι έτοιμο με τους γονείς τους έτοιμους να το μεγαλώσουν.
Δλδ άμα δεν τα βρουν όλα τα παραπάνω έτοιμα, προίκες κλπ, φορτώνονται δάνεια και κάρτες, με λίγα λόγια ξεκινούν με -300000 ευρώ.
Έτσι λέω υποθετικά αν ειναι ενα ζευγαρι να ζήσει Αθηνα καλύτερα στην επαρχία που με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε να έχει μια μεγάλη περιουσία.
Οχι φιλε μου εγινες αρκετα κατανοητος απλα ομως αυτο που προτεινεις ρεαλιστικα πολυ δυσκολα βρισκει εφαρμογη .....
Ακριβως για τον λογο του οτι τα σημερινα ζευγαρια τα θελουν ολα ετοιμα στο πιατο
(μαθημενα βεβαιως-βεβαιως απο τους γονεις)
Ασε και το αλλο το οτι για να φεσωθει καποιος 200.000-300.000 ευρω θα πρεπει να εχει καβατζες ωστε να εξασφαλιστει η ΤΡΑΠΕΖΑ η ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ που θα σε πιστωσει (αρα παλι στο ΕΤΟΙΜΟ χρημα παμε απλα σε αυλη μορφη)
Παντως εμενα μου αρεσει πολυ μια ζωη εξω απο την Αθηνα .....
υπο καποιες προυποθεσεις που νομιζω εγραψα πιο πανω.
Τυχεροι οσοι μπορουν να την απολαυσουν
Υγ. προς απαντηση στον φιλο fleshforfantasy
Μαλλον δεν καταλαβες το ποστ μου
200.000 ευρωπουλα δεν ειναι καθολου λιγα ..... και παρα πολυ δυσκολα μπορουν να βγουν
απλα ομως σαν αγοραστικη αξια δεν υλοποιεις το ονειρο της ζωης στο χωριο ουτε και θεωρεισαι πλουσιος .....
εδω Αθηνα τι αγοραζεις με αυτα τα λεφτα ?
εκτος απο μια αδεια ταξι κι αν φτασουν για καινουργιο αμαξι
η ενα διαμερισμα και τιποτα αλλο