Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έβρισα? Δε μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα εδώ μέσα. Κι εμένα δε μ' αρέσει ρε παίκτη - γι' αυτό λέω να βρεθεί χώρος επίσημα. Για να μη γίνεται κρυφά σε πολυκατοικίες.

Στο Γαλάτσι, στα Καλύβια - δε μ' ενδιαφέρει που. Άμα λες ότι τις σέβεσαι, θα έπρεπε να σέβεσαι και το θρησκευτικό δικαίωμα του καθενός να προσεύχεται στο θεό ή θεά που πιστεύει.

Συμφωνώ, με μια λεπτομέρεια όμως... να το ζητήσουν οι μουσουλμάνοι πολίτες, όχι οι λαθρομετανάστες. Όταν είσαι παράνομος δεν μπορείς να διεκδικείς τέτοια πράγματα, πώς να το κάνουμε; Έχεις δικαιώματα ως άνθρωπος, αλλά όχι ως πολίτης.

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συγκρίνεις ένα από πιο σκληρά καθεστώτα στον κόσμο με την Ελλάδα? :headbang:

Εμείς δε θέλουμε να πηγαίνουμε στην κωλο-εκκλησία μας στο Maryland ρε φίλε? Ξέρεις που πέφτει πιστεύω... :rolleyes:

Θα πρέπει να υπάρχει ένας χώρος να πάνε - γελάνε σε όλη την Ευρώπη με τις αρχιδιές μας. :jerking:

χωρίς να είμαι θεουλίνος (αν ήμουν δε θα έκανα παρέα μαζί σας΄όύε θα ήμουν εδω μέσα), νομίζω ότι "κωλο-εκκλησία" είναι μία έκφραση που πρέπει να αποφευγεται, όπως και το κωλο-τζαμι, κωλο-συναγωγή, κωλο-παρθενωνας, κωλο-βουδιστικός ναος κλπ κλπ κλπ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
χωρίς να είμαι θεουλίνος (αν ήμουν δε θα έκανα παρέα μαζί σας΄όύε θα ήμουν εδω μέσα), νομίζω ότι "κωλο-εκκλησία" είναι μία έκφραση που πρέπει να αποφευγεται, όπως και το κωλο-τζαμι, κωλο-συναγωγή, κωλο-παρθενωνας, κωλο-βουδιστικός ναος κλπ κλπ κλπ

ορθώς,.... ο κώλος είναι σπουδαίο πράγμα....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έβρισα? Δε μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα εδώ μέσα. Κι εμένα δε μ' αρέσει ρε παίκτη - γι' αυτό λέω να βρεθεί χώρος επίσημα. Για να μη γίνεται κρυφά σε πολυκατοικίες.

Στο Γαλάτσι, στα Καλύβια - δε μ' ενδιαφέρει που. Άμα λες ότι τις σέβεσαι, θα έπρεπε να σέβεσαι και το θρησκευτικό δικαίωμα του καθενός να προσεύχεται στο θεό ή θεά που πιστεύει.

Ωραία  και ποιος  σου  είπε  να  μην  έχουνε  τζαμιά .
Ας  χωροθετήσει το ΥΠΕΧΩΔΕ  ένα χώρο , που  σύμφωνα  με  τη  νομοθεσία να  εξυπηρετεί  ως  δημόσιο  κτήριο  τις  ανάγκες  των  μωαμεθανών . Ας  το χτίσουνε  και ας  προσεύχονται , εμένα  τί με  νοιάζει ! @@@@τζαμί  όμως  δεν το λέω !
Α  και  για  το  αν  θα  πηγαίνουνε  οι νόμιμοι ή  οι παράνομοι λίγο με  νοιάζει , η συμμετοχή  στη θρησκεία  δεν ταυτίζεται  με  τη  νομιμότητα .
Όμως  ξέρεις  τι  ωραία  θα  είναι  στην Ομόνοια  να  προσεύχονται οι μωαμεθανοί , στο Σύνταγμα  να  κάνει  λιτανείες  ο Άρχιεπίσκοπος , στην Κλαυθμώνος  να  έχουν άλλες  εκδηλώσεις  οι Εβραίοι , και  στο Πανεπιστήμιο μπροστά  οι Παλαιοημερολογίτες  να  φωνάζουνε  για  τον ΑΜΚΑ .
Πολιτισμοοοοοοός
Υ.Γ.
Δεν  ξέρω  που  είναι το Μαίρυλαντ , κακό είναι ?

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πω πω πω, προβληματισμός……

Όποιος υποστηρίζει την κίνηση των μουσουλμάνων που απαίτησαν από την Ελληνική αστυνομία να ζητήσει επίσημα συγνώμη για ένα γεγονός για το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συνέβη, είναι ένα μεγάλο γουσουφάκι…

Εάν υπάρχουν γουσουφάκια που θιχθήκανε, ας μας το πουν.

Το πρωί οι αδιάβροχοι στο ραδιόφωνο του ANTENNA  είχαν αποσπάσματα από τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι του πρωινού του Σαββατοκύριακου στο MEGA κάλυψαν το γεγονός αλλά είχαν και αποσπάσματα από τον τρόπο που κάλυψαν οι ίδιοι δημοσιογράφοι τη περίπτωση κλοπής του βρέφους από μία φάτνη, τα περασμένα Χριστούγεννα.

Στη πρώτη περίπτωση, μιλούσαν με το χειρότερο τρόπο για την αστυνομία που «έσκισε το κοράνι» και έλεγαν πως μπορεί να αφαιρέσεις τη ζωή,  τη δουλειά, το χρόνο αυτών των ανθρώπων αλλά δεν μπορείς να τους αφαιρέσεις τη ψυχή τους και για κάποιους ανθρώπους ανεξαρτήτου θρησκείας, ο Θεός τους είναι η ψυχή τους.

Στο απόσπασμα από τα περασμένα Χριστούγεννα, τα ίδια γουσουφάκια όταν άκουσαν ότι κάποιοι έκλεψαν το βρέφος από τη φάτνη μίας πλατείας, έβαλαν τα γέλια και είπαν ότι αυτά τα πράγματα είναι διασκεδαστικά όταν γίνονται και μάλιστα γελώντας είπαν και το μήνυμα που άφησαν φεύγοντας τα καλόπαιδα που έλεγε «Τα Χριστούγεννα ματαιώνονται, η Παναγία απέβαλε»…

και δώστου γέλια και χάχανα τα γουσουφάκια…

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
χωρίς να είμαι θεουλίνος (αν ήμουν δε θα έκανα παρέα μαζί σας΄όύε θα ήμουν εδω μέσα)

έτσι νομίζεις........ ά ρε να ξερα τι παπαδαριό σουλατσάρει καθε μέρα στο μπουρδέλα τελεία κομ................

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εάν υπάρχουν γουσουφάκια που θιχθήκανε, ας μας το πουν.

Το πρωί οι αδιάβροχοι στο ραδιόφωνο του ANTENNA  είχαν αποσπάσματα από τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι του πρωινού του Σαββατοκύριακου στο MEGA κάλυψαν το γεγονός αλλά είχαν και αποσπάσματα από τον τρόπο που κάλυψαν οι ίδιοι δημοσιογράφοι τη περίπτωση κλοπής του βρέφους από μία φάτνη, τα περασμένα Χριστούγεννα.

Στη πρώτη περίπτωση, μιλούσαν με το χειρότερο τρόπο για την αστυνομία που «έσκισε το κοράνι» και έλεγαν πως μπορεί να αφαιρέσεις τη ζωή,  τη δουλειά, το χρόνο αυτών των ανθρώπων αλλά δεν μπορείς να τους αφαιρέσεις τη ψυχή τους και για κάποιους ανθρώπους ανεξαρτήτου θρησκείας, ο Θεός τους είναι η ψυχή τους.

Στο απόσπασμα από τα περασμένα Χριστούγεννα, τα ίδια γουσουφάκια όταν άκουσαν ότι κάποιοι έκλεψαν το βρέφος από τη φάτνη μίας πλατείας, έβαλαν τα γέλια και είπαν ότι αυτά τα πράγματα είναι διασκεδαστικά όταν γίνονται και μάλιστα γελώντας είπαν και το μήνυμα που άφησαν φεύγοντας τα καλόπαιδα που έλεγε «Τα Χριστούγεννα ματαιώνονται, η Παναγία απέβαλε»…

και δώστου γέλια και χάχανα τα γουσουφάκια…

Κοίτα  εγώ  εξ ίσου  θα  τσαντιζόμουνα  και  αν  μπαίνανε τίποτα  βάνδαλοι σε  συναγωγή  και  κάνανε  αλητείες !
Αλλά  όχι  ρε  μόνο οι μουσουλμάνοι έχουνε  δικαιώματα !

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Συμφωνώ, με μια λεπτομέρεια όμως... να το ζητήσουν οι μουσουλμάνοι πολίτες, όχι οι λαθρομετανάστες. Όταν είσαι παράνομος δεν μπορείς να διεκδικείς τέτοια πράγματα, πώς να το κάνουμε; Έχεις δικαιώματα ως άνθρωπος, αλλά όχι ως πολίτης.
Μα αυτοί θα το ζητήσουν - εννοείται. Οι άλλοι είναι σα να μην υπάρχουν.

Οι πρώτοι έχουν ανθρώπους που τους εκπροσωπούν - κάποιοι είναι 15 χρόνια εδώ και το Ελληνικό κράτος συνεχίζει να τους έχει με προσωρινές άδειες παραμονής. :headbang:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γιατί ρε γαμώ το κέρατο τους δεν μαζεύουνε χρήμα να αγοράσουνε ένα οικόπεδο και να χτίσουνε ότι γουστάρουνε? γιατί πρέπει να το πληρώσω εγώ ο μαλάκας? οι εκκλησιές κτίζονται με τα χρήματα που μαζεύει η εκκλησία από τους πιστούς της (παρόλο που έχει άφθονα δικά της) οι οποίοιδίνουν άμα γουστάρουν... εγώ δεν γουστάρω να δώσω για κανέναν και για τίποτε από αυτά..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Α  και  για  το  αν  θα  πηγαίνουνε  οι νόμιμοι ή  οι παράνομοι λίγο με  νοιάζει , η συμμετοχή  στη θρησκεία  δεν ταυτίζεται  με  τη  νομιμότητα .

Σύμφωνοι, όμως άλλο το να συμμετέχεις και να πηγαίνεις στο ναό σου και άλλο να τον διεκδικείς. Το ένα είναι δικαίωμά σου ως ανθρώπου, το άλλο είναι δικαίωμά σου ως πολίτη.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Μα αυτοί θα το ζητήσουν - εννοείται. Οι άλλοι είναι σα να μην υπάρχουν.

Οι πρώτοι έχουν ανθρώπους που τους εκπροσωπούν - κάποιοι είναι 15 χρόνια εδώ και το Ελληνικό κράτος συνεχίζει να τους έχει με προσωρινές άδειες παραμονής. :headbang:

δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να τους δώσουν οριστικές άδειες παραμονής... μένουνε όσο τους αντέχουμε...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωραία  και ποιος  σου  είπε  να  μην  έχουνε  τζαμιά .
Ας  χωροθετήσει το ΥΠΕΧΩΔΕ  ένα χώρο , που  σύμφωνα  με  τη  νομοθεσία να  εξυπηρετεί  ως  δημόσιο  κτήριο τις  ανάγκες  των  μωαμεθανών . Ας  το χτίσουνε  και ας  προσεύχονται , εμένα  τί με  νοιάζει ! @@@@τζαμί όμως  δεν το λέω !

Δεν  ξέρω  που  είναι το Μαίρυλαντ , κακό είναι ?
Η επίσημη εκκλησία μας συμφωνεί να φτιαχτεί τζαμί? Ούτε αυτό το ήξερες, ε?

Για το Maryland - υπάρχει και το Google Earth πέρα από το bourdela. :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατί ρε γαμώ το κέρατο τους δεν μαζεύουνε χρήμα να αγοράσουνε ένα οικόπεδο και να χτίσουνε ότι γουστάρουνε? γιατί πρέπει να το πληρώσω εγώ ο μαλάκας? οι εκκλησιές κτίζονται με τα χρήματα που μαζεύει η εκκλησία από τους πιστούς της (παρόλο που έχει άφθονα δικά της) οι οποίοιδίνουν άμα γουστάρουν... εγώ δεν γουστάρω να δώσω για κανέναν και για τίποτε από αυτά..

Εσύ ως πολίτης πληρώνεις την εκκλησία θες δεν θες, όπως και το μισθό των παπάδων.
Από τη στιγμή που υπάρχουν μουσουλμάνοι πολίτες, θα πληρώσεις και τα δικά τους, όπως κι εκείνοι πληρώνουν τη δική σου εκκλησία. Ή να τα πληρώνουμε όλα ως πολίτες ή τίποτα, γιατί να διαχωρίζουμε;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να τους δώσουν οριστικές άδειες παραμονής... μένουνε όσο τους αντέχουμε...
λαισ να δοσο το ικωπεδω αντοιπαροχι;;;;;;;;;
εγω θα παρω ομοσ ενα τζαμι

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
μην ξεχνατε τι κανανε οι τουρκοι στην αγια σοφια. και μην πηγαινουμε πιο μακρια. στην ιταλια ως καθολικοι οι χριστιανικοι ναοι οπου υπαρχουν ειναι υπογειοι. και εκει υπαρχουν ελληνες πολλοι και εκει συμβιβαστηκαν με τη θρησκεια τους. δεν απαιτησαν ντε και καλα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ελληνικά διαβατήρια σε όλους και μετά ως πολίτες Ε.Ε να πάνε όπου θέλουνε.
Βασικά καλύτερο θα ήταν να τα πουλάει το ελληνικό κράτος, 1000 ευρώ το τεμάχιο ας πούμε, και ας έρθουν και 500 μύρρια Πάκια και λοιποί πολιτισμένοι
Δώστε σε όλους της γής τους κολασμένους ελλληνικά διαβατήρια
Ελληνικός Ανθρωπισμός uber alles

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Εσύ ως πολίτης πληρώνεις την εκκλησία θες δεν θες, όπως και το μισθό των παπάδων.
Από τη στιγμή που υπάρχουν μουσουλμάνοι πολίτες, θα πληρώσεις και τα δικά τους, όπως κι εκείνοι πληρώνουν τη δική σου εκκλησία. Ή να τα πληρώνουμε όλα ως πολίτες ή τίποτα, γιατί να διαχωρίζουμε;

ήδη πληρώνω σαν πολίτης τους παπάδες πασών των αναγνωρισμένων εν ελλάδι θρησκειών (ορθόδοξους, παλαιοημερολογίτες, μουφτήδες, καθολικούς). Η μισθοδοσία αυτή γίνεται κατόπιν συμφωνίας του Ελληνικού Δημοσίου με την Εκκλησία της Ελλάδος (τα κεφαλαία είναι διότι έτσι είναι η επίσημη αναγραφή τους), με την οποία δόθηκε μέρος της ακίνητης περιουσίας της για την αποκατάσταση ακτημόνων και σε αντάλαγμα το Δημόσιο ανέλαβε το κόστος της μισθοδοσίας του εφημεριακού κλήρου (προσοχή του εφημεριακού δηλαδή των παπάδων οι οποίοι λειτουργούν σε αναγνωρισμένους ναούς και όχι τους μοναχούς). Αυτό έγινε το 1953 αν δεν με απατά η μνήμη μου...

Δεν αναφέρω τίποτε για τον τρόπο με τον οποίο η Εκκλησία της Ελλάδος απέκτησε την ακίνητη περιουσία της γιατί είναι θέμα άλλης συζήτησης...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ελληνικά διαβατήρια σε όλους και μετά ως πολίτες Ε.Ε να πάνε όπου θέλουνε.
Βασικά καλύτερο θα ήταν να τα πουλάει το ελληνικό κράτος, 1000 ευρώ το τεμάχιο ας πούμε, και ας έρθουν και 500 μύρρια Πάκια και λοιποί πολιτισμένοι
Δώστε σε όλους της γής τους κολασμένους ελλληνικά διαβατήρια
Ελληνικός Ανθρωπισμός uber alles

φτηνά λές .. 10000 το τεμάχιο θα είναι πιό λογική τιμή.. ειδικά διαβατήρια όμως που δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν στην ελλάδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom