Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
pristine, νομίζεις ότι το ΥΠΕΣ (που δεν είναι αρμόδιο) θα απαντούσε ??? Εσύ δεν έχεις άποψη ??? Uglystupid:

Το ερώτημα είναι: Οι παραδόσεις των μεταναστών είναι πάνω από τους νόμους του κράτους ???  
1. Μάθε γραφή & ανάγνωση. Κάνε ιδιαίτερα στην ορθογραφία αν έχεις δυσκολίες.

2. Αν αυτή είναι η φωτογραφία πραγματικού διπλώματος, αυτό σημαίνει ότι φοράει μπούργκα και οδηγεί με κλειστά μάτια? :rolleyes:

3. Μπορεί να είσαι ηλίθιος, προσπάθησε τουλάχιστον να μην εκτείθεσαι κάνοντας εντελώς ηλίθιες ερωτήσεις. Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα διπλώματα οδήγησης? :jerking:

Φυσικά και έχω άποψη - ο κάθε άνθρωπος σε κάθε χώρα του κόσμου πρέπει να έχει τα ίδια δικαιώματα & υποχρεώσεις. Ότι προβλέπει ο νόμος για σένα, το ίδιο και γι' αυτή.

Έλληνας παπάς έχει διακαίωμα να οδηγεί ταξί στη Ν. Υόρκη? Γιατί όχι - αφού μπορεί να μπλεχτεί το μούσι στο τιμόνι. :rolleyes:

Μια φίλη της οικογένειας δε βλέπει καθόλου από το ένα μάτι - φυσικά πλήρωσε όπως όλοι και πήρε κανονικά ερασιτεχνικό. Είναι λιγότερη επικίνδυνη από την Αφγανή? :idiot:

Τέλος το μάθημα σ΄ αυτό τo topic... ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
1personanongrata, είσαι το χειρότερο είδος Έλληνα που υπάρχει...

Υπερόπτης, εμετικός, βρίζεις τους πάντες και τα πάντα, κραυγάζεις γιατί δεν μπορείς να εκθέσεις τις απόψεις σου…

…χάρη σε σένα γελάμε πολύ και δυστυχώς θα γελάνε και κάποιοι στο εξωτερικό γελοιοποιώντας ακόμα περισσότερο τη χώρα μας ….τουλάχιστον μη λες πως είσαι Έλληνας….
Δεν αξίζεις ούτε να σε :fuck1:    

theioulis, δεν καταλαβαίνεις τίποτα....δεν πειράζει... Αν πας στην Αγγλία αποδέχεσαι τον θεσμό της βασιλείας έστω και αν διαφωνείς…. Για το αν  το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει βασιλεία ή όχι είναι θέμα των πολιτών του  Ηνωμένου Βασιλείου και όχι δικό σου….

pristine, είσαι εντελώς ηλίθιος, δεν μου κάνουν εντύπωση τα όσα γράφεις. Άλλωστε δεν είσαι και ο μόνος που βρίζει όταν διαφωνείς με τις απόψεις άλλων.  Ο ΣΥΡΙΖΑ λεβέντη μου υιοθετεί πρακτικές  που μπορεί ακόμα και να αντιβαίνουν με τους νόμους προκειμένου να γίνεται αρεστός  στους μετανάστες, προσβλέποντας σε μελλοντικά πολιτικά οφέλη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785
way βρειζεσται δε ιναι οραιο............ :headbang: :headbang: :headbang:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
780
Πόντοι
96
...μιας και μηλάμε για δικαιώματα μεταναστών....

...η μουσουλμάνα που αρνείται να φωτογραφιθεί το προσωπό της, έχει το δικαίωμα να βγάλει άδεια οδήγησης ???
...έχει το δικαίωμα να φοράει τη μπούρκα της κατά την οδήγηση ???

...οι παραδόσεις των μεταναστών είναι πάνω από τους νόμους του κράτους ??? Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ???
εχει πεσει φοτοσοπια στη φωτο... αστο μη το ψαχνεις και κυριως μη το βγαζεις σα σοβαρο στοιχειο...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Χμμμμμμ  :think: Βαριες κουβεντες φιλτραριζμενες μεσα απο κομματικα κριτηρια και αντιληψεις...αχ αυτες οι ιδεολογιες τι τι φτιανουν ρε παιδακι μου  :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata, είσαι το χειρότερο είδος Έλληνα που υπάρχει...

Υπερόπτης, εμετικός, βρίζεις τους πάντες και τα πάντα, κραυγάζεις γιατί δεν μπορείς να εκθέσεις τις απόψεις σου…

…χάρη σε σένα γελάμε πολύ και δυστυχώς θα γελάνε και κάποιοι στο εξωτερικό γελοιοποιώντας ακόμα περισσότερο τη χώρα μας ….τουλάχιστον μη λες πως είσαι Έλληνας….
Δεν αξίζεις ούτε να σε :fuck1:    

theioulis, δεν καταλαβαίνεις τίποτα....δεν πειράζει... Αν πας στην Αγγλία αποδέχεσαι τον θεσμό της βασιλείας έστω και αν διαφωνείς…. Για το αν  το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει βασιλεία ή όχι είναι θέμα των πολιτών του  Ηνωμένου Βασιλείου και όχι δικό σου….

pristine, είσαι εντελώς ηλίθιος, δεν μου κάνουν εντύπωση τα όσα γράφεις. Άλλωστε δεν είσαι και ο μόνος που βρίζει όταν διαφωνείς με τις απόψεις άλλων.  Ο ΣΥΡΙΖΑ λεβέντη μου υιοθετεί πρακτικές  που μπορεί ακόμα και να αντιβαίνουν με τους νόμους προκειμένου να γίνεται αρεστός  στους μετανάστες, προσβλέποντας σε μελλοντικά πολιτικά οφέλη.
ξαναδιάβασε εκατό φορές αυτό που έγραψες....

μπορεί μετά από τη χιλιοστή να καταλάβεις ρε παπάρα κομματόσκυλε γιατί θα πάρετε τον πούλο σε λιγότερο από 8 χρόνια.... Γιατί είστε ένα μπουρδέλο και μισό στον εγκέφαλο...

Και ναι ρε καραγκιόζη είμαι το χείριστο είδος έλληνα....

για να ξεχωρίζω από τα ζώα της ελλάδας σαν και σένα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
...μιας και μηλάμε για δικαιώματα μεταναστών....

...η μουσουλμάνα που αρνείται να φωτογραφιθεί το προσωπό της, έχει το δικαίωμα να βγάλει άδεια οδήγησης ???
...έχει το δικαίωμα να φοράει τη μπούρκα της κατά την οδήγηση ???

...οι παραδόσεις των μεταναστών είναι πάνω από τους νόμους του κράτους ??? Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ???
Βρε κάπου την έχω δει αυτή...  :grin: :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Βρες και τίποτα δικό σου να πεις ρε. Εκτίθεσαι σε όσους μιλάνε Ελληνικά - όρνιο. Μπαίνεις στη λίστα με τον anatolgami, τον dreakx και κανα δυο ακόμα που σπάω πλάκα σε καθημερινή βάση με τις μαλακίες τους. :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βρες και τίποτα δικό σου να πεις ρε. Εκτίθεσαι σε όσους μιλάνε Ελληνικά - όρνιο. Μπαίνεις στη λίστα με τον anatolgami, τον dreakx και κανα δυο ακόμα που σπάω πλάκα σε καθημερινή βάση με τις μαλακίες τους. :jerking:

μόνο μπινελίκι ρε...
κάτι τέτοια καραγκιοζάκια κομματόσκυλα την κατέστρεψαν τη χώρα αγαπητέ.
και δυστυχώς αυτοί αποφασίζουν ακόμα.......
ουστ ρε παλιόπουστες πουλημένοι.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
780
Πόντοι
96
το τι μαλακία έχει γραφτεί σε λίγες μέρες δεν περιγράφεται....
που είστε όλοι εσείς ρε κωθώνια ακροδεξιοί του κώλου όταν τα σπάνε τα μουνια;
που είστε ρε τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου όταν στα φανάρια μου ζαλίζουν τα παπάρια να μου καθαρίσουν το παρ πρίζ;
που είστε όταν τα αρχίδια κουκουκλοφόροι καταστρέφουν όλο το κέντρο;
αλλά έτσι αδερφές ήσασταν μια ζωή γι αυτό και οι αριστεράτζες κάνουν πάρτυ.
και μετά σας φταίει ο λαθρομετανάστης......
αλλά τι περιμένεις;
όταν ο αρχηγός της δεξιάς κυβέρνησης της χώρας έχει το προσωνύμιο ΜΠΟΥΛΗΣ, τι να περιμένεις από τους υποστηρικτές του;

λουστείτε τα τώρα και μόκολα.......
Αυτο με το "μπουλη" δε το ειχα δεις ετσι.... χαααχααχααα... το καλυτερο εγραψες.
τελος παντων δε νομιζω οτι ειναι δουλεια των πολιτων να "ειναι εκει" οταν καποιοι τα σπανε, εχουμε τους μπατσους για να ειναι εκει...
θα συμφωνησω παντως οτι ο τελευταιος που φταιει ειναι ο λαθρομεταναστης... Αυτον, λογικα, τον κανει οτι θελει μια οργανωμενη πολιτεια... τον διωχνει, τον αφηνει, του δινει πρασινη καρτα κτλ κτλ... αυτο που δε θελει να δει κανεις απο τους συνγαμητες στο ποστ ειναι οτι το κρατος και η κυβερνηση ειναι δυο εννοιες διαφορετικες (στο λεξικο πχ ειναι χωρια) στην ελλαδα ομως η καθε κυβερνηση ΕΙΝΑΙ το κρατος... οποτε ουτε νομοι παιζουν ουτε οργανωση μπορει να υπαρξει...
Τελος... κανα μουνακι καινουργιο παιζει γιατι ερχομαι αθηνα τωρα κοντα..???!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785
upogios..........
να ενασ αλοε ελεινασ που τα θελοι στω πιατω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελος... κανα μουνακι καινουργιο παιζει γιατι ερχομαι αθηνα τωρα κοντα..???!!!

ο μόνος λόγος για να ψηφίσει κανείς πλέον νου δου είναι η ελενα ράπτη.....

Τα μουνιά όλα φύγαν για τα νησιά...
ραντεβού το σεπτέμβη.....

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
780
Πόντοι
96
upogios..........
να ενασ αλοε ελεινασ που τα θελοι στω πιατω
Αν μιλας για το μουνακι.. δε το θελω στο πιατο, στο πατωμα θα το φαω.
και δεν ειμαι ελληνας ειμαι 50-50.. 3ης γενιας μεταναστης... φυσικα τα ελληνικα μου ειναι καπως καλυτερα απο τα δικα σου... αλλα τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη... ;)

αν εισαι δεξιος και σε εθιξα να ζητησω συγνωμη. σιγουρα δε φταιει η κυβερνηση για οτι συμβαινει στην ελλαδα... ουτε αυτη ουτε η προηγουμενη... ουτε και η επομενη αλλωστε... ετσι δεν ειναι?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η Καϊλή κατεβαίνει με το ΠΑΣ(τ)ΟΚ? :rolleyes:

Ωραίο μουνί.... :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χαχαχα! στις ειδησεις της νετ δειχνει τον Κωτσο που μιλαει!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785
ο μόνος λόγος για να ψηφίσει κανείς πλέον νου δου είναι η ελενα ράπτη.....

Τα μουνιά όλα φύγαν για τα νησιά...
ραντεβού το σεπτέμβη.....
ελαινα ραπτι;;;;;;;;;;;;;;
δε σαι αναγνορειζω person........... :headbang: :headbang:
ti goysta θαιε μου τσ τσ τσ τσ τσ

koutiki

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
personaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
εισαι εδω μωρή καύλα.............έλα να φτιαχτούμε πάλι εθνικοσοσιαλσταλινικό κωλοτρυπιδόνι  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom