Kwstas7345
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 61
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρουμε αν υπάρχει ζευγάρι (άντρας - γυναίκα) επαγγελματίες είτε σε γραφείο είτε ανεξάρτητοι που παίζουν στην Αθήνα;
Σου έστειλα προσωπικόΝαι εγώ γνωρίσω ένα ζευγαρι
Στείλτε μνμ προσωπικό για περισσότερες πληροφορίες
Σε τι ρόλους τους θέλεις;;;Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρουμε αν υπάρχει ζευγάρι (άντρας - γυναίκα) επαγγελματίες είτε σε γραφείο είτε ανεξάρτητοι που παίζουν στην Αθήνα;
Ήταν μια μελαχρινή με βυζάρες μήπως;παλιά στη χρήση ευκαιρία είχα πάρει ένα ζευγάρι ντανιέλα έλεγαν την γκόμενα μουνάρα και το ευχαριστιόταν το γαμήσι,κανένας παλιός θα την θυμάται
Αν θέλεις στείλε και σε εμάς dm.tyΝαι εγώ γνωρίσω ένα ζευγαρι
Ενεργητικοί και στρ8 και οι δύο να είναι. Η ασχολία δηλαδή μόνο με την κοπέλα.Σε τι ρόλους τους θέλεις;;;
Υπάρχει πάντως.
Λίγο μπερδεμένα μας τα λες :-)))Ενεργητικοί και στρ8 και οι δύο να είναι. Η ασχολία δηλαδή μόνο με την κοπέλα.
Καλησπέρα. Στείλε και σε μένα μήνυμα για το ζευγάρι. Είναι καλό? Χρήματα?Ναι εγώ γνωρίσω ένα ζευγαρι
Ποιες χρονιες λες?παλιά στη χρήση ευκαιρία είχα πάρει ένα ζευγάρι ντανιέλα έλεγαν την γκόμενα μουνάρα και το ευχαριστιόταν το γαμήσι,κανένας παλιός θα την θυμάται
από 1996-2008Ποιες χρονιες λες?
Πιθανον εχει κοψει αν δε δουλευει καπως αλλιως.Αν πχ ειναι πελον σολο καπου εντος η εκτος Ελλαδαςαπό 1996-2008
έχει σταματήσει την είχες πάρει?Πιθανον εχει κοψει αν δε δουλευει καπως αλλιως.Αν πχ ειναι πελον σολο καπου εντος η εκτος Ελλαδας
Προσπαθω να καταλαβω χαχαχα σου απαντησα στο προσωπικοέχει σταματήσει την είχες πάρει?
Τύπε σε πειράζει η γυναίκα του ζευγαριού να έχει και πουλάκιΚαλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρουμε αν υπάρχει ζευγάρι (άντρας - γυναίκα) επαγγελματίες είτε σε γραφείο είτε ανεξάρτητοι που παίζουν στην Αθήνα;