You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επάγγελμα Ζιγκολό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamikoulien
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε οσο υπαρχουν σαβουρογαμηδες που πηγαινουν με μπαζα αφιλοκερδως.. δυσκολο το βρισκω...
Η Ελλαδα ειναι η μεκα των σαβουρογαμηδων παρτε το χαμπαρι επιτελους.
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
Οντώς, και 80χρονη γιαγια να βγει να πει οτι θελει πουτσο θα βρει γαμια !ρε φιλε οσο υπαρχουν σαβουρογαμηδες που πηγαινουν με μπαζα αφιλοκερδως.. δυσκολο το βρισκω...
Φιλε μου το σίγουρο είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να είσαι στο κατάλληλο κύκλωμα το οποίο δεν είναι καθόλου απλο και εύκολο.Χρειάζονται "κονέ" και σιγουρα αρκετός χρόνος γαι να μπορέσεις να βγάλεις άκρη.
Προσωπικά , πριν απο μερικά χρόνια έκανα παρέα με ένα παλικάρι το οποίο ηταν μεσα σε ενα τέτοιο κόλπο.
Μάλιστα μια φορά πήγα στη θέση του στο ραντεβού με μία κυρία.
( ο λόγος που ηθελα να το κάνω είναι κυρίως το πάθος που έχω να πηγαίνω με ώριμες γυναίκες...)
Αυτο έγινε εντελώς κατα εξαίρεση διότι απαιτείται απόυτη εχεμύθεια κλπ..κλπ..
Πάντως απο όσα μου είχε πει το παλικάρι αυτό :
-Στην ελλάδα οι κυρίες οι οποίες πληρώνουν για κατι τέτοιο είναι ελάχιστες και ως εκ τούτου
τα περιθώρια για να μπορεσει καποιος να το κάνει είναι απειροελάχιστα.
-Αντίθετα υπάρχει πολύ ψωμί για όσους επιθυμούν να πανε με ομοφυλόφυλους...εκεί υπάρχει πολύ ζήτηση...
- Πληροφοριακα οι (..όποιες ) κυρίες επλέγουν τον αγοραίο ερωτα δεν είναι καθόλου μπάζα αλλα
καλοβαλμένες και αρκετά "ορεκτικές" .Αυτο μπορω να το επιβεβαιώσω και προσωπικά σε οτι αφορά βέβαια τη μοναδική
εμπειρία μου.
Εχω χαθεί πλεον με το συγκεκριμένο γνωστο μου και δεν ξέρω τι παίζει πλεον ..........
Προσωπικά , πριν απο μερικά χρόνια έκανα παρέα με ένα παλικάρι το οποίο ηταν μεσα σε ενα τέτοιο κόλπο.
( ο λόγος που ηθελα να το κάνω είναι κυρίως το πάθος που έχω να πηγαίνω με ώριμες γυναίκες...)
-Στην ελλάδα οι κυρίες οι οποίες πληρώνουν για κατι τέτοιο είναι ελάχιστες και ως εκ τούτου
-Αντίθετα υπάρχει πολύ ψωμί για όσους επιθυμούν να πανε με ομοφυλόφυλους...εκεί υπάρχει πολύ ζήτηση...
- Πληροφοριακα οι (..όποιες ) κυρίες επλέγουν τον αγοραίο ερωτα δεν είναι καθόλου μπάζα αλλα
καλοβαλμένες και αρκετά "ορεκτικές" .Αυτο μπορω να το επιβεβαιώσω και προσωπικά σε οτι αφορά βέβαια τη μοναδική
εμπειρία μου.
Εχω χαθεί πλεον με το συγκεκριμένο γνωστο μου και δεν ξέρω τι παίζει πλεον ..........
Inalterabile
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου το σίγουρο είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να είσαι στο κατάλληλο κύκλωμα το οποίο δεν είναι καθόλου απλο και εύκολο.Χρειάζονται "κονέ" και σιγουρα αρκετός χρόνος γαι να μπορέσεις να βγάλεις άκρη.
εμπειρία μου.
Συμφωνώ με τον φίλο μου για όσα αναφέρει παραπάνω.
Είναι πολύ μεγάλο το κύκλωμα με τους ζιγκολό και προπαντός.... δεν ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ!!!!
Πρέπει να έχεις γνωριμίες (καταρχάς για να χωθείς), αρχικό "κεφάλαιο" για ρουχισμό, καλό αυτοκίνητο, προσωπικό γυμναστή, καλά ρουθούνια (για κοκό) και τα υπόλοιπα έρχονται.
Αυτά (χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις και να το παίξω έξυπνος), έχουν συζητηθεί με άτομο που γνώριζα παλιά και ήταν (παίζει και να είναι ακόμη, δεν γνωρίζω σίγουρα), χωμένος πολύ βαθιά, εκ του οποίου το γνώριζα από πρώτο χέρι.
Οπότε.... βλέπεις (μάλλον διαβάζεις) και κρίνεις.
mikro pontiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και γιατι δεν πας να καθαρισεις καμια σκαλα αντι να ξεπουληθεις????Αμα τα σκασει να κανω το πουτσο μου πετρά !!
Δε θελω να ασχοληθω με το ζιγκολιλικι αλλα καμια φορα που εχω τρελες αφραγκιες
σκεφτομαι να μπορουσα να γαμησω καμια ματσογρια και να μου σκασει κανα τρακοσαευρω
καλα θα ητανε !
Και μετα με το τρακοσαευρω καπακι σε citytour
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε ενταξει σιγα το ξεπουλημα αχαχαχαχαχαχαχακαι γιατι δεν πας να καθαρισεις καμια σκαλα αντι να ξεπουληθεις????
οι ανδρες μπορουν να κλεινουν τα ματια κ να κανουν γλυκο ερωτουλινο κ στα μπαζα αμα λαχει.. αμα τους πληρωσουν κιολας δεν νομιζω να θιχτουν αχαχαχαχαχαχαχα
mikro pontiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πλακα με κανεις τωρα???οπως και να το κανεις ειναι ξεπουλημα...ε ενταξει σιγα το ξεπουλημα αχαχαχαχαχαχαχα
οι ανδρες μπορουν να κλεινουν τα ματια κ να κανουν γλυκο ερωτουλινο κ στα μπαζα αμα λαχει.. αμα τους πληρωσουν κιολας δεν νομιζω να θιχτουν αχαχαχαχαχαχαχα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πλακα με κανεις τωρα???οπως και να το κανεις ειναι ξεπουλημα...
ναι ρε παιδι μου
αφου ειμαι σιγουρη οτι ο Χ ζιγκολο που τον εκμεταλλευθηκε η πλουσια κυρια κ του εσκασε ενα 300αρι για 1 ωρα.. μετα εκλαιγε γοερα στο μαξιλαρι του για το ξεπουλημα του....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συμφωνω αλλα πιστευω οτι πρεπει να "το εχεις" και λιγο..ναι ρε παιδι μου
αφου ειμαι σιγουρη οτι ο Χ ζιγκολο που τον εκμεταλλευθηκε η πλουσια κυρια κ του εσκασε ενα 300αρι για 1 ωρα.. μετα εκλαιγε γοερα στο μαξιλαρι του για το ξεπουλημα του....
αλλιως δε μπορεις να το κανεις ουτε με τρελες σφαιρες...
πλακα με κανεις τωρα???οπως και να το κανεις ειναι ξεπουλημα...
O καθενας με τις επιλογες του χαμστερακι !
Αν εχει τα προσοντα και τη διαθεση να το κανει ... who cares !
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
συμφωνω αλλα πιστευω οτι πρεπει να "το εχεις" και λιγο..
αλλιως δε μπορεις να το κανεις ουτε με τρελες σφαιρες...
Και γι'αυτό το λόγο σ'αγαπώωωωω :-* :-* :-* :-*
Γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν είναι όλοι όπως εσύ, ούτε σκέφτονται όπως εσύ.
ΑΚΟΥΣ, ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ;
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
συμφωνω αλλα πιστευω οτι πρεπει να "το εχεις" και λιγο..
αλλιως δε μπορεις να το κανεις ουτε [size=12pt]με τρελες σφαιρες[/size]...
Συνημμένα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Και γι'αυτό το λόγο σ'αγαπώωωωω :-* :-* :-* :-*
ΑΚΟΥΣ, ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ;
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
mikro pontiki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι μωρηηηη ακουωωωωω.....ειπαμε εγω ειμαι μια μικρη και αθωα πετουνιααααΚαι γι'αυτό το λόγο σ'αγαπώωωωω :-* :-* :-* :-*
ΑΚΟΥΣ, ΨΩΡΙΑΡΙΚΟ;
Pussybuster98
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 449
- Πόντοι
- 21
Λοιπον ακουστε θα κανουμε ενα πολυ τιμιο deal εδω περα
Εσεις Βοηθατε να βρω το πατημα προς το χρημα σπρωχνοντας μουνια επι χρημασοι
και για ανταλλαγμα δε θα δεχτω πελατισσες συγγενικα η γνωριμα σας αγαπητα προσωπα.
Ειμαι νεο ωραιο παιδι με την ανωμαλια να χυνω gilfs ρυτιδιασμενα και οτι κατσει
ΑΜΑ μου σβησουν το thread ειναι αμιγως σεξιστικο μιας και ενα μουνι θα το βοηθαγατε να κανει πρωτα επαγγελματικα βηματα ;)
Εσεις Βοηθατε να βρω το πατημα προς το χρημα σπρωχνοντας μουνια επι χρημασοι
και για ανταλλαγμα δε θα δεχτω πελατισσες συγγενικα η γνωριμα σας αγαπητα προσωπα.
Ειμαι νεο ωραιο παιδι με την ανωμαλια να χυνω gilfs ρυτιδιασμενα και οτι κατσει
ΑΜΑ μου σβησουν το thread ειναι αμιγως σεξιστικο μιας και ενα μουνι θα το βοηθαγατε να κανει πρωτα επαγγελματικα βηματα ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις