Νέα

Εντοπισμός πλοίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ανακάλυψα μια χρησιμότατη ιστοσελίδα κυρίως για το καλοκαίρι  :dancing: :dancing: :dancing:

Δείχνει όλο το Αιγαίο και το Ιόνιο, και live με καθυστέρηση μερικά δευτερόλεπτα την θέση όλων των πλοίων (επιβατηγών-φορτηγών κλπ).

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ωραιος!!!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και γαμω τα λινκ!!!

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Να'στε καλά! διότι εμείς οι μασαζόπληκτοι είμεθα και τεχνοκράτες!  :rockon: :rockon:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Και για όσους θέλουν να βλέπουν το πτητικό πρόγραμμα της ημέρας για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές το ακόλουθο link

Εκεί που γράφει:A/C Type π.χ BKC βάλτε πριν SX-(BKC) στο google και θα δείτε τι τύπου α/φος είναι!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ανακάλυψα μια χρησιμότατη ιστοσελίδα κυρίως για το καλοκαίρι  :dancing: :dancing: :dancing:

Δείχνει όλο το Αιγαίο και το Ιόνιο, και live με καθυστέρηση μερικά δευτερόλεπτα την θέση όλων των πλοίων (επιβατηγών-φορτηγών κλπ).

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!!!!!!!!! Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Πόσο μπροστά ειναι οι εφοπλιστές και.... πόσο πίσω είναι οι μαστρωποί νταβαντζήδες κλπ....

Ερώτηση προς όλους τους συμπολεμιστές: :think:

:hmm:Μήπως υπάρχει κάποια παρόμοια ιστοσελίδα  που αντί χάρτη με τα λιμάνια και που είναι τα πλέοντα πλοία όπως η παραπάνω, να δείχνει μπουρδέλλα-στούντιο-μασαντζίδικα κλπ και ποια πουτάνα ή τραβέλι πηδιέται εκεί, με φωτογραφίες??? Live φυσικά!!! :thumbsup:
Αν κάποιος βρει αντίστοιχη ιστοσελίδα θα του είμαι παντοτινα ευγνώμων!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΓΑΜΩ τις σελιδούλες.
Την έβαλα αμέσως στα αγαπημένα.
Δείχνει και τα ονόματα των πλοίων, φωτογραφίες και λεπτομέρειες γι αυτά, και κάνει και αναζήτηση με το όνομα του πλοίου, και σου δείχνει που είναι !
Το δοκίμασα με πλοίο που γνωρίζω αυτή τη στιγμή που βρίσκεται, και το έβγαλε σωστά !

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τελεια σελιδα.....που την ξεθαψες ρε συμπολεμιστη?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
sos sos sos sos sos
μολις ειδα ενα γιοτ με τουρκικη σημαια ανοιχτα της χαλκιδας

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Πολύ πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα. Δεν ξέρω αν θα μου είναι χρήσιμη σε κάτι, μάλλον όχι, ΑΛΛΑ μου αρέσει!

ΤΗΑΝΧ ΜΑΝ!

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ωραιος ο παιχτης
πολυ καλο

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αρχηγέ... πολύ ωραία σελίδα.... ;) ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!!!!!!!!! Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Πόσο μπροστά ειναι οι εφοπλιστές και.... πόσο πίσω είναι οι μαστρωποί νταβαντζήδες κλπ....

:hmm:Μήπως υπάρχει κάποια παρόμοια ιστοσελίδα  που αντί χάρτη με τα λιμάνια και που είναι τα πλέοντα πλοία όπως η παραπάνω, να δείχνει μπουρδέλλα-στούντιο-μασαντζίδικα κλπ και ποια πουτάνα ή τραβέλι πηδιέται εκεί, με φωτογραφίες??? Live φυσικά!!! :thumbsup:

χαχαχα..... κορυφαίο... λες;;;

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Υπαρχει ιστοσελιδα σαν αυτη, που να δειχνει τα πλοια σε παγκοσμια κλιμακα?

Επισκέπτης
Λοιπον μανγκες, δεν ξερω τι γινεται
αλλα τα 3 γιωτ μου και τα 21 τανκερ μου δεν τα δειχνει. Που σημαινει οτι η σελιδα ειναι μουφα. Μην μπειτε...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Λοιπον μανγκες, δεν ξερω τι γινεται
αλλα τα 3 γιωτ μου και τα 21 τανκερ μου δεν τα δειχνει. Που σημαινει οτι η σελιδα ειναι μουφα. Μην μπειτε...

Ρε σύνελθε!!!! Μια παροπλησμένη βάρκα έχω και παίζει κανονικά!!! Πλάκα πλάκα τώρα και γαμώ τις σελίδες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom