Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.567
- Πόντοι
- 5.565
ρε τους καραγκιοζέους...
Πραγματικά γελοίοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε καφρους απορώ ποιος θα τσιμπήσει μαύρο στους μουφαδορους ψευταραδες ερασιτέχνεςρε τους καραγκιοζέους...
Όχι φίλε δυστυχώς στις 10 πού έχουν έρθει μια δυο αξίζουν οριακά καλύτερα μην ρισκάρεις ξέρω ότι μπορεί να παρασυρθεί κανείς από την αρκετά καλή και ξεχωριστή εμφάνιση που διαθέτουν αλλά μιλάμε οι υπηρεσίες τους χάλια μαύρα εγώ έχω φάει φόλα από μια Έστερ πολύ χαλί συμπεριφορά και εξυπηρέτηση κατώτερη από εκείνη τού Μεταξουργείου έχω γράψει κριτική σχετικά στο Αθηνών 318.Από λατινοαλυσιδα αξίζει καμία από τις λατινες για να περάσεις στα ενδοτερα;;
Όχι φίλε δυστυχώς στις 10 πού έχουν έρθει μια δυο αξίζουν οριακά καλύτερα μην ρισκάρεις ξέρω ότι μπορεί να παρασυρθεί κανείς από την αρκετά καλή και ξεχωριστή εμφάνιση που διαθέτουν αλλά μιλάμε οι υπηρεσίες τους χάλια μαύρα εγώ έχω φάει φόλα από μια Έστερ πολύ χαλί συμπεριφορά και εξυπηρέτηση κατώτερη από εκείνη τού Μεταξουργείου έχω γράψει κριτική σχετικά στο Αθηνών 318.
Μακριά από Λατινοαμερικανες καλύτερα να μην δοκιμάσει κανένας ώστε να μην τις ξαναφέρουν και πετάει τσάμπα τα φράγκα όποιος κάνει το λάθος
Πραγματικά γελοίοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε καφρους απορώ ποιος θα τσιμπήσει μαύρο στους μουφαδορους ψευταραδες ερασιτέχνες
Προμόσιον :Sυπάρχει και ο αντίλογος... υπάρχει και κόσμος που πέρασε καλά και ξαναπήγε
Δούλεψε ως Κορίνα στην ίδια αλυσίδα το καλοκαίρι.Ξέρει κανείς τι λέει η lexy , νέο αστέρι σε ντε παρί , αριστοτέλους 6 κτλ ;
Δούλεψε ως Κορίνα στην ίδια αλυσίδα το καλοκαίρι.
Λαγε μου, δεν είναι και λίγες...τα έχουμε πει δεκάδες φορές...οι μόνες που αξίζουν πια στη συγκεκριμένη αλυσίδα είναι η "παλιά φρουρά"... Ζανέτ, Ναόμι, Μιχαέλα, Κέιτυ, Ρεμπέκα, Μαράια...
Σωστά !!!
Αστέρι η Korina-Lexy ;;;
Ολες οι καινουργιες της συγκεκριμένης αλυσίδας ειναι για τα μπάζα.
Ψηλή και άχαρη.
Περί ορέξεως ουδείς λόγος.
Προχώρα εαν σου αρέσει αυτο που βλέπεις ...
Κριτική: Κορίνα
Φιλικά.![]()
Εγώ και με λατινες έχω φάει και φόλες αλλά έχω περάσει και καλά.. Στην τελική δε ξέρω τι ακριβώς απαιτήσεις έχει ο καθένας.. Ο φίλος Ramada που γράφει για την Εστερ εγώ προσωπικά έχω περάσει καλά με την συγκεκριμένη έχω πάει 3 4 φορές και θεωρώ σε εμφάνιση τα σπάει, τώρα φυσικά αν έχει συναντήσει κάποια που πραγματικά έχει όλο το πακέτο ας μας το πει και εμάς να σπευσουμε.. Εις γνώση μου πολλές φορές τα σκάω σε μουναρες τύπου εστερ η Κρυσταλ χωρίς όμως να έχω φάει φόλα απλά προφανώς είναι πιο τυπικές αλλά από εμφάνιση τις θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει σε στούντιο,φαντάζομαι θα τις παίρνουν και πολλοί και ίσως έχουν καβαλήσει το καλάμι τι να πω, εμένα πάντως με καλύπτουν, δε πάω να βιώσω τον έρωτα της ζωής μου.. Εγώ από γερμανουχτεν αλυσίδα μόνο Ζανετ προτιμώ και έχω περάσει πολύ καλά αν και δεν το έχει λίγο με την πιπα και συν ότι θα ήθελα λίγο βυζι παραπάνω αλλά ασχέτως από αυτά, είναι πολύ καλή περίπτωση,οπως επίσης και η Κειτι πολύ καλή.. Κηφισού οπότε έχω πάει έχει μπάζα.. Κροκεων, βουλιαγμενης, κασανδρας και βριλησου δε πλησιάζω καν.. Χθεσινή επίσκεψη Ζενια μελαντιας 50 ωραίο κομμάτι φάνηκε αλλά δεν είχα χρόνο για την αναμονή καθώς οι περισσότεροι είχαν προτιμήσει αυτήν! Οι άλλες δύο Λολίτα έχω φάει φόλα παλιότερα και Κάτια σαν τραβελι ηταν.. Οι επιλογές οντως είναι πολύ λίγες πλέον.. Από Λατίνο αλυσίδα έχω πάρει επίσης Λιλυ, έχουμε αναφερθεί όλοι σε αυτήν, πολυ καλή περίπτωση για milf lovers, επίσης πολύ καλή η Όλγα και Αλινα Ρουμάνα νομίζω η μία ή άλλη από το Κωριο.. Οι κάποιοι από εμάς είμαστε πιο απαιτητικοί η όντως οι κοπέλες βαριούνται.. ΥΓ σχετικά καλά πέρασα και με Κρυσταλ από Dream Place, απίστευτη πιπα, βυζαρες και καλό κορμί απλά λίγο γερασμένο όσων αφορά το δέρμα αλλά δε με χάλασε η πιπα ήταν σεμινάριο πραγματικά..καυλό απόγευμα να έχουμε μύστες..
Άλλη η Κορίνα, άλλη η Καρίνα και άλλη η "Μανίνα".Είναι η ίδια ;;;