Νέα

Ενημέρωση γιά προσφορές εφημερίδων και περιοδικών (και τσόντες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostypos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

prostypos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

μπαίνεις εδώ κι ενημερώνεσε γιά όλα. Γιά όποια τσόντα κυκλοφορεί σε εφημερίδα και περιοδικό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

OP
OP
P

prostypos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θα σας ενδιέφερε να έβαζα στη σελίδα και όλον τον ορυμαγδό από περιοδικά με DVD τσόντες τις τιμές τους και πόσα έργα έχουν ?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
βαλε αδερφε!!!

barmy73

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Στην έκδοση των 2.90 ένα DVD με το 9ο επεισόδιο της σειράς ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ. Στην έκδοση των 3.20 επιπλέον ένα έξυπνο στυλό σε 4 χρώματα.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
επειδη δεν εχω παρει ποτε  καποιο dvd απο εφημεριδα τα ερωτικα λενε τιποτα η ειναι απλα χαδια και φιλια ???

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
επειδη δεν εχω παρει ποτε  καποιο dvd απο εφημεριδα τα ερωτικα λενε τιποτα η ειναι απλα χαδια και φιλια ???

Στις προσφορές δίνονται και "αισθησιακές ταινίες" κυρίως σε VCD αλλά και hardcore DVD... ;)

OP
OP
P

prostypos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς να αγοράσεις και να δεις. Παίζουν από 2.00 έως 2.50 ευρώ. Κάθε Σαββατοκύριακο σε TRAFFIC, PRESSTIME, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΒΡΑΔΥΝΗ, ΜΗΛΟ, και ετοιμάζονται κι άλλες γιατί τελικά έχει πολύ ψωμί η δουλειά αυτή.

Εγώ να σου πω την αλήθεια κανα-δυό με τον Γκουζγκούνη έχω δει από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13. Και ας γράφω γιαυτές.

OP
OP
P

prostypos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είδα και το ΡΕΤΙΡΕ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ το Σάββατο από την PRESSTIME. Αξέχαστες ταινίες. Τέλης Σταλόνε Τζίνα Λαρυγγοπούλου Κατερίνα Σπάθη Τίνα ΣΠάθη και ο μεγάλος σκηνοθέτης Μπέρτο.

OP
OP
P

prostypos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ενημερώνω όλους τους θαμώνες ότι από εχθές υπάρχει και ενημέρωση γιά τα ερωτικά περιοδικά που κυκλοφορούν με δώρα DVD SEX. Εξαιρετικά γιά τη λαοθάλασσα του bourdela.com

OP
OP
P

prostypos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Την Μ.Παρασκευή στην PRESS TIME : Ντοκυμαντέρ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και δύο ΑΓΡΙΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ! (Το γράφει σήμερα στο οπισθόφυλο). ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!

basiliseparxia

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.ξερετε καμια γκομενα που να ερχετε επαρχια. 1.30 ωρα απο αθηνα ειμαι. αν ναι θα θελα πμ να παρω τηλ. σας ευχαριστω πολυ......

Επισκέπτης
στα περιπτερα οποιος θελει μπορει να αγορασει ενα περιοδικο με 4 καλες ταινιες μονο με 8 ευρω.....τζαμπα πραγμα

Επισκέπτης
καλησπερα παιδια.ξερετε καμια γκομενα που να ερχετε επαρχια. 1.30 ωρα απο αθηνα ειμαι. αν ναι θα θελα πμ να παρω τηλ. σας ευχαριστω πολυ......

βρε μπιλυ εισαι σε λαθος θεμα.Αν θες ανοιξε ενα  θεμα που να λεγετε πουτανες στη λειβαδεια ,και οποος ξερει κατι θα στο πει

OP
OP
P

prostypos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΥΠΟΥ ( ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Κύριε Σανιδά, κύριε συνήγορε του καταναλωτή ?

Όταν ήμουν μικρός, μιά μέρα η μάνα μου βρήκε μιά στίβα τσόντες κάτω από το κρεβάτι μου και γλύτωσα το ξύλο παρατρίχα μιάς και έφυγα σφαίρα από το σπίτι. Το βράδυ που γύρισα δεν ανέφερε τίποτε, μάλιστα έιχε μιά έκφραση ηρεμίας στο πρόσωπο που μου έκανε εντύπωση. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι είχε αυτήν την έκφραση γιατί διαπίστωσε ότι ο υιός της δεν ήτο αδελφή (εκ του περιεχομένου των τσοντών).

Όταν ήμουνα μικρός εκεί γύρω στα 15-16 έκανα με φίλους μου διάφορες πλαστογραφίες στα προσωρινά χαρτιά που παίρναμε γιά ταυτότητες γιά να αλλάξω την ημερομηνία γέννησης μου και να μπαίνω άνετα στον τσοντοσινεμά της πόλης μας. Κάναμε ουρές γιά να δούμε τον ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ το ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΟΠΩΣ ΛΑΧΕΙ και το ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ. Τύφλα νάχουν οι 300.

Οταν πρωτοπήγα με γυναίκα ευτυχώς ήξερα τι να κάνω βάση των ΤΑΡΑΤΑΤΑ, ΖΑΓΚΟΥΛΑ, ΜΟΝΤΑΤΟΡΕ, ΣΩΦΕΡΑΚΙ, TERROR και ORIBILLE των οποίων εκατοντάδες τεύχη είχα διαβάσει. Στο σχολείο κανείς δεν μου είχε πει τίποτε, όσο γιά τους γονείς σε κάθε ερώτηση γεννετησίου περιεχομένου παράπεμπαν στον πελαργό.

Όταν πρωτοβγήκαν τα βίντεο έκανα αιματηρές οικονομίες και αγόρασα ένα, μόνο και μόνο γιά να βλέπω πορνοταινίες τις οποίες νοίκιαζα με την ανοχή των βιντεοκλαμπάδων της γειτονιάς μου ανήλικος γαρ.

Με λίγα λόγια όλη μου η ζωή είναι διανθισμένη από τσόντες, με αυτές μεγάλωσα και διαμόρφωσα τον σεξουαλικό μου χαρακτήρα, κανείς δεν με βοήθησε πάνω σε αυτό και τις ευχαριστώ (τις τσόντες) που αν δεν ήταν αυτές μπορεί και να ήμουν ο επόμενος σήριαλ κίλερ γυναικών της γειτονιάς σας ή ο τοπικός παιδεραστής έξω από τα δημοτικά με καραμέλες και γλυφιτζούρια.

Τίποτε δεν έπαθα διαβάζοντας και βλέποντας τσόντες, αντιθέτως έφτασα σαράντα, παντρεύτηκα, έκανα δυό κουτσούβελα, δουλεύω σαν τον σκύλο από το πρωί μέχρι το βράδυ, πληρώνω φόρους, δηλαδή έγινα ένας φυσιολογικός ορντινάρι πίπολ. Και σε όλη την πορεία της ζωής μου δεν συνάντησα άνθρωπο που να έπαθε κάτι από τις τσόντες. Αντιθέτως είδα ανθρώπους κουρέλια από την πρέζα που δεν βλέπω και πολύ να κυνηγάτε αυτούς που την πουλάνε, είδα ανθρώπους να αυτοκτονούν πιεσμένους από τοκογλύφους, ούτε αυτούς βλέπω να τους κυνηγάτε, είδα κακομοίρες σοβιετικές να ξεπουλιούνται από νταβατζήδες μέσω αγγελιών σε ?σοβαρές εφημερίδες? ούτε κι αυτούς του κυνηγάτε, είδα οικογένειες να ξεπαστρεύονται γιά μιά δόση σε τράπεζα, ούτε αυτές βλέπω να τις κυνηγάτε, είδα να μπουκάρουνε κλεφτρόνια σε σπίτια δικών μου ανθρώπων την ώρα που αμέριμνοι έπερναν τον ύπνο τους, ούτε αυτούς τους κυνηγάτε και έχουμε κάνει τα σπίτια μας Αλκατράζ, είδα μίζες δισεκατομυρίων να αλλάζουν χέρια, ούτε εκεί βλέπω να κυνηγάτε κανέναν, είδα δικούς σας ανθρώπους, δικαστικούς-δικηγόρους, να τα παίρνουν από παντού, να τους βάζετε φυλακή και μετά από λίγες ημέρες να ξαναβγαίνουν, ούτε εκεί βλέπω να κυνηγάτε κανέναν.

Μόνο μου βγήκατε τώρα εν είδη ιεράς εξέτασης να κυνηγήσετε εφημερίδες που πουλάνε τσόντες. Για να προστατέψετε δήθεν τους ανήλικους από το άσεμνο (χα) περιεχόμενο τους. Ποιούς, τους ανήλικους που τσόντες γυρνάνε μόνοι τους στα σχολεία με τα βιντεοκινητά και πουλάνε το περιεχόμενο σε παιδόφιλους και μη και βγάζουν φράγκα. Νομίζετε ότι οι ανήλικοι τέτοιου είδους προστασία θέλουν. Κούνια που σας κούναγε.

Τρέμω και μόνο που το σκέφτομαι αν μεγαλώσουν τα παιδιά μου, σε τι κόσμο θα πορευτούν σε τι σχολεία θα πάνε, τι κόσμος θα τα περιτριγυρίσει. Από αυτόν τον τρόμο και την ανασφάλεια μπορείτε να με προστατέψετε αντί να κυνηγάτε με πυρσούς στα χέρια μάγισσες μέσα σε ζελατίνες εφημερίδων ? Και στο κάτω κάτω τι είναι πιό επικίνδυνο, μιά πορνοταινία μέσα σε μιά αθλητική εφημερίδα ή η βία που υποκινείται από ένα αισχρό πρωτοσέλιδο του στυλ ?ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ? ή ?ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΑΝΕ ΝΤΑΠΙΠΑ? ? Δεν είναι πιό ελεεινό από μιά τσόντα το γραπτό ενός δημοσιογράφου να έχει περάσει πρώτα από έγκριση με βάση τα συμφέροντα του κάθε μεγαλοεκδότη ? Αυτή δεν είναι και η αιτία που οι εφημερίδες κατάντησαν περιτυλίγματα των προσφορών τους και πάνε στα σκουπίδια μετά την αφαίρεση του δώρου ? Η τσόντα τα υποβίβασε τα έντυπα ή ο θάνατος της αξιοπρέπειας και σοβαρότητας τους είχε επέλθει προ πολλού από τη διαπλοκή τους με την εξουσία και τους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Να μου επιτρέψει εδώ το αγαπημένο mediablog που πάντα και σε σε καθημερινή βάση διαβάζω, να διαφωνήσω μαζί του γιά τη στάση που κρατά απέναντι σε αυτά τα έντυπα, όχι ότι χαίρομαι κιόλας γιά την κατάσταση αυτή, μακάρι να ζούσαμε σε έναν άλλο ιδεατό κόσμο όπως γράφει και η φίλη μου η πάπια σε ένα σχόλιο της. Αλλά θα ήθελα όλοι να σκεφτούμε στην τελική πόσοι άνθρωποι τρώνε ψωμί που θα έλεγε και ο Αυτιάς από αυτές τις τσόντες και πόσα έντυπα σώθηκαν από το λουκέτο. Ξαναλέω και πάλι ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι και ότι καλύτερο, δηλαδή βαθειά μέσα μου συμφωνώ με το mediablog, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει συμβεί κάτι περισσότερο τραγικό από αυτή την ίδια την απαξίωση του Τύπου. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οι θέσεις εργασίας. Ζυγίζω την απώλεια μιάς τέτοιας θέσης με την εικόνα των εντύπων (είπαμε όχι και η καλύτερη) και η ζυγαριά μου γέρνει προς το πρώτο βάρος.

Να κοιτάξουμε λοιπόν όλοι πρώτα να αναλογιστούμε πως και από τι έφτασε ο Ελληνικός Τύπος σε αυτήν την κατάσταση και τι μπορούμε να σώσουμε (αν μπορούμε) από το να κυνηγάμε με μεσαιωνικές πρακτικές κάποια έντυπα. Δεν είναι λαικισμός ρε παιδιά, αλλά σκέφτομαι μιά φανταστική (και υπαρκτή) κυράΜαρία καθαρίστρια σε μιά εφημερίδα που πουλά τσόντες να απορεί ΓΙΑΤΙ έχασε τη δουλειά της μόνο και μόνο επειδή κάποιοι είδαν ένα βυζί και έναν κώλο παραπάνω από αυτά που βομβαρδιζόμστε καθημερινά μέσα από διαφημίσεις, ταινίες, περιοδικά, νεανικά δελτία ειδήσεων, δρόμους πλατείες μπαράκια και δε συμμαζεύεται.

/

edit panosmpos: Το post συγχωνεύθηκε σε αυτό το thread.

Επισκέπτης
σημερα ξανακυκλοφορισανε .οποιος γουσταρει ας τρεξει γιατι βλεπω να τα ξανακοβουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom