ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Το περπατημα,το ψαξιμο
Κρατάς και σημειώσεις τύπε;
Χρησιμοποιείς τεφτέρι, iPad, ή μικροφωνάκι;
Το περπατημα,το ψαξιμο
Δε μ αρεσουν εμενα αυτά.Του τα χω πει και του ιδιου όταν ειχε απειλησει τον Στεκα όταν γινει πολεμος να προσεχει τα φιλια πυρα.Δε τα εγκρινω.Στην αρχαία σπάρτη όμως θα τους ξέκαναν 1 μέρας.
Δεν θα έφταναν 49 ετών !!!!!
;) την είδες την μαϊμού θα φταίω εγω να του την βάλω την μπανάνα στον κωλο και να του την φτάσω στον οισοφάγο ;
Αυτό που θα μπορούσε δικαιολογημένα ο φέρελπις Πρωταθλητής να επισημάνει,70 ψηφους και πανω 1.58 και του λακη 1,83
Νταξει λακη αν ξαναβάλεις πάλι τις μουναρες που με πληροφόρησαν οτι έβαλες στα συγχωρώ ολα
Δαπανάς χρόνο ως αυθεντικός άεργος, από το πρωί , μέχρι το βράδυ.αν με ρωτήσεις τι κάνω εδω μεςα ;
το τι αμάξι εχω ειναι δικό μου θέμα δεν βγήκα να το πω ποτε γιατι δεν εχω λόγο κανενα να το κάνω
εχεις μασούρια λεφτά ρόλεξ γιοτ μάστερ 2
γαμησου μυξοκλαυτρα
να σε χύσω στη μάπα
Ο χεστης ο μαλακας
την είδες την μαϊμού θα φταίω εγω να του την βάλω την μπανάνα στον κωλο και να του την φτάσω στον οισοφάγο ;
παρακαλαγες στα γόνατα να σου διαγράψουν το λογαριασμό γονυπετής έσπασες Λαλάκη δεν πήρες το σακάκι σου να φύγεις και να ξαναμπεις όποτε γουσταριζες ξανά και με το ιδιο νικ πάλι μπήκες με αλλο και το παίζες και νεουδι ταχαμου λες και δεν θα μυριζομασταν
Λαλάκη τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου για το αμάξι
Ρε μάγκες μην τσακωνεστε σαν σχολιαροπαιδα, δεν υπάρχει λόγος, αν δεν γουσταρεστε δεν ασχοληστε ο ένας με τον άλλον. Τυχαίνει και γω να μην γουστάρω κάποιους εδώ και απλά δεν τους δίνω σημασία ή αν ασχοληθώ απαντάω με χιούμορ. Χωρίς μπινελίκια και απειλές για ξυλικια.
σιγα μην παίξουμε και ξύλο ρε τυπε ετσι ειναι εδω στο μπουΡε μάγκες μην τσακωνεστε σαν σχολιαροπαιδα, δεν υπάρχει λόγος, αν δεν γουσταρεστε δεν ασχοληστε ο ένας με τον άλλον. Τυχαίνει και γω να μην γουστάρω κάποιους εδώ και απλά δεν τους δίνω σημασία ή αν ασχοληθώ απαντάω με χιούμορ. Χωρίς μπινελίκια και απειλές για ξυλικια.
Τελικα δεν εισαι απλος κομπλεξικος ρε λαλακη, καρακομπλεξαρα attention whore εισαι βρε κακομοιρη.
σιγα μην παίξουμε και ξύλο
πραγματικά δεν είστε καλοί στους online τσακωμούς και πως να θίξετε το θύμα σας
δεν έχετε ιδέα πως να σπάσετε ο ένας τα νεύρα του άλλου
ερασιτέχνες