Νέα

Ενηλικες στο δωματιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Εψαξα και δεν την βρηκα, εχει κανεις καμια ιδεα?!?

Μιλαω για την ταινια του Γαυρα, που περιγραφει τις μερες του Βαρουφακη στο Eurogroup!
εαν έχεις tv box η με το kodi μπορείς να την βρεις. Τα torrent γενικά κόπηκαν

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Οποίος δεν είδε την ταινία δεν μπορεί να εκφέρει άποψη. Εξηγεί πως έγιναν αυτά που έγιναν. Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια σκηνή που του έλεγε η τρόικα ότι θα μας αγοράσουν αεροδρόμια κτλπ σε χαμηλή τιμη με δάνεια από δικές μας τράπεζες. Έτσι δεν έγινε με την FRAPORT? Δάνεια από την alpha bank με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο;; Άντε βουλώστε το μερικοί μαλακες χειρότεροι από τον Γιαν(ν)ης εδώ μέσα.

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Αγαπητέ η ταινία παίχτηκε στις αίθουσες για περίπου τρεις βδομάδες (συνολικά). Μετά κατέβηκε λόγω χαμηλής θεαματικότητας, έκοψε 23.500 εισητήρια...
Όσο για τα torrent, γενικώς ανεβάζουν ταινίες με κάποια ζήτηση, άρα μη τρελαίνεσαι, δεν την κατέβασε η Ευρωπαική νομενκλατούρα...
Προσωπικά την είδα από καθαρή περιέργεια (θεωρώ το Βαρουφάκη κάθαρμα το οποίο θα έπρεπε να βρίσκεται φυλακή) και τη βρήκα μάπα. Ούτε το μήνυμα του Μπαρούφα δεν πέρασε, χάλια λέμε...
24.000 εισιτήρια έκοψε μόνο τις 4 πρώτες ημέρες. Οι αριθμοί που λες είναι λανθασμένοι, χωρίς να εννοώ ότι έκανε εισπρακτική επιτυχία. Άλλωστε, αν έσπαζε τα ταμεία η πολιτική κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική και ενδεχομένως πολύ καλύτερη.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ωραιος τιτλος για τσοντα παντως!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Απατάσαι οικτρά συναγωνιστή. Ζουν και βασιλεύουν

Απλά (κάποιες φορές) πρέπει να μπεις μέσω "proxy"
Οι γνωσεις μου σταματανε στο VPN. Σορρυ για τυχων λαθος πληροφορια.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
24.000 εισιτήρια έκοψε μόνο τις 4 πρώτες ημέρες. Οι αριθμοί που λες είναι λανθασμένοι, χωρίς να εννοώ ότι έκανε εισπρακτική επιτυχία. Άλλωστε, αν έσπαζε τα ταμεία η πολιτική κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική και ενδεχομένως πολύ καλύτερη.

μια αφόρητα βαρετή ταινία που προσπαθεί φιλότιμα να γλείψει τον παπάρα τον Τσίπρα - που και καλά θα καταργούσε τον Ενφια και τα μνημόνια με ένα νόμο και μια πράξη και που κατάντησε ο μεγαλύτερος κολοτούμπας αφού έφτυσε μέχρι και το κοινό του και έκανε τα ακριβώς αντίθετα από το δημοψήφισμα- κι ούτε αυτό δεν μπορεί να καταφέρει ο γερασμένος προπαγανδιστής

όσο για το αν θα ήταν σήμερα καλύτερα τα πράγματα, ειλικρινά ΤΡΕΜΩ πως θα είχαν χειριστεί οι άχρηστοι Καρανίκες την κρίση στον Έβρο - η νεολαία Σύριζα ακόμα λέει να ανοίξουμε τα σύνορα στις ορδές του Ερντογάν - και στην κρίση με τον ιό

τις ώρες που απαιτείται σοβαρότητα, ο τυπάκος που τραύλιζε γκο μπακ μαντάμ Μέρκελ, ούτε για τους καφέδες δεν έκανε και δεν κάνει

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
μια αφόρητα βαρετή ταινία που προσπαθεί φιλότιμα να γλείψει τον παπάρα τον Τσίπρα - που και καλά θα καταργούσε τον Ενφια και τα μνημόνια με ένα νόμο και μια πράξη και που κατάντησε ο μεγαλύτερος κολοτούμπας αφού έφτυσε μέχρι και το κοινό του και έκανε τα ακριβώς αντίθετα από το δημοψήφισμα- κι ούτε αυτό δεν μπορεί να καταφέρει ο γερασμένος προπαγανδιστής

όσο για το αν θα ήταν σήμερα καλύτερα τα πράγματα, ειλικρινά ΤΡΕΜΩ πως θα είχαν χειριστεί οι άχρηστοι Καρανίκες την κρίση στον Έβρο - η νεολαία Σύριζα ακόμα λέει να ανοίξουμε τα σύνορα στις ορδές του Ερντογάν - και στην κρίση με τον ιό

τις ώρες που απαιτείται σοβαρότητα, ο τυπάκος που τραύλιζε γκο μπακ μαντάμ Μέρκελ, ούτε για τους καφέδες δεν έκανε και δεν κάνει
Την ειδες την ταινια?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
..με αυτα που λεει μαλλον δεν την ειδε... απλα εβγαλε τα εξ αρχης  "σοβαρα" συμπερασματα του...
(παντα αναλογα τα θελω του!!)
Μα και πατριωτικα να το παρεις εκτος κομματικών γυαλιων που φορανε μερικοι δειχνει πραγματα για το πως ΕΓΙΝΑΝ στο μπουρδέλο την χώρα. 

Εγω θα πω πως ηταν πολυ διαφωτιστική η ταινεια σχετικα με τα γεγονοτα που ζησαμε και ειναι αυτο που κραταω. Το εαν ο Βαρουφακης ηταν μαλακας η οχι αυτο ειναι υποκειμενικο.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Μα και πατριωτικα να το παρεις εκτος κομματικών γυαλιων που φορανε μερικοι δειχνει πραγματα για το πως ΕΓΙΝΑΝ στο μπουρδέλο την χώρα. 

Εγω θα πω πως ηταν πολυ διαφωτιστική η ταινεια σχετικα με τα γεγονοτα που ζησαμε και ειναι αυτο που κραταω. Το εαν ο Βαρουφακης ηταν μαλακας η οχι αυτο ειναι υποκειμενικο.

την ταινία την είδα. Διαφωτιστική μεν, βαρετή δε. Ε

Ελληνικά νομίζω ότι τα γράφω παίδες. Νομίζω δηλαδή.

τώρα ποιός φοράει κομματικά γυαλιά, αυτό ο καθένας έχει την άποψή του. Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ που επιβαρύνθηκε το χρέος από τις μαλακίες της παρέας Καρανίκα

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
..με αυτα που λεει μαλλον δεν την ειδε... απλα εβγαλε τα εξ αρχης  "σοβαρα" συμπερασματα του...
(παντα αναλογα τα θελω του!!)

τολμάς και μιλάς για σοβαρότητα όταν υποστηρίζεις μια παρέα που έχει μέσα τους τιτάνες Κουικ, Μεγαλοοικονόμου, Καμμένο, Καρανίκα< Πετσίτη, Πολάκη, Ζουράρι, Φωτίου κλπ κλπ

τα θέλω τα δικά σου είναι να μας κυβερνάνε αυτά τα παρτάλια ????

g6519

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
0
Την ειδες την ταινια?

ο φιλος τα λεει παρα πολύ σωστα
στο μονο που θα διαφωνισω είναι στο ότι γλυφει τον Τσιπρα.
Λαθος.
η ταινια είναι ενας υμνος στον μπαρουφακη που ευτυχως ο τσιπρας τον εδιωξε κακην κακως και
θα ελεγα ότι μαλλον διακωμωδεί τον τιπρα και σιγουρα διακωμωδεί τους λοιπους συντρόφους του

υγ την εχω δει την ταινια

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
την ταινία την είδα. Διαφωτιστική μεν, βαρετή δε. Ε

Ελληνικά νομίζω ότι τα γράφω παίδες. Νομίζω δηλαδή.

τώρα ποιός φοράει κομματικά γυαλιά, αυτό ο καθένας έχει την άποψή του. Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ που επιβαρύνθηκε το χρέος από τις μαλακίες της παρέας Καρανίκα

Πολύ βαρετή και κακοδουλεμένη ταινία.

Σε μερικές σκηνές νόμιζες ότι έβλεπες Muppet Show.

Επίσης η τελευταία σκηνή που οι χαρακτήρες της ταινίας χόρευαν, μόνο τραγική μπορώ να την χαρακτηρίσω.

g6519

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
0
Επίσης η τελευταία σκηνή που οι χαρακτήρες της ταινίας χόρευαν, μόνο τραγική μπορώ να την χαρακτηρίσω.

[/quote]

για να μην πω ηλιθια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom