DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.800
- Πόντοι
- 41.129
εαν έχεις tv box η με το kodi μπορείς να την βρεις. Τα torrent γενικά κόπηκανΕψαξα και δεν την βρηκα, εχει κανεις καμια ιδεα?!?
Μιλαω για την ταινια του Γαυρα, που περιγραφει τις μερες του Βαρουφακη στο Eurogroup!
Πότε το είπε αυτό;Ο μπαρουφασ ειπε οτι το μνημονιο ειναι ευλογια, γιατι λοιπον να πηγαινανε οι αγανακτισμενοι;
24.000 εισιτήρια έκοψε μόνο τις 4 πρώτες ημέρες. Οι αριθμοί που λες είναι λανθασμένοι, χωρίς να εννοώ ότι έκανε εισπρακτική επιτυχία. Άλλωστε, αν έσπαζε τα ταμεία η πολιτική κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική και ενδεχομένως πολύ καλύτερη.Αγαπητέ η ταινία παίχτηκε στις αίθουσες για περίπου τρεις βδομάδες (συνολικά). Μετά κατέβηκε λόγω χαμηλής θεαματικότητας, έκοψε 23.500 εισητήρια...
Όσο για τα torrent, γενικώς ανεβάζουν ταινίες με κάποια ζήτηση, άρα μη τρελαίνεσαι, δεν την κατέβασε η Ευρωπαική νομενκλατούρα...
Προσωπικά την είδα από καθαρή περιέργεια (θεωρώ το Βαρουφάκη κάθαρμα το οποίο θα έπρεπε να βρίσκεται φυλακή) και τη βρήκα μάπα. Ούτε το μήνυμα του Μπαρούφα δεν πέρασε, χάλια λέμε...
εαν έχεις tv box η με το kodi μπορείς να την βρεις. Τα torrent γενικά κόπηκαν
για στείλε και από εδώ να δούμε και εμείς....Μολις βρηκα την ταινια! Βασικα μου την εστειλε φιλος
Οι γνωσεις μου σταματανε στο VPN. Σορρυ για τυχων λαθος πληροφορια.Απατάσαι οικτρά συναγωνιστή. Ζουν και βασιλεύουν
Απλά (κάποιες φορές) πρέπει να μπεις μέσω "proxy"
24.000 εισιτήρια έκοψε μόνο τις 4 πρώτες ημέρες. Οι αριθμοί που λες είναι λανθασμένοι, χωρίς να εννοώ ότι έκανε εισπρακτική επιτυχία. Άλλωστε, αν έσπαζε τα ταμεία η πολιτική κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική και ενδεχομένως πολύ καλύτερη.
Την ειδες την ταινια?μια αφόρητα βαρετή ταινία που προσπαθεί φιλότιμα να γλείψει τον παπάρα τον Τσίπρα - που και καλά θα καταργούσε τον Ενφια και τα μνημόνια με ένα νόμο και μια πράξη και που κατάντησε ο μεγαλύτερος κολοτούμπας αφού έφτυσε μέχρι και το κοινό του και έκανε τα ακριβώς αντίθετα από το δημοψήφισμα- κι ούτε αυτό δεν μπορεί να καταφέρει ο γερασμένος προπαγανδιστής
όσο για το αν θα ήταν σήμερα καλύτερα τα πράγματα, ειλικρινά ΤΡΕΜΩ πως θα είχαν χειριστεί οι άχρηστοι Καρανίκες την κρίση στον Έβρο - η νεολαία Σύριζα ακόμα λέει να ανοίξουμε τα σύνορα στις ορδές του Ερντογάν - και στην κρίση με τον ιό
τις ώρες που απαιτείται σοβαρότητα, ο τυπάκος που τραύλιζε γκο μπακ μαντάμ Μέρκελ, ούτε για τους καφέδες δεν έκανε και δεν κάνει
Την ειδες την ταινια?
Μα και πατριωτικα να το παρεις εκτος κομματικών γυαλιων που φορανε μερικοι δειχνει πραγματα για το πως ΕΓΙΝΑΝ στο μπουρδέλο την χώρα...με αυτα που λεει μαλλον δεν την ειδε... απλα εβγαλε τα εξ αρχης "σοβαρα" συμπερασματα του...
(παντα αναλογα τα θελω του!!)
Μα και πατριωτικα να το παρεις εκτος κομματικών γυαλιων που φορανε μερικοι δειχνει πραγματα για το πως ΕΓΙΝΑΝ στο μπουρδέλο την χώρα.
Εγω θα πω πως ηταν πολυ διαφωτιστική η ταινεια σχετικα με τα γεγονοτα που ζησαμε και ειναι αυτο που κραταω. Το εαν ο Βαρουφακης ηταν μαλακας η οχι αυτο ειναι υποκειμενικο.
..με αυτα που λεει μαλλον δεν την ειδε... απλα εβγαλε τα εξ αρχης "σοβαρα" συμπερασματα του...
(παντα αναλογα τα θελω του!!)
Την ειδες την ταινια?
την ταινία την είδα. Διαφωτιστική μεν, βαρετή δε. Ε
Ελληνικά νομίζω ότι τα γράφω παίδες. Νομίζω δηλαδή.
τώρα ποιός φοράει κομματικά γυαλιά, αυτό ο καθένας έχει την άποψή του. Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ που επιβαρύνθηκε το χρέος από τις μαλακίες της παρέας Καρανίκα