το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
γιατι στη ΝΔ τη χρωστας την τελευταια δοση τυπε;εγω δεν την πληρωσα αυτη την δοση τυπε αφου θα βγει ο συριζα τωρα
γιατι στη ΝΔ τη χρωστας την τελευταια δοση τυπε;εγω δεν την πληρωσα αυτη την δοση τυπε αφου θα βγει ο συριζα τωρα
Οκ, thanksεντος του πρβτου 10ημερου του γεναρη
εγω δεν την πληρωσα αυτη την δοση τυπε αφου θα βγει ο συριζα τωρα
εγω δεν την πληρωσα αυτη την δοση τυπε αφου θα βγει ο συριζα τωρα
εμενα μου σωθηκε το πετρελαιο και δεν βαζω τυπε. Λενε ότι θα το παιρνουμε τζαμπα με τον συριζα
Ο Μαδούρο έχει κάτι ψιλοπροβληματάκια, από που θα το παίρνουμε τσάμπα??
Πάντως αυτός ο μπαγλαμάς πιστεύει στο θεό αφού είπε στα εκεί ζώα του ότι θα βοηθήσει ο θεός. Εμάς που είναι άθεος ούτε σ'αυτό δεν ελπίζουμε :-
Κανονικοτατα θα πληρωθει το 14Τύποι θα πληρώσετε ένφια ?
2 δόσεις έχουν απομείνει, τί λέει ο κομαντάτε?
Τα γυρναει σιγα σιγα τυπε. Ολοκληρο περιστερι αμολυσε. Λενε ότι τη μεγαλη εβδομαδα θα κρατησει και τον επιταφιο :-
Να τον εξομολογήσει ο Άνθιμος για τις αμαρτίες που έχει και μετά να σηκώσει επιτάφιο
Αλήθεια, θα βγάλει Πάσχα
η ραχηλω δεν θα τον πληρωσει παντως φιλαρακο οπως και ολοι οι υπολοιποι πολιτικοι μαςΤο gsis ειναι πεσμενο σημερα, φορτωνουν τον ενφια,
Φετος ο ενφια θα ειναι καλυτερος γιατι ειναι αριστερος, δηλαδη με τριχα στο ποδι στη μασχαλη χωρις γραβατα και θα μυριζει ιδρωτιλα
Καλως να τον δεχτουμε
Εγω περιμενω απ τη ναντια βαλαβανη να μου πει τι θα κανω φετος γιατι μπερδευτηκα, περυσι το δεκεμβρη μουλεγε να μην πληρωσω,και το φλεβαρη να πληρωσω
oύτε ο ψεκασμένος θα πληρώσει φιλεΕγω περιμενω απ τη ναντια βαλαβανη να μου πει τι θα κανω φετος γιατι μπερδευτηκα, περυσι το δεκεμβρη μουλεγε να μην πληρωσω,και το φλεβαρη να πληρωσω
πληρωστε για να σωσετε τα σπιτια σας, που ελεγε και ο μπενι :S