Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τύποι θα πληρώσετε ένφια ?

2 δόσεις έχουν απομείνει, τί λέει ο κομαντάτε?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
εγω δεν την πληρωσα αυτη την δοση τυπε αφου θα βγει ο συριζα τωρα

εμενα μου σωθηκε το πετρελαιο και δεν βαζω τυπε. Λενε ότι θα το παιρνουμε τζαμπα με τον συριζα  :rockon:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εμενα μου σωθηκε το πετρελαιο και δεν βαζω τυπε. Λενε ότι θα το παιρνουμε τζαμπα με τον συριζα  :rockon:

Ο Μαδούρο έχει κάτι ψιλοπροβληματάκια, από που θα το παίρνουμε τσάμπα??

Πάντως αυτός ο μπαγλαμάς πιστεύει στο θεό αφού είπε στα εκεί ζώα του ότι θα βοηθήσει ο θεός. Εμάς που είναι άθεος ούτε σ'αυτό δεν ελπίζουμε  :-

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Ο Μαδούρο έχει κάτι ψιλοπροβληματάκια, από που θα το παίρνουμε τσάμπα??

Πάντως αυτός ο μπαγλαμάς πιστεύει στο θεό αφού είπε στα εκεί ζώα του ότι θα βοηθήσει ο θεός. Εμάς που είναι άθεος ούτε σ'αυτό δεν ελπίζουμε  :-

Τα γυρναει σιγα σιγα τυπε. Ολοκληρο περιστερι αμολυσε. Λενε ότι τη μεγαλη εβδομαδα θα κρατησει και τον επιταφιο  :-

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τα γυρναει σιγα σιγα τυπε. Ολοκληρο περιστερι αμολυσε. Λενε ότι τη μεγαλη εβδομαδα θα κρατησει και τον επιταφιο  :-

Να τον εξομολογήσει ο Άνθιμος για τις αμαρτίες που έχει και μετά να σηκώσει επιτάφιο :tickedoff:

Αλήθεια, θα βγάλει Πάσχα  :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Να τον εξομολογήσει ο Άνθιμος για τις αμαρτίες που έχει και μετά να σηκώσει επιτάφιο :tickedoff:

Αλήθεια, θα βγάλει Πάσχα  :think:

θα βγαλει τυπε είναι εξυπνος, ο άλλος εξαθλιωσε τους ψηφοφόρους του της μεσαιας ταξης, εστειλε τους μισους στον συριζα και τους αλλους μισους σε ένα κομμα φυλακισμένων που πριν 4 χρονια δεν τους ηξερε κανεις  :-

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο με κωλοτούμπα, διαφορετικά αν κάνει αυτά που λέει ούτε για παρέλαση δεν τον κόβω...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Το gsis ειναι πεσμενο σημερα, φορτωνουν τον ενφια,
Φετος ο ενφια θα ειναι καλυτερος γιατι ειναι αριστερος, δηλαδη με τριχα στο ποδι στη μασχαλη χωρις γραβατα και θα μυριζει ιδρωτιλα
Καλως να τον δεχτουμε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
δεν πληρωνω φετος ενφια, θα αφήσω να μαζευτουνε πολλα και μετα θα τους πω παρτε ένα σπιτι (δεν αξιζουν τιποτα), ή βαλτε με φυλακη να τρωω τζαμπα  :s&m_1:

Επισκέπτης
Το gsis ειναι πεσμενο σημερα, φορτωνουν τον ενφια,
Φετος ο ενφια θα ειναι καλυτερος γιατι ειναι αριστερος, δηλαδη με τριχα στο ποδι στη μασχαλη χωρις γραβατα και θα μυριζει ιδρωτιλα
Καλως να τον δεχτουμε
η ραχηλω δεν θα τον πληρωσει παντως φιλαρακο οπως και ολοι οι υπολοιποι πολιτικοι μας

ΠΑΛΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εγω περιμενω απ τη ναντια βαλαβανη να μου πει τι θα κανω φετος γιατι μπερδευτηκα, περυσι το δεκεμβρη μουλεγε να μην πληρωσω,και  το φλεβαρη να πληρωσω

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Εγω περιμενω απ τη ναντια βαλαβανη να μου πει τι θα κανω φετος γιατι μπερδευτηκα, περυσι το δεκεμβρη μουλεγε να μην πληρωσω,και  το φλεβαρη να πληρωσω

απωλεια τυπε, αν ηταν τωρα στη βουλη με τον δραχμαζανη σιγουρα θα ηταν κατα της πληρωμης  :S

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Βρε βρε βρε............Για ποτε περασε εναs χρονοs..........Τι λεγαμε τοτε ???

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
πληρωστε για να σωσετε τα σπιτια σας, που ελεγε και ο μπενι :S :uglystupid: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
πληρωστε για να σωσετε τα σπιτια σας, που ελεγε και ο μπενι :S :uglystupid: :2funny: :2funny:

ο μπενυ ειχε πει το μυθικο, ο φορος ακινητων μπαινει για να μη βγουμε από το ευρω και χασουν αξια τα σπιτια μας  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom