kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
και τι να κανει τυπε???
μη πληρωνετε ρε να πανε στα τσακιδια ,δν ειναι μεγαλη η προσαυξηση
και τι να κανει τυπε???
Τύπε τι λες? Πώς είναι δυνατον να σου δωσει πιστοποιητικο ΕΝΦΙΑ για 4 χρονια, αφου ο ΕΝΦΙΑ ισχυει μονο ένα χρονο????Ξερει κανεις για πιστοποιητικο ενφια?
Χρειαζομαι των τελευταιων 4 ετων,
Δεν μου βγαζει τιποτα ηλεκτρονικα,
Απαιτει να μην υπαρχει οφειλη απληρωτη αυτα τα 4 χρονια?
Τύπε τι λες? Πώς είναι δυνατον να σου δωσει πιστοποιητικο ΕΝΦΙΑ για 4 χρονια, αφου ο ΕΝΦΙΑ ισχυει μονο ένα χρονο????
Παρ' όλο που το λένε πιστοποητικό "ΕΝΦΙΑ", στην πράξη αφορά και τις δηλώσεις ΦΑΠ 2010 και μετά, ακόμη και αν δε πλήρωνε κάποιος ΦΑΠ λόγω αφορολόγητου.
Σε σχέση με την καθυστέρηση, ισχύει πρόστιμο 10% όταν περάσουν 2 μήνες από την ημέρα που θα γίνει ληξιπρόθεσμη η οφειλή, παράλληλα με τον τόκο υπερημερίας. Στην υγειά μας...
Ξερει κανεις για πιστοποιητικο ενφια?
Χρειαζομαι των τελευταιων 4 ετων,
Δεν μου βγαζει τιποτα ηλεκτρονικα,
Απαιτει να μην υπαρχει οφειλη απληρωτη αυτα τα 4 χρονια?
αρα μεχρι να γινουν εκλογες δν εχουμε κανενα προστιμο
Μέχρι πέρσι κάπως έτσι ήταν πριν απο εκλογές. Τώρα όμως τα χρεώνει αυτόματα το taxis τα πρόστιμα καθυστέρησης. Το 2μήνο ισχύει για κάθε δόση ΕΝΦΙΑ, εισοδήματος κτλ (δηλ. για την 1η δόση από 30/9 +2 μήνες). Είναι η 1η φορά εδώ και δεκαετίες που εφαρμόζονται τέτοιες τρέλες
νοεμβριο δν πληρωσα και βγηκε προστιμο καπου 5 ευρω
Αν υπαρχει οφειλη σε παλιο εετηδε η ενφια δεν βγαζει πιστοποιητικο ενφια το συστημα των κλεφτων?
Ερωτω
εγω δεν την πληρωσα αυτη την δοση τυπε αφου θα βγει ο συριζα τωραρε τυποι τι σοι αντισταση ειναι αυτη εδω μεσα ?
τυπε και εμεις που πληρωσαμε μια και εξω ολο το ποσο οι χουβαρνταδες λες να πιαστουμε μαλακες ?εγω δεν την πληρωσα αυτη την δοση τυπε αφου θα βγει ο συριζα τωρα
Εξαφανιστικαν τα ´ πιστοποιητικα ´ απο το ε9 του gsis?
Εκδοση πιστοποιητικου ενφια προηγουμενωνετων ετων μπορει να γινει στο 2015;
Ας απαντησει οποιος ξερει
εντος του πρβτου 10ημερου του γεναρηΥποθετω συντομα θα ειναι διαθεσιμα