Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειναι επικυνδινα πραγματα αυτα.Μπορει να σου βαρεσει καμια μπιελα ο εγκεφαλος απο την αυπνια και να αρχισεις να προσφωνεις τον προεδρο τυπε :S
Το εχω κάνει σε μαρτυρα πριν ξεκινησει η δικη.
"Προσεχε τι θα πεις τύπε".

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως ο αλεξ τα βραδια μπαινει αμα εχεις παρατηρησει τυπε μεχρι τις 4-5 τα πρωινα θα εχει δικες μαλλον
δικες
οικογενεια
γκομενες
πως τα προλαβαινει ολα τυπε :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Εγω δεν εχω πληρωσει ακομα το περσινο χαρατσι,θα παω στην εφορια θα τους δοσω 85ε(για το περσινο χαρατσι και για το ενφια το φετινο) και σε καλη μερια να πανε.
Ορισμενοι ειναι ποιο εξυπνοι απο αυτους που λεγονται πολιτικοι  ;)  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τον πλήρωσε κανένας τον Ενφιά τελικά :think:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
304
Πόντοι
36
και μπου.κομ

τον ζαχο δογκανο μου θυμιζει τυπε
τυπε ιδιος ο Ντουντου ηταν ο Ζαχαριας

0.jpg

thumbnail

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Χρεωμένοι με προσαυξήσεις αμφανίζονται πολλοί λογαριασμοί φορολογουμένων στο Taxis, παρά το γεγονός ότι ο ΕΝΦΙΑ πληρώθηκε εμπρόθεσμα μέχρι και τις 30/9.

Πάντοτε στις πληρωμές φόρων που γίνονται μέσω του τραπεζικού συστήματος χρειάζονται έως και δύο εργάσιμες ημέρες για την ενημέρωση των στοιχείων στο Taxis.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για φόρους που πληρώνονται την τελευταία ή προτελευταία ημέρα της εκάστοτε προθεσμίας, οι φορολογούμενοι να βλέπουν στο Taxis ότι ακόμη χρωστούν το οφειλόμενο ποσό.

Κι όχι μόνο αυτό. Τους χρεώνεται κι η επιβάρυνση του ενός μήνα για τη μη εξόφληση του φόρου. Ωστόσο εν συνεχεία το λάθος διορθώνεται μόνο του χωρίς καμία ενέργεια από την πλευρά του φορολογουμένου.

Η διόρθωση

Πηγές από το υπουργείο Οικονομικών σημειώνουν ότι το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε τώρα στην περίπτωση του ΕΝΦΙΑ και στέλνουν μήνυμα προς τους φορολογουμένους να μην ανησυχούν.

Όπως τονίζουν, θα υπάρξει άμεσα διόρθωση στο Taxis και θα αφαιρεθούν τόσο το ληξιπρόθεσμο χρέος που φαίνεται αυτή τη στιγμή, όσο κι οι επιπλέον τόκοι.

Εξάλλου, το υπουργείο αναζητά τρόπο για τη διεύρυνση των μέσων πληρωμών, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι φορολογούμενοι στις ουρές τις τελευταίες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία εξόφλησης των φόρων.

Στο πλαίσιο αυτο εξετάζεται αν θα μπορούσαν να διενεργηθούν πληρωμές τόσο μέσω των ΑΤΜs, όσο και μέσω των μηχανημάτων αυτόματων πληρωμών που βρίσκονται εντός των τραπεζικών καταστημάτων.

- See more at:
και σε μένα το ίδιο συνέβει..ότι νάνε  :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Και γιατί μόνο τον ΕΝΦΙΑ να μην πληρώνουμε;
Εγώ λέω να μην πληρώνουμε κανέναν φόρο! Ούτε Φ.Ε. ούτε ΦΠΑ, τίποτα! Να βουλιάξει το δημόσιο χωρίς έσοδα, μήπως το χρειάζομαι προσωπικά;

Όταν όμως όσοι από εσάς είσαστε Δ.Υ. ή συνταξιούχοι ή επιδοτείσθαι από τέτοιους, δεν θα παίρνετε μισθό ή σύνταξη ή δεν θα παίρνει ο πατέρας σας ή ο παππούς σας που σας χαρτζιλικώνει ;) δεν θα παραπονιέστε! :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ λέω να μην πληρώνουμε κανέναν φόρο! Ούτε Φ.Ε. ούτε ΦΠΑ, τίποτα! Να βουλιάξει το δημόσιο χωρίς έσοδα, μήπως το χρειάζομαι προσωπικά;

Όταν όμως όσοι από εσάς είσαστε Δ.Υ. ή συνταξιούχοι ή επιδοτείσθαι από τέτοιους, δεν θα παίρνετε μισθό ή σύνταξη ή δεν θα παίρνει ο πατέρας σας ή ο παππούς σας που σας χαρτζιλικώνει ;) δεν θα παραπονιέστε! :P
Γιατρε σε βρισκω αδιαβαστο. Ειπαμε, θα τα παρουμε από τους εφοπλιστες και το μεγαλο κεφαλαιο και όταν η αδικια γινεται νομος η αντισταση γινεται καθήκον αλητη προδοτη Σαμαρα ουγκ ουγκ κλπ κλπ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

παιζει να πληρωνουμε μονο δικαιους φορους??? ουγκ ουγκ ουγκ
ραγιαδες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Γιατρε σε βρισκω αδιαβαστο. Ειπαμε, θα τα παρουμε από τους εφοπλιστες και το μεγαλο κεφαλαιο και όταν η αδικια γινεται νομος η αντισταση γινεται καθήκον αλητη προδοτη Σαμαρα ουγκ ουγκ κλπ κλπ.

Α, έτσι αλλάζει το πράμα! :cheesy:
Γιατί θα τα αφήσουν τα λεφτά τους εδώ βέβαια οι εφοπλιστές και το μεγάλο κεφάλαιο να τους τα πάρουμε εμείς να πληρώνουμε τους αργόσχολους δεν το ξέρω, αλλά μάλλον θα το ξέρει ο Στρατούλης και ο Γλέζος!
Διότι υποθέτω πως ακόμα κι ο Δραγασάκης κι ο Σταθάκης, ας πούμε, έχουν πέντε δράμια μυαλό και μια γνώση της οικονομίας και ξέρουν πως αυτά δεν γίνονται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom