redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ζηλευεις τυπε που ειναι στα σιροπια;γελαει ο κοσμος.....
ζηλευεις τυπε που ειναι στα σιροπια;γελαει ο κοσμος.....
τυπε η αγγελικουλα δεν ηταν γυναικειος κλωνος του; τι σχεση εχει με την γουαιλντ;ακομα και ο αχαχουχας ειχε ενα επιπεδο οταν πιρφοριζε με την αγγελικουλα....
:-* :-* :-* :-*Χαρα μου.
Φιλακι τωρα.
:-*
παντως ο αλεξ τα βραδια μπαινει αμα εχεις παρατηρησει τυπε μεχρι τις 4-5 τα πρωινα θα εχει δικες μαλλονΣου εχει τυχει να καψεις πελατη,επειδη ξημερωθηκες στο μπου και το πρωι σερνοσουνα?
Ναι, ναι.γελαει ο κοσμος.....
Τι ώρα κοιμάσαι ρε? Το πρωί δεν πρέπει να είσαι Ευελπίδων?Ναι, ναι.
Το εχω κάνει σε μαρτυρα πριν ξεκινησει η δικη.
"Προσεχε τι θα πεις τύπε".
Πρεπει να είμαι στα δικαστηρια στις 8, ναι.Τι ώρα κοιμάσαι ρε? Το πρωί δεν πρέπει να είσαι Ευελπίδων?
ειναι στα σοροπια με τον γυναικειο κλωνο του? ουτε ο αχαχουχας δεν ειχε τολμησει να ξεφτιλιστει ετσι τυπεζηλευεις τυπε που ειναι στα σιροπια;
Σωωωωωωωωωωωωωωωωπα.ζηλευεις τυπε που ειναι στα σιροπια;
;)Πρεπει να είμαι στα δικαστηρια στις 8, ναι.
Δεν θα το αργησω πολύ αποψε.
Μωρε να ηταν ο απολυτος, παει καλα. Φανταζεσαι να μου επεφτε ο px75?
Σου εχει τυχει να καψεις πελατη,επειδη ξημερωθηκες στο μπου και το πρωι σερνοσουνα?Πρεπει να είμαι στα δικαστηρια στις 8, ναι.
Δεν θα το αργησω πολύ αποψε.
Όχι, αλλά εχει τυχει να του τηλεφωνησω και να του πω να ζητησει αναβολή επειδή με πηρε ο υπνος.Σου εχει τυχει να καψεις πελατη,επειδη ξημερωθηκες στο μπου και το πρωι σερνοσουνα?
η ο καρατζονΉ ο Λίλας ως μάρτυρας σε απόπειρα βιασμού
Εχω παει και σερί.παντως ο αλεξ τα βραδια μπαινει αμα εχεις παρατηρησει τυπε μεχρι τις 4-5 τα πρωινα θα εχει δικες μαλλον
Ειναι επικυνδινα πραγματα αυτα.Μπορει να σου βαρεσει καμια μπιελα ο εγκεφαλος απο την αυπνια και να αρχισεις να προσφωνεις τον προεδρο τυπε :SΕχω παει και σερί.