apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αφου λεει ο αλεξης οτι θα μας τα χαρισει ρε τυπεMηπως να μας πειτε εσεις γιατι θελετε τοσο πολύ να ειστε μπαταξήδες?
γιατι να πλερωσουμε
αφου λεει ο αλεξης οτι θα μας τα χαρισει ρε τυπεMηπως να μας πειτε εσεις γιατι θελετε τοσο πολύ να ειστε μπαταξήδες?
Ε τοτε να ψηφισω κι εγω Τσιπρα ρε τύπε...
Θα θυμηθώ τα νιατα μου που ψηφιζα Συνασπισμο...
Ε τοτε να ψηφισω κι εγω Τσιπρα ρε τύπε...αφου λεει ο αλεξης οτι θα μας τα χαρισει ρε τυπε
γιατι να πλερωσουμε
ετσι πρεπει τυπεΕ τοτε να ψηφισω κι εγω Τσιπρα ρε τύπε...
Θα θυμηθώ τα νιατα μου που ψηφιζα Συνασπισμο...
Να παρει και να κυβερνησει.ετσι πρεπει τυπε
να παρει 40% να μην εχει αναγκη την νδ για να κυβερνησει
τι 4 χρονια τυπε?Να παρει και να κυβερνησει.
Αλλά επι 4 χρονια, ουτε μερα λιγοτερο.
Και οσοι λενε τωρα "αν μας κοροιδεψει θα τον αλλαξουμε σε ένα χρονο" να μην τολμησουν να μιλησουν.
Να παρει και να κυβερνησει.
Και οσοι λενε τωρα "αν μας κοροιδεψει θα τον αλλαξουμε σε ένα χρονο" να μην τολμησουν να μιλησουν.
Αυτά είναι μαλακιες.Σοβαρα; Και γιατι 4 και οχι 5 η 3.5; Το φερε ο Μωυσης απ το Σινα μαζι με το "ου ψευδομαρτυρησεις";
Αν υπαρχει αναντιστοιχια με τη λαικη βουληση φυσικα και να πεσει με καθε τροπο. Σταση πληρωμων απ το λαο, πορειες, απεργια διαρκειας η οτι αλλο...
εσυ πληρωσες τυπε;By the way καθεστε κανα 2 μερες και σχολιαζετε σε ενα θρεντ που παρουσιαζει ως καθολικη αντισταση την καθυστερηση πληρωμης ενος(μονο) φορου για ενα μηνα...τον οποιο μετα θα τον πληρωσουμε βεβαιως βεβαιως μαζι με τον τοκο...ετσι για να γελασουμε λιγο...πσσςςςςς τυφλα να χει το χανι της Γραβιας και η Αλαμανα τυποι
Oπως κοροιδεψε,κοροιδευει και συνεχιζει να κοροιδευει ο Σαμαρας τυπε,δεν προκειται να κοροιδεψει κανεις.Που ειναι η αναπτυξη;Που ειναι οι θεσεις εργασιας που υποσχεθηκαν;Να παρει και να κυβερνησει.
Αυτά είναι μαλακιες.
Το Συνταγμα προβλεπει ότι μια κυβερνηση εκλεγεται για 4 χρονια.
Αυτά τα περι "δυσαρμονιας" είναι του κωλου.
Ο νους σας τελικα είναι πως θα τον παιζετε.
Να αφήνετε μια κυβερνηση να εξελιξει το πρόγραμμα και την πορεια της και να την κρινετε στο τελος.Ποσα συνταγματα αλλαξαμε απο το 1843 μεχρι σημερα μπορεις να μας θυμισεις;
Μια κυβερνηση που μαζευει εναντιον της 500000 κοσμο στο Συνταγμα και γενικες απεργιες διαρκειας για μενα παει στο διαολο. Εσεις που επιμενετε για καταργηση προωρων εκλογων και λοιπες μαλακιες ουσιαστικα θελετε απλως οι κυβερνωντες να μην πληρωνουν τιμημα για τις αντιδημοφιλεις πολιτικες τους.
Καλα εκανε.Ο Παγκαλος ψηφισε νδ στις ευρωεκλογες παντως
Τυπε φημες λενε οτι μπαχαλακηδες θα του την πεσουν παλι και θα σπασειγυρισε ο αλεξ και ζωντανεψε το θρεντ
Απο δευτερα θα πληρωσωεσυ πληρωσες τυπε;
Αλλα λογια να αγαπιομαστε εισαι.Βλεπεις να λεω κατι τετοιο;Δεν εχει γινει κανενα βημα ομως προς τα εμπρος.Μονο προς τα πισω κανουμε.Αν νομιζες ότι σε δυο χρονια θα ξεπεραστεί η χειροτερη κριση του αιωνα, δεν σου φταιει ο Σαμαρας.
20 μερες παντως το θρεντ ειχε μαραζωσει οπως μαραζωσε και το θρεντ της χα μετα την διαγραφη του λακης33τυπε εγω νομιζω οτι ο αλεξ γυρισε πιο δυνατος
δεν θα ειναι ευκολο να τον σπασουν τωρα