apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γυρισε ο αλεξ και ζωντανεψε το θρεντ
Αν νομιζες ότι σε δυο χρονια θα ξεπεραστεί η χειροτερη κριση του αιωνα, δεν σου φταιει ο Σαμαρας.Oπως κοροιδεψε,κοροιδευει και συνεχιζει να κοροιδευει ο Σαμαρας τυπε,δεν προκειται να κοροιδεψει κανεις.Που ειναι η αναπτυξη;Που ειναι οι θεσεις εργασιας που υποσχεθηκαν;
Που ειναι η φιλολαικη πολιτικη;Γιατι βαζουν συνεχως αντισυνταγματικους φορους;Ποιος ο λογος να μοιρασουν 500αρια προεκλογικα,οταν αποδειχτηκε πως οχι μονο δεν υπηρχε πλεονασμα
αλλα χρωσταμε ακομη περισσοτερα;
Ναι,εγω και αλλοι 9 εκ. Ελληνες.Κανεις λαθος.
τυπε εγω νομιζω οτι ο αλεξ γυρισε πιο δυνατοςΤυπε φημες λενε οτι μπαχαλακηδες θα του την πεσουν παλι και θα σπασει
εγω πιστευω ειναι κακοηθειες αυτα τυπε,τον ζηλευουν που ειναι καρδιοκατακτητηςτο ξερουνε και οι πετρες τυπε ;)
τυπε πρεπει να εγιναν διαβουλευσεις για την επιστροφη του αλεξ20 μερες παντως το θρεντ ειχε μαραζωσει οπως μαραζωσε και το θρεντ της χα μετα την διαγραφη του λακης33
πιστευω λεει ψεματα τυπεΕλπιζω να είναι πολλά.
Κανεις λαθος.Αλλα λογια να αγαπιομαστε εισαι.Βλεπεις να λεω κατι τετοιο;Δεν εχει γινει κανενα βημα ομως προς τα εμπρος.Μονο προς τα πισω κανουμε.
Εγιναν.τυπε πρεπει να εγιναν διαβουλευσεις για την επιστροφη του αλεξ
αν το εξετάσουμε το πως αποκτήθηκε η περιουσία αυτή τα προηγούμενα χρόνια τότε θα πρέπει να ξεσκίσουμε στους φόρους το 75% των ελλήνων…
όταν βλέπεις πρώτη κατοικία 200 τμ από ελεύθερο επαγγελματία ο οποίος σε όλη του την ιστορία έχει κάνει συνολικές δηλώσεις ζήτημα το 30% της αντικειμενικής (καλά για της τότε αγοραίας δεν το συζητάμε) αξίας και βάζει δάνειο,καλυμένο βέβαια με καταθέσεις οι οποίες αποτελούσαν άβατο για τις φορολογικές αρχές ελέω των αγίων προσωπικών δεδομένων (άλλο αν μετά τις τράβηξε γιατί δεν μπορούσαν να τις μπλοκάρουν οι τράπεζες) του οποίου οι τόκοι είναι μεγαλύτεροι από το ετήσιο εισόδημα που δηλώνει τι πρέπει να συμπεράνεις γιαυτόν…??
και όμως η πρώτη κατοικία δεν αποτελούσε τεκμήριο…
Να βαλουμε αλλον που θα υποσχεθεί ότι θα μειωσει την τιμη σε 5 μερες?o αλλος ο γιακουματος ακομα να παραιτηθει; δεν ειχε πει σε 15 μερες θα ειχε μειωσει την τιμη στο ψωμι κ στο γαλα;
στου τραπεζιτη τον γαμο λες τυπε;ησουν και καλυτερα τυπε
δεν ησουν στον γαμο του αλλου κατω στο νησι , να δεις μουνι να σου φυγει το ματι
ρε αντε γυρνα στον ταφο σου πιρφοριωτατεΚανεις λαθος.
κηφισια μενει,γειτονακι ειναιΠώς υπολογιζεις ποσό, χωρις να ξερεις περιοχες?
Άρχισες τις μαλακίες,δεν άντεξες...Εδω θα συμφωνησω. Οι συνταξεις ειναι υπερμετρα μεγαλη δαπανη.
το ξερουνε και οι πετρες τυπε ;)αλεξ ισχυουν οι φημες οτι εχεις γυναικειο κλωνο;
Ουτε γυναικειο ουτε ανδρικο.αλεξ ισχυουν οι φημες οτι εχεις γυναικειο κλωνο;
Το λαθος δεν εξαρτάται από το ποσοι το βλεπουν.Ναι,εγω και αλλοι 9 εκ. Ελληνες.