ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.486
ετσι μαζι τα φαγανε οι χειροκροτιτες
Αλλά ο Φαντάρος θα ξανασταθεί στα πόδια του...Κουράγιο Ελληνες...
Διάβασε και στο καπάκι την επόμενη ανάρτηση του deffence.net.Ετσι για να δεις σε τι ΚΑΘΕΣΤΩΣ ζούμε....το μονο που κανει ειναι να κουνα τα χερια του...
απο ζειμπεκικο μυρωδιας ειναι. . . .
ατοπος και αστοχος ο παραλληλισμος...
δες στη πορτογαλια οι ενοπλες δυναμεις τι ξηγα κανανε και κοιτα να τους μυμηθεις.... και ασε τα χαζο βιντεο..
οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών[move][/move]οπα οπα οπα οπα οπα οπα [move][/move]
οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών![]()
οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών![]()
Διάβασε και στο καπάκι την επόμενη ανάρτηση του deffence.net.Ετσι για να δεις σε τι ΚΑΘΕΣΤΩΣ ζούμε....
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τωρα...Αν κι εχει συζητηθεί πολλές φορές εδω μέσα,απλά να υπενθυμίσω ότι απο το 1974 και μετα, οι ηγεσίες των ΕΔ είναι πιστα κομματικά στελέχη..Τωρα αν εννοείς να κατεβάσουμε τα αρματα στους δρόμους,αυτό προυποθέτει καταλυση του Συνταγματος και διώκεται.Και σίγηουρα δεν ειμαι εγω αυτός που θα το αρχίσω.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω κι εδω και στην Υπηρεσία με την ελπίδα να αλλάξει γραμμή πλέυσης,πράγμα δυσκολο εως αδύνατο..Πάντως το αρθρο για την Πορτογαλία είναι μια αρχή..Αλλά και το επόμενο αρθρο είδες σε τι γραμμή τρομοκράτησης κινείται.Οι επαναστάσεις φίλε ξεκινάνε από το ΛΑΟ...τα διαβαζω καθημερινα .
δυστηχως αποδειχτηκατε πολυ λιγοι ... και δεν εννοω εσενα προσωπικα μιας και δε γνωριζω το βαθμο σου , αλλα εδω φανηκε
το επιπεδο των υψηλοβαθμων αξιωματικων ολων των κλαδων που δε τολμησαν τα αυτονοητα σε μια απο τις κρισιμοτερες περιοδους που περνα η χωρα!!!
μεχρι και ο φραγκος ξεπουληθηκε για ενα κομματι καρεκλας...
το αποτελεσμα;;; βγηκατε κι εσεις στο δρομο μονο οταν εθιξαν τους μισθους σας και περιμενετε τη στηριξη του κοσμου...
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τωρα...Αν κι εχει συζητηθεί πολλές φορές εδω μέσα,απλά να υπενθυμίσω ότι απο το 1974 και μετα, οι ηγεσίες των ΕΔ είναι πιστα κομματικά στελέχη..Τωρα αν εννοείς να κατεβάσουμε τα αρματα στους δρόμους,αυτό προυποθέτει καταλυση του Συνταγματος και διώκεται.Και σίγηουρα δεν ειμαι εγω αυτός που θα το αρχίσω.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω κι εδω και στην Υπηρεσία με την ελπίδα να αλλάξει γραμμή πλέυσης,πράγμα δυσκολο εως αδύνατο..Πάντως το αρθρο για την Πορτογαλία είναι μια αρχή..Αλλά και το επόμενο αρθρο είδες σε τι γραμμή τρομοκράτησης κινείται.Οι επαναστάσεις φίλε ξεκινάνε από το ΛΑΟ...
Γίναμε όπως έπρεπε βάσει των επιθυμιών μας.
Οι άλλοι δεν φταίνε, μόνο ο κακός ο εαυτός μας.
Όσοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ με άρση βαρών, θα την μάθουν τώρα. Από την κακή.
Η ψευτολεβεντιά εξαϋλώθηκε πλήρως.
Έμεινε η σκουριά και λάδι δεν υπάρχει
Αυτο πιστευω να μην ειναι μπηχτη για την πλειοψηφία των Στρατιωτικών..Όχι πως δεν εχουμε κι εμείς.....Αλλά ειναι πολυ λίγοι.Κουράγιο ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, Δημοσιουπαλληλική ΤΕΛΟΣ.
ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ & ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις τωρα...Αν κι εχει συζητηθεί πολλές φορές εδω μέσα,απλά να υπενθυμίσω ότι απο το 1974 και μετα, οι ηγεσίες των ΕΔ είναι πιστα κομματικά στελέχη..Τωρα αν εννοείς να κατεβάσουμε τα αρματα στους δρόμους,αυτό προυποθέτει καταλυση του Συνταγματος και διώκεται.Και σίγηουρα δεν ειμαι εγω αυτός που θα το αρχίσω.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλάω κι εδω και στην Υπηρεσία με την ελπίδα να αλλάξει γραμμή πλέυσης,πράγμα δυσκολο εως αδύνατο..Πάντως το αρθρο για την Πορτογαλία είναι μια αρχή..Αλλά και το επόμενο αρθρο είδες σε τι γραμμή τρομοκράτησης κινείται.Οι επαναστάσεις φίλε ξεκινάνε από το ΛΑΟ...