Νέα

Ένα τολμηρό ερώτημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μπαινετε τυχαια σπιτι σας και βλεπετε τη γυναικα σας να πηδιετε με τ

• τους παιρνετε ματι.παντα κατα βαθος σας αρεσε το μπανιστηρι

Ψήφοι: 3 50,0%
  • μπαινετε στο δωματιο και παιρνετε παρτουζα τη γυναικασας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μπαινετε στο δωματιο και γαματε το γκομενο ενω η γυναικα σας βλεπει

• τους πλακωνετε στο ξυλο

Ψήφοι: 3 50,0%
  • αποφασιζετε να μη το ξανακανετε με γυναικα.οι αντρες εχουν αλλη γοητε

• αποφασιζετε να εγκαταλειψετε τα εγκοσμια.το πλησιεστερο μοναστηρι ε

• γινεστε μελος μισθοφορικης εταιριας και πατε για πολεμο στο ιρακ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Επισκέπτης
Βασικά... στ' αρχίδια μου! Απλά θα έλεγα του τυπά "μου κοστίζει 15,000 ευρώ το χρόνο. Αν θέλεις πάρτην!!!".

(Εννοείται ότι θα την έστελνα πακέτο στην μάνα της!)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βασικά... στ' αρχίδια μου! Απλά θα έλεγα του τυπά "μου κοστίζει 15,000 ευρώ το χρόνο. Αν θέλεις πάρτην!!!".

(Εννοείται ότι θα την έστελνα πακέτο στην μάνα της!)
Καλή χρονιά φίλε Lioma.
Να με συγχωρείς αλλά είναι πολύ λάθος η αντιμετώπιση σου.
Άμα πεις στον άλλο αμέσως τι θα του κοστίσει......

OP
OP
CHRIS1971

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
με στεναχωρει το γεγονος οτι κανεις δενε δωσε την απαντηση ''θα κλειστω σε μοναστηρι'' :rockon:αυτα κανατε και οδηγησατε τον παπαγεωργη στο να ξαναγυρισει στο μοναχικο βιο.καταλαβε οτι το κυρηγμα του παει τζαμπα :priest:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Τα φτιαχνω με την μικρή αδελφή της ή με την μαμά της.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Εμένα ρε παιδια μου συνέβει πραγματικά. Η γυναικα μου ειναι πανω απο 150 κιλα για να καταλάβετε. Βρήκε ενα Αλβανο γκομενο και το πρωί που ελειπα στην δουλια.
καθετε ολη μερα σπιτι και τρωει και βλεπει τηλεοραση. Εχει γινει σαν φαλαινα απο το παχος. Δεν πιστευα οτι θα πηγαινε με αλλον. Η οτι θα την κοιταζε κανενας αλλος
Ειναι τοσο χοντρην που δεν χωραει σε πολυθρονα για να καθήσει. και ομως παιδια τους επιασα την ωρα που ο Αλβανος μαζι με εναν φιλο του. Σκετη ξεφτιλα.
Οταν με ειδε εκλαιγε. Η μουρι της ηταν γεματο χυσια.....
εβγαλα τιν λουριδα απο το παντελονι μου και την εδειρα μπροστα τους.Οταν φυγανε οι Αλβανοι την κουρεψα. Τωρα απο την στενοχωρια τρωει πιο πολυ .
Τωρα την βαζω και ποζαρει γυμνη και ανεβαζω τα βιντεακια της στο ιντερνετ Το συνηθισε και δεν την νοιαζει.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μηπως...λεω μηπως...συνεβει το αντιθετο; εχω ακουσει για ΚΑΠΟΙΑ που επιασε τον αντρα της με 2 αλβανους...

Επισκέπτης
Εμένα ρε παιδια μου συνέβει πραγματικά. Η γυναικα μου ειναι πανω απο 150 κιλα για να καταλάβετε. Βρήκε ενα Αλβανο γκομενο και το πρωί που ελειπα στην δουλια.
καθετε ολη μερα σπιτι και τρωει και βλεπει τηλεοραση. Εχει γινει σαν φαλαινα απο το παχος. Δεν πιστευα οτι θα πηγαινε με αλλον. Η οτι θα την κοιταζε κανενας αλλος
Ειναι τοσο χοντρην που δεν χωραει σε πολυθρονα για να καθήσει. και ομως παιδια τους επιασα την ωρα που ο Αλβανος μαζι με εναν φιλο του. Σκετη ξεφτιλα.
Οταν με ειδε εκλαιγε. Η μουρι της ηταν γεματο χυσια.....
εβγαλα τιν λουριδα απο το παντελονι μου και την εδειρα μπροστα τους.Οταν φυγανε οι Αλβανοι την κουρεψα. Τωρα απο την στενοχωρια τρωει πιο πολυ .
Τωρα την βαζω και ποζαρει γυμνη και ανεβαζω τα βιντεακια της στο ιντερνετ Το συνηθισε και δεν την νοιαζει.
βρε αρχηγέ σε βιτσιόζους Αλβανούς θα έπεσε η δικιά σου.

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ρε παιδια τοσο χοντρη που ειναι η γυναικα μου μονον με Αλβανους την επερνε να παει

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
bblover αυτο δειχνει οτι αυτο που λεμε οτι θα παρουμε ασχημη γυναικα για να ειμαστε ησυχοι δεν ισχυει αφου ολες ιδιες ειναι και respect για την αντιμετωπιση του γεγονοτος, ειναι θεικο. :rockon:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ενταξι ρε παιδια ο καθενας εχει τα προβληματα του. Δεν μπορω ομως να το χωνεψω....γιατι νομιζα πως θα ειχα ησυχο το κεφαλι μου με μια γυναικα 150 κιλα

Επισκέπτης
ενταξι ρε παιδια ο καθενας εχει τα προβληματα του. Δεν μπορω ομως να το χωνεψω....γιατι νομιζα πως θα ειχα ησυχο το κεφαλι μου με μια γυναικα 150 κιλα
σου συνιστώ να πας στον μέγα ψυχολόγο τον Μικρούτσικο αλλά κάνε την και στην Πάνια μόλις επανεμφανισθεί θα τσιμπήσεις και κανένα διχίλιαρο από εκεί.

PETROFAGOS21

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και την Γεωργια Βασιλειαδου να ειχες γυναικα επρεπε να προσεχεις.. Το οτι την επαιρναν Αλβανοι δε σε πειραξε; Και κατι ασχετο να ξεχαστεις..Ποσο εχεις ατομικο ρεκορ στο bowling  γιστι για lover δε φαινεσαι.. Αλλαξε name και ονομασου bowler.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

Επισκέπτης
Και την Γεωργια Βασιλειαδου να ειχες γυναικα επρεπε να προσεχεις.. Το οτι την επαιρναν Αλβανοι δε σε πειραξε; Και κατι ασχετο να ξεχαστεις..Ποσο εχεις ατομικο ρεκορ στο bowling;
καλά ρε γαμώτο μου πόσο μεγάλη την έχει αυτός ο Αλβανός για να φτάσει μέχρι την οπή?

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ρε παιδια οι Αλβανοι δεν ηταν αγνωστοι. Τους ειχα φωναξει για να βαψουνε το σπιτι.
που να φανταστω πως η δικια μου εκανε γλυκα ματια.

Επισκέπτης
ρε παιδια οι Αλβανοι δεν ηταν αγνωστοι. Τους ειχα φωναξει για να βαψουνε το σπιτι.
που να φανταστω πως η δικια μου εκανε γλυκα ματια.
τότε τους πλήρωσε η γυναίκα σου σε είδος φαίνεται. άντε τυχερέ γλίτωσες και τα εργολαβικά.

Επισκέπτης

Παντρευτηκες γυναικα 150 κιλων για να μην φας κερατο?Ελεος απλα...αρρωστημενη λογικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom