Χαχαχαχαχαχφιλε γιατι δεν δοκιμαζεις μια χοντρη ρωσιδα και παραμενεις πιστος στο ελληνικο κρεας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένα τολμηρό ερώτημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πάντως όταν βάψεις πάλι το σπίτι στείλε μου πμ σου έχω κάτι καλό.Ναι θα βαλω το Νικ μου δεν υπαρχει προβλημα.
Στελνω ενα παλιο βιντεακι τωρα στο yuvutu.com πιστευω αυριο θα το εχουν βαλει στη σελιδα με το GREECE
Επισκέπτης
εγώ την επόμενη φορά θα σου στείλω Αλβανούς πισογλέντηδες να μην έχεις φόβο.Eνταξι ρε παιδια ....τι να κανουμε τη πατησα. Εσας δε σας κερατωσε καμμια
με έχεις συγκινήσει πολύ.
Επισκέπτης
εγώ την επόμενη φορά θα σου στείλω Αλβανούς πισογλέντηδες να μην έχεις φόβο.
με έχεις συγκινήσει πολύ.
ακομα καλυτερα στειλτου τιποτα γκομενες να βαψουν το σπιτι να μην εχει φοβο το παιδι
Επισκέπτης
βρε φίλε βούρκωσα από συγκίνηση τι να σου πω ψέματα δηλαδή? εσύ μας άνοιξες την καρδιά σου , εμείς τι ήμαστε από πέτρα δηλαδή?δεν μπορει κανεις να συζυτησει κατι σοβαρο.
κοψτε την πλακα οκ
Επισκέπτης
σε παρακαλώ εσύ σοβαρέψου λίγο.ακομα καλυτερα στειλτου τιποτα γκομενες να βαψουν το σπιτι να μην εχει φοβο το παιδι
Επισκέπτης
κοντά ήμαστε εγώ 52 αλλά βρίσκουμε γκόμενες.πρωτα πρωτα δεν ειμαι παιδι ειμαι 47 χρονων. μακαρι να μου στειλετε γκομενες αλλα που να βρητε
Επισκέπτης
σε παρακαλώ εσύ σοβαρέψου λίγο.
συγνωμη παραφερθηκα και επαιξα με τον πονο του φιλου αλλα ειναι απο την υπερβολικη συγκινιση που δεν μπορεσα να αντεξω και ετσι αντεδρασα λιγο ειρωνικα για να πνιξω την συγκινιση.
Επισκέπτης
μπράβο παιδί μου κατανόηση στους συν ανθρώπους μας.συγνωμη παραφερθηκα και επαιξα με τον πονο του φιλου αλλα ειναι απο την υπερβολικη συγκινιση που δεν μπορεσα να αντεξω και ετσι αντεδρασα λιγο ειρωνικα για να πνιξω την συγκινιση.
Επισκέπτης
το ξέρουμε αυτό το έχουμε πει πρώτα ήταν και ποιο αδύνατη.και κατι αλλο κανετε πολυ μεγαλο λαθος αν νομιζετε οτι παντρευτηκα μια χοντρη για να μην με κερατωνει.
Μου αρεσει γιαυτο την παντρευτικα
bbwlover τα λεει ολα
σου αρέσει που είναι τόσο χοντρή?
Επισκέπτης
σόρυ που σε ρώτησα μήπως ήθελες να δείς που οφείλεται η παχυσαρκία της να μάθεις μήπως μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.ναι ρε φιλε. Μου αρεσει που ειναι χοντρη. Την γουσταρω ετσι
παντα με χοντρες πηγαινα πρωτου παντρευτω. Αυτη ηταν παχουλη στην αρχη και μετα μαζι μου παχυνε πιο πολυ.
ασε που κανει παντα χωρις μαλακιες
το χουν αυτο το καλο οι χοντρουλες
Επισκέπτης
δεν αντιλέγω φίλε μου απλά προσπαθώ να προσεγγίσω τα πράγματα.επισης μου αρεσει που ξυριζει και το μουνι της....
ειναι οτι καλυτερο.
ασε που κανει παντα χωρις μαλακιες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K