Που είδες εσύ τους κανόνες γιατί εγώ δεν έχω δει πουθενά (κι είμαι εδώ μέσα μια 7ετία). Δεν υπάρχουν κανόνες αγαπητέ - εφαρμόζονται μόνο περιστασιακά. Ρίξε μόνο μια ματιά σε μερικά θέματα των τελευταίων ημερών και θα συμφωνήσεις.
Καταρχάς, αυτός που έχει κλώνους αφενός χρειάζεται μια επίσκεψη σε ψυχίατρο (γιατί όντως θα χαζολογάει ώρες εδώ μέσα) - αφετέρου να πάει μέχρι την Εφορία να του κόψει ένα γερό κουστούμι μια και κοπροσκυλάει....
Το θέμα με τα κλωνάρια λύνεται αυτόματα, αλλά δε θέλουν γιατί από όσο είχα συζητήσει παλαιότερα μέσω μηνυμάτων με άτομα που είτε αποχώρησαν είτε έφαγαν σουτ (ΒΑΝ) δεν υπάρχει θα το φόρουμ δίχως κλώνους.
Δεν ειπα εγω να μην υπάρχουν κλωναρια. Ειπα να ξερει ο καθε χρηστης ποσα κλωναρια εχει ο καθενας.
Για παραδειγμα σε χαιρετάω εγω εσενα σαν δημητριαδης, τι καλος τυπος που εισαι, και με τον κλώνο μου σε λέω πισωγλέντη, νταβατζη και οτι μαλακια μου κατεβει στο κεφαλι.
Θα υπάρχει το φορουμ μια χαρα και χωρις κλώνους, η εστω με γνωστοποιηση των κλωνων. Απλα δεν θα εχει την συγκεκριμενη μορφη, θα εχει λιγοτερους τσακωμους, και λιγοτερα θαψίματα.
Επειδη προφανως οι περισσοτεροι θα εχουν χεσμενη την φωλια τους, και αν αποκαλυφθουν οι κλωνοι τους θα ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν, μπορει να τους δωθει μια δευτερη ευκαιρία. Σβηνουν τους κλώνους τους μεσα σε ενα λογικο χρονικο διαστημα, αλλιως θα συμμετεχουν στα αποκαλυπτήρια. Και ξεκιναει καινουργιο φορουμ σε ποιο υγιεις βασεις.