Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Προτείνω να φτιαχτεί σε emoticon................

M O Y T Z A !!!!

Συνημμένα

• Moutza.jpg
    Moutza.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 23

prionis13

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Για τα ρατσιστικα σχολια κ λεκτικες επιθεσεις κανεις τπτ ε;;
Να διαγραφουν κατευθειαν προφιλ που τρολλαρουν κ υπαρχει επιθεση σε διαφορες ομαδες!!!
Αλλα που... ειναι γεματο τετοιους εδω μεςα

DEFENDERS

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
36
Πόντοι
0
Να διαγραφουν κατευθειαν προφιλ που τρολλαρουν κ υπαρχει επιθεση σε διαφορες ομαδες!!!

Καλά άσε τους άλλους να τρολλαρουν και τρέχα εσύ μουφατζή να βρεις την φαρμακοποιό που γαμιέται με ότι αρσενικό κινείται!

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
Εγω λεω να παίξει συνδρομή 2€ τον μήνα.Να δεις πως θα εξαφανιστούν τα πολλά πολλά τρολ...
:S :S :S

τύπε το μπου είναι σαιτ για προλετάριους
αμα μπει συνδρομή θα γίνει ένα κλειστό κλαμπ για εσάς τους λεφτάδες

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
397
Πόντοι
306
Εικονίδιο φίδι! Εγγυημένη επιτυχία!  :heavymetalbig:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Συνδρομη στο ΜΠΟΥ εδω και τωρα! 100 ευρω το χρονο και εκδοση καρτας μελους....

Lurkerxxx

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλυτερο admin-ing.Δεν καταλαβαινω γιατι δεν διαγραφεται μια διαφωνια μεταξυ 2 μελων που τραβα για 4 σελιδες σε ενα νημα ασχετο.Η οταν 2 φιλαρακια αρχιζουν κουβεντα για τα νεα τους μεσ'το νημα.Ετσι κατανταει το καθε νημα να εχει 60 σελιδες μαλακιες και κατινιασματα και 20 σελιδες σχετικες με το θεμα.

nobodyelsebutme

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Κριτικές
15
Like
475
Πόντοι
291

Τύπος ασε τα φορα και κοιτα μονο ΕΡΤ.

Grimes

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αμα γινεται, οταν εισαι νουμπας και κανεις ποστ που περιμενει εγκριση, αυτο το ποστ να μπαινει ως τελευταιο ποστ στο θρεντ οταν ενγκρινεται. Αργουν αρκετα καποιες φορες να το τσεκαρουν απο την διαχειριση και το ποστ νουμπα απλα χανεται, γιατι μπαινει αναμεσα απο παλια ποστ που οι αλλοι εχουν ηδη διαβασει. σε συνδυασμο με το οτι ο αλλος ειναι νοομπας το κανει πιο ευκολο να παρατησει το φορουμ

Επισκέπτης
Θα παρακαλέσω,  εάν θέλουμε ένα καλύτερο site,  Οι κανόνες να ισχύουν για όλους. ΟΛΟΥΣ

Εάν δεν ισχύουν οι αρμόδιοι να μας ενημερώσουν για να αποχωρίσουμε. Ευχαριστώ

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Οι υπευθυνοι εχουν πρόσβαση στις ip, και βλεπουν ποιος χρηστης εχει πολλαπλους λογαριασμους. Θα μπορουσαν να δινουν πρόσβαση σε καθε μελος να βλεπει στο προφιλ καποιου αλλου μελους εκτος απο το ιστορικο του, αν εχει και αλλους λογαριασμους, η αλλιως κλώνους.

Επισκέπτης
Θα παρακαλέσω,  εάν θέλουμε ένα καλύτερο site,  Οι κανόνες να ισχύουν για όλους. ΟΛΟΥΣ
Που είδες εσύ τους κανόνες γιατί εγώ δεν έχω δει πουθενά (κι είμαι εδώ μέσα μια 7ετία). Δεν υπάρχουν κανόνες αγαπητέ - εφαρμόζονται μόνο περιστασιακά. Ρίξε μόνο μια ματιά σε μερικά θέματα των τελευταίων ημερών και θα συμφωνήσεις.

Οι υπευθυνοι εχουν πρόσβαση στις ip, και βλεπουν ποιος χρηστης εχει πολλαπλους λογαριασμους.
Καταρχάς, αυτός που έχει κλώνους αφενός χρειάζεται μια επίσκεψη σε ψυχίατρο (γιατί όντως θα χαζολογάει ώρες εδώ μέσα) - αφετέρου να πάει μέχρι την Εφορία να του κόψει ένα γερό κουστούμι μια και κοπροσκυλάει....
Το θέμα με τα κλωνάρια λύνεται αυτόματα, αλλά δε θέλουν γιατί από όσο είχα συζητήσει παλαιότερα μέσω μηνυμάτων με άτομα που είτε αποχώρησαν είτε έφαγαν σουτ (ΒΑΝ) δεν υπάρχει θα το φόρουμ δίχως κλώνους.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.417
Πόντοι
4.746
θελουμε ενα μπου, χωρις να ψαχνει ο καθε γκει γκομενο εδω μεσα, αναρτωντας προσωπικες του φωτος, εμπειριες κτλπ..
Και να χαλα ετσι την αισθητικη της ιστοσελιδας..

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Που είδες εσύ τους κανόνες γιατί εγώ δεν έχω δει πουθενά (κι είμαι εδώ μέσα μια 7ετία). Δεν υπάρχουν κανόνες αγαπητέ - εφαρμόζονται μόνο περιστασιακά. Ρίξε μόνο μια ματιά σε μερικά θέματα των τελευταίων ημερών και θα συμφωνήσεις.

Καταρχάς, αυτός που έχει κλώνους αφενός χρειάζεται μια επίσκεψη σε ψυχίατρο (γιατί όντως θα χαζολογάει ώρες εδώ μέσα) - αφετέρου να πάει μέχρι την Εφορία να του κόψει ένα γερό κουστούμι μια και κοπροσκυλάει....
Το θέμα με τα κλωνάρια λύνεται αυτόματα, αλλά δε θέλουν γιατί από όσο είχα συζητήσει παλαιότερα μέσω μηνυμάτων με άτομα που είτε αποχώρησαν είτε έφαγαν σουτ (ΒΑΝ) δεν υπάρχει θα το φόρουμ δίχως κλώνους.

Δεν ειπα εγω να μην υπάρχουν κλωναρια. Ειπα να ξερει ο καθε χρηστης ποσα κλωναρια εχει ο καθενας.

Για παραδειγμα σε χαιρετάω εγω εσενα σαν δημητριαδης, τι καλος τυπος που εισαι, και με τον κλώνο μου σε λέω πισωγλέντη, νταβατζη και οτι μαλακια μου κατεβει στο κεφαλι.

Θα υπάρχει το φορουμ μια χαρα και χωρις κλώνους, η εστω με γνωστοποιηση των κλωνων. Απλα δεν θα εχει την συγκεκριμενη μορφη, θα εχει λιγοτερους τσακωμους, και λιγοτερα θαψίματα.

Επειδη προφανως οι περισσοτεροι θα εχουν χεσμενη την φωλια τους, και αν αποκαλυφθουν οι κλωνοι τους θα ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν, μπορει να τους δωθει μια δευτερη ευκαιρία. Σβηνουν τους κλώνους τους μεσα σε ενα λογικο χρονικο διαστημα, αλλιως θα συμμετεχουν στα αποκαλυπτήρια. Και ξεκιναει καινουργιο φορουμ σε ποιο υγιεις βασεις.

Επισκέπτης
Εσυ καλά τα λες

Αλλα περιμενα καναν αρμοδιο να παρει θεση... 
  ας περιμενω λιγο ακομα

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Θα παρακαλέσω,  εάν θέλουμε ένα καλύτερο site,  Οι κανόνες να ισχύουν για όλους. ΟΛΟΥΣ

Κανείς δεν κρατάει κανέναν με το ζόρι εδώ μέσα.

Το νεκροταφείο του μπου είναι γεμάτο από αποχωρήσαντες (οικειοθελώς ή μη) αναντικατάστατους.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom