Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Τα εχω ξαναπεί αλλα ενα φρεσκαρισμα χρειάζεται:
-Να βρεθεί ενας τρόπος να γυρίζεις πίσω στο νημα που διαβαζεις,αρκετό καιρό πισω...
-Να μπορούμε να απο-επιλέγουμε θεματα που εχουμε συμμετασχει και δεν θελουμε πια να εμφανίζονται στα "νεα μηνυματα".
-Να παρουμε το Πρωταθλημα απο το Νοέμβριο!!! :grin: :grin: :grin:
- οκ
- αν λες για τις ειδοποιήσεις, υπάρχει το "Ακυρώστε την παρακολούθηση αυτής της συζήτησης πατώντας εδώ". Αν λες για το  "Πρόσφατα μη αναγνωσμένα θέματα" εκεί εμφανίζονται όλα. Εν πάση περιπτώσει, αυτό και το παραπάνω θα βελτιωθούν.
- αδύνατον τεχνικά.  :grin:

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
397
Πόντοι
306
Αντισθένη βάλε εικονίδιο φίδι  :grin:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.462
Πόντοι
3.436
Δεν ανεβαίνουν όλες οι κριτικες χτες ανέβασα για την βερονικα φυλης 86 έγραψα καλα λόγια αλλά κ αρνητικά να έγραφα..θέλω να πειςτευω οτι γίνεται λόγω λειτουργικού σφάλματος κ οχι επίτηδες..

Επισκέπτης
1) Αντισθένη, επειδή δε μπορώ να διορθώσω το προηγούμενο σχόλιο μου να η ευκαιρία της παραχώρησης περισσοτέρου χρόνου (έστω μια ώρα) για να μπορεί κάποιος να κάνει τροποποιεί τα σχόλια του, πράγμα σπάνιο στο φόρουμ (εγώ το κάνω όποτε χρειάζεται) :grin:
2) Ωραία η ιδέα να μπει το φίδι, χμ σπόντα για τους φιδέμπορες +μφωνώ με τον Krang.
3) Eίχα ζητήσει παλαιότερα να γινόταν η χρήση δεκαδικών του μισού στις κριτικές, αλλά μου είχες απαντήσει ότι δεν ήταν τεχνικώς εφικτό. Αν άλλαξε κάτι μας ενημερώνεις.
4) Να μπει έστω ένα όριο ελαχίστων χαρακτήρων για να υποβάλεις σχόλιο. Έλεος αυτό με τα smiles, να μη μετρούν, έτσι μετριάζεται και το spam.....

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Δεν ανεβαίνουν όλες οι κριτικες χτες ανέβασα για την βερονικα φυλης 86 έγραψα καλα λόγια αλλά κ αρνητικά να έγραφα..θέλω να πειςτευω οτι γίνεται λόγω λειτουργικού σφάλματος κ οχι επίτηδες..

Κάνε ένα κόπο και στείλτη ξανά-δεν γίνεται κάτι επίτηδες.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
1) Αντισθένη, επειδή δε μπορώ να διορθώσω το προηγούμενο σχόλιο μου να η ευκαιρία της παραχώρησης περισσοτέρου χρόνου (έστω μια ώρα) για να μπορεί κάποιος να κάνει τροποποιεί τα σχόλια του, πράγμα σπάνιο στο φόρουμ (εγώ το κάνω όποτε χρειάζεται) :grin:
2) Ωραία η ιδέα να μπει το φίδι, χμ σπόντα για τους φιδέμπορες +μφωνώ με τον Krang.
3) Eίχα ζητήσει παλαιότερα να γινόταν η χρήση δεκαδικών του μισού στις κριτικές, αλλά μου είχες απαντήσει ότι δεν ήταν τεχνικώς εφικτό. Αν άλλαξε κάτι μας ενημερώνεις.
4) Να μπει έστω ένα όριο ελαχίστων χαρακτήρων για να υποβάλεις σχόλιο. Έλεος αυτό με τα smiles, να μη μετρούν, έτσι μετριάζεται και το spam.....

1.Είναι υπό μελέτη και θα γίνει.
2.Το βλέπουμε.
3.Εξακολουθεί να μην είναι τεχνικά εφικτό.
4.Μια χαρά είναι το όριο χαρακτήρων στην υποβολή σχολίων.

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Νομίζω ότι κι αυτό που λες καλύπτεται με το "Ίσως". Εκτός κι αν μπει ένα σκέτο "Ναι" (όπως υπάρχει το "Όχι").
Το "Ίσως" δεν δείχνει κατάφαση. Πρέπει να μπει το σκέτο "Ναι" πιστεύω

Επισκέπτης
Μια χαρά είναι το όριο χαρακτήρων στην υποβολή σχολίων.
Μάλλον δεν ήμουν σαφής, να κι ένα παράδειγμα η συνημμένη φωτογραφία, θενξ για τις απαντήσεις των υπολοίπων.

Συνημμένα

• smiles only.png
    smiles only.png
    5 KB · Εμφανίσεις: 30

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
....
- αν λες για τις ειδοποιήσεις, υπάρχει το "Ακυρώστε την παρακολούθηση αυτής της συζήτησης πατώντας εδώ". Αν λες για το  "Πρόσφατα μη αναγνωσμένα θέματα" εκεί εμφανίζονται όλα. Εν πάση περιπτώσει, αυτό και το παραπάνω θα βελτιωθούν.
- αδύνατον τεχνικά.  :grin:
-.."Ακυρώστε την παρακολούθηση αυτής της συζήτησης πατώντας εδώ"..Πού ειναι αυτό ρε φιλε???
-Να γινει,τι σκ@τ@ μελος 10 χρονια ειμαι εδω??Εχετε πολλούς Ναυαρχους μελη?? :grin: :rockon: :s&m_3:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.638
Πόντοι
41.813
Kalispera gt den boro nastilo prosopiki minima

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες όπως αναφέρεται και στους κανόνες του φόρουμ

πρεπει να συμπληρωσεις 5 ποστ πρωτα στο φορουμ

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
-.."Ακυρώστε την παρακολούθηση αυτής της συζήτησης πατώντας εδώ"..Πού ειναι αυτό ρε φιλε???
-Να γινει,τι σκ@τ@ μελος 10 χρονια ειμαι εδω??Εχετε πολλούς Ναυαρχους μελη?? :grin: :rockon: :s&m_3:
αυτο θα το δεις στο μειλ σου

speedo 17

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
80
Πόντοι
0
Που βλεπεις αν εγκριθικαν τα ποστ οταν εισαι νεο μελος

Επισκέπτης
Aντισθένη, θα βάλω και κάτι δύσκολο (πάντα κατά τη γνώμη μου). Γίνεται να μας έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος ποστάρει σε κριτική μας?
Όπως π.χ. όταν κάνει κάποιος λάηκ σε σχόλιο/κριτική.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16
[size=20pt]ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΠΙΚΕΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!![/size]

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Aντισθένη, θα βάλω και κάτι δύσκολο (πάντα κατά τη γνώμη μου). Γίνεται να μας έρχεται ειδοποίηση όταν κάποιος ποστάρει σε κριτική μας?
Όπως π.χ. όταν κάνει κάποιος λάηκ σε σχόλιο/κριτική.

Τεχνικά είναι δύσκολο αλλά θα το δούμε.

Κάνα στανταράκι στο στοίχημα έχουμε;

Επισκέπτης
Τέσπα δε σου απάντησα τότε γιατί δε μου αρέσει να χαλάω θέματα και πόσο μάλλον τούτο.
Ένα μέτρο που θα μπορούσε να ηρεμήσει αρκετά το forum θα ήταν να ρίχναμε οι ίδιοι μπλοκάρισμα σε όσους δε γουστάρουμε να βλέπουμε (κι αντιστρόφως) τα σχόλια/νήματά τους. Δηλαδή να επεκταθεί η ιδέα της συνημμένης φωτογραφίας....

Συνημμένα

• ΟΛΟΙ ΒΑΝ..........jpg
    ΟΛΟΙ ΒΑΝ..........jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 49

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
καλο θα ταν να μπορουμε να παμε σε οποια σελιδα θελουμε χωρις να κανουμε 2  μερες

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
καλο θα ταν να μπορουμε να παμε σε οποια σελιδα θελουμε χωρις να κανουμε 2  μερες
Σωστό.
Επίσης, επειδή πολλές φορές μου αρέσει να χαζεύω παλιές συζητήσεις, έχω προσέξει ότι σε παλιά ποστ που περιέχουν παράθεση, δεν μπορείς να κάνεις κλικ στην παράθεση και να σε πάει στο ορτζιναλ ποστ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
link=topic=23410.msg7944690#msg7944690 date=1509990378]
καλο θα ταν να μπορουμε να παμε σε οποια σελιδα θελουμε χωρις να κανουμε 2  μερες

Σωστό.
Επίσης, επειδή πολλές φορές μου αρέσει να χαζεύω παλιές συζητήσεις, έχω προσέξει ότι σε παλιά ποστ που περιέχουν παράθεση, δεν μπορείς να κάνεις κλικ στην παράθεση και να σε πάει στο ορτζιναλ ποστ

ε ναι η θελω να βρω καποιο παλιο λινκ κ πρεπει να παω τις σελιδες 5  καθε φορα
γαμα τα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom