Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ένας δεν βρέθηκε να κάνει ένα app για το Μπου.

Ούτε ο Τρόλλδεμορτ δεν προσφέρθηκε για κάτι τέτοιο.

Ο τσολιάς-ψωλιάς εξαφανίστηκε. Τί να πω....;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.189
Πόντοι
1.106
Όταν έχει survival να κλείνουν όλα τα υπόλοιπα thread!!!!

Επισκέπτης
Κανείς δεν κρατάει κανέναν με το ζόρι εδώ μέσα.

Το νεκροταφείο του μπου είναι γεμάτο από αποχωρήσαντες (οικειοθελώς ή μη) αναντικατάστατους.

Ειπες το πιο σωστο πραγμα.
  Και αυτο αλλος επρεπε να το πει αρμοδιως  αλλα οκ.  Το δεχομαι κι ετσι

Επισκέπτης
=> DeanCorso, κι εγώ έχω ετερόφυλους προσανατολισμούς και δε μου αρέσουν τα υπόλοιπα, όμως θα επιθυμούσα να μην αφοδεύουν όπου κι όπου γιατί κάπου προκαλούν έντονα....
Δε μπορεί εγώ να ανοίγω θρεντ για λόγους υγείας και να μπαίνει εκεί μέσα ένα σίχαμα (δεν επεκτείνομαι περαιτέρω δείτε το προφάηλ μου for more info)

=> giorgos dhmitriadhs, ωραία ιδέα παρέθεσες.

=> Digweed, ναι κανείς δεν κρατάει κανέναν εδώ μέσα και θα είχα αποχωρήσει από καιρό αλλά δεν το έχω κάνει γιατί με κρατάνε μερικά άτομα που αλληλοσεβόμεθα.

Ο τσολιάς-ψωλιάς εξαφανίστηκε. Τί να πω....;
Κι ο Lion7 που ήταν επίσης κομπιουτεράς.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
Που ειναι ο enduro τυποι?
:think:

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
431
Πόντοι
21
Να σταματήσει η εξορια των μελών του πιο καλτ νήματος "creampie clan ακαποτοι καταδρομεις"

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
Που είδες εσύ τους κανόνες γιατί εγώ δεν έχω δει πουθενά (κι είμαι εδώ μέσα μια 7ετία). Δεν υπάρχουν κανόνες αγαπητέ - εφαρμόζονται μόνο περιστασιακά. Ρίξε μόνο μια ματιά σε μερικά θέματα των τελευταίων ημερών και θα συμφωνήσεις.

Καταρχάς, αυτός που έχει κλώνους αφενός χρειάζεται μια επίσκεψη σε ψυχίατρο (γιατί όντως θα χαζολογάει ώρες εδώ μέσα) - αφετέρου να πάει μέχρι την Εφορία να του κόψει ένα γερό κουστούμι μια και κοπροσκυλάει....
Το θέμα με τα κλωνάρια λύνεται αυτόματα, αλλά δε θέλουν γιατί από όσο είχα συζητήσει παλαιότερα μέσω μηνυμάτων με άτομα που είτε αποχώρησαν είτε έφαγαν σουτ (ΒΑΝ) δεν υπάρχει θα το φόρουμ δίχως κλώνους.
Τι σημαίνει αυτό.  :rolleyes:

Επισκέπτης
Η ερμηνεία που έχω να δώσω από τα λεγόμενά του (αυτός ήταν παλαιότερος εδώ μέσα - αυτοδιαγράφηκε πριν 2 χρόνια περίπου) είναι ότι υπάρχει μια τεχνητή αύξησης της κινητικότητας του φόρουμ ώστε να φαίνεται προς τα έξω ότι ποστάρουν αρκετά μέλη κλπ κλπ......
Για δες πόσοι είναι συνδεδεμένοι, πόσοι είναι σχετικά ενεργοί και πόσοι κάθονται σαν τις κουκουβάγιες. Κάπου λοιπόν πρέπει να έχει δίκιο. Εγώ πάντως το έχω δηλώσει πολλές φορές, δε γίνεται να φτιάξω κλώνο, μου ξεφεύγουν εύκολα λόγια και θα με καταλάβουν αμέσως όσοι με έχουν παρακολουθήσει.....
Δεν είναι μόνο ο τρόπος γραφής, αλλά και τα μακρυά σεντόνια, τα κογιότ (quote) κλπ.......

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.629
Πόντοι
746
Η ερμηνεία που έχω να δώσω από τα λεγόμενά του (αυτός ήταν παλαιότερος εδώ μέσα - αυτοδιαγράφηκε πριν 2 χρόνια περίπου) είναι ότι υπάρχει μια τεχνητή αύξησης της κινητικότητας του φόρουμ ώστε να φαίνεται προς τα έξω ότι ποστάρουν αρκετά μέλη κλπ κλπ......
Για δες πόσοι είναι συνδεδεμένοι, πόσοι είναι σχετικά ενεργοί και πόσοι κάθονται σαν τις κουκουβάγιες. Κάπου λοιπόν πρέπει να έχει δίκιο. Εγώ πάντως το έχω δηλώσει πολλές φορές, δε γίνεται να φτιάξω κλώνο, μου ξεφεύγουν εύκολα λόγια και θα με καταλάβουν αμέσως όσοι με έχουν παρακολουθήσει.....
Δεν είναι μόνο ο τρόπος γραφής, αλλά και τα μακρυά σεντόνια, τα κογιότ (quote) κλπ.......
 συμφωνό με τον συναγωνιστή το να κανεις κλ,ωνουν κανει κακό σε ολα τα μέλη αν και ο σκοπός ειναι προφανής όμως αρφα η γρήγορα μπορείς να τον ξεχωρήσεις οπότε μπορεί να απομονωθεί από ολους όπως και ο εμνεθστής αυτου τοθ ενχειρήματος

aver

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Το παρακολουθώ καιρό το σιτε χωρίς να είμαι μέλος έχω να πω ότι γίνετε πολύ καλή δουλεια συνεχίστε έτσι

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μια πρότασή μου είναι στις κριτικές για κολγκερλς, βιζιτες κλπ. να υπάρχει μια ακόμα επιλογή μεταξύ του "Ίσως" και του "Σίγουρα".
Δηλαδή όταν θα δεις και στο μέλλον μια κοπέλα , χωρίς όμως να ξετρελάθηκες όπως με κάποια άλλη που θα θέλεις να τη βλέπεις κάθε μέρα.
Δηλαδή όπως υπάρχουν 2 αρνητικές επιλογές να υπαρχουν και 2 θετικές.

@natasha@

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera gt den boro nastilo prosopiki minima

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες όπως αναφέρεται και στους κανόνες του φόρουμ

Hitman77

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οκ φαντάζομαι το έχουν θίξει και άλλοι το θέμα αλλά τώρα μου προέκυψε τώρα το αναφέρω ..
Ναι το ομολογώ δεν έχω γράψει 5 ποστ ... αλλά! είμαι μέλος του site από το 2006 δηλαδή 11 χρόνια.. και ενώ παλιότερα που δεν υπήρχε ο σχετικός κανόνας έστελνα μυνήματα κανονικά τώρα δεν μπορώ γιατί είμαι λέει "νέο μέλος"... ε όχι ρε παλήκάρια δεν είμαι νέο μέλος είμαι σίτεμένο μέλος και too old for this shit.. βάλτε καμιά παράμετρο επιπλέον στα κριτήρια του "νέου μέλους" γιατί από τα δικά μας πρώτα hits έφτασε το μαγαζί εδώ που είναι σήμερα .. ευχαριστώ για την κατανόηση <nerdrageend?

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
οκ φαντάζομαι το έχουν θίξει και άλλοι το θέμα αλλά τώρα μου προέκυψε τώρα το αναφέρω ..
Ναι το ομολογώ δεν έχω γράψει 5 ποστ ... αλλά! είμαι μέλος του site από το 2006 δηλαδή 11 χρόνια.. και ενώ παλιότερα που δεν υπήρχε ο σχετικός κανόνας έστελνα μυνήματα κανονικά τώρα δεν μπορώ γιατί είμαι λέει "νέο μέλος"... ε όχι ρε παλήκάρια δεν είμαι νέο μέλος είμαι σίτεμένο μέλος και too old for this shit.. βάλτε καμιά παράμετρο επιπλέον στα κριτήρια του "νέου μέλους" γιατί από τα δικά μας πρώτα hits έφτασε το μαγαζί εδώ που είναι σήμερα .. ευχαριστώ για την κατανόηση <nerdrageend?

Συναγωνιστή πήγαινε σε κανα νήμα με photos (πχ Ελληνίδες διάσημες) πάτα σε 2 photos από ένα emoji και έφτασες τα πέντε post.
Simple as that...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Μια πρότασή μου είναι στις κριτικές για κολγκερλς, βιζιτες κλπ. να υπάρχει μια ακόμα επιλογή μεταξύ του "Ίσως" και του "Σίγουρα".
Δηλαδή όταν θα δεις και στο μέλλον μια κοπέλα , χωρίς όμως να ξετρελάθηκες όπως με κάποια άλλη που θα θέλεις να τη βλέπεις κάθε μέρα.
Δηλαδή όπως υπάρχουν 2 αρνητικές επιλογές να υπαρχουν και 2 θετικές.
Νομίζω ότι κι αυτό που λες καλύπτεται με το "Ίσως". Εκτός κι αν μπει ένα σκέτο "Ναι" (όπως υπάρχει το "Όχι").

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Τα εχω ξαναπεί αλλα ενα φρεσκαρισμα χρειάζεται:
-Να βρεθεί ενας τρόπος να γυρίζεις πίσω στο νημα που διαβαζεις,αρκετό καιρό πισω...
-Να μπορούμε να απο-επιλέγουμε θεματα που εχουμε συμμετασχει και δεν θελουμε πια να εμφανίζονται στα "νεα μηνυματα".
-Να παρουμε το Πρωταθλημα απο το Νοέμβριο!!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Καπεταναίοι, κάντε και λίγο παραπάνω κουμάντο, εντάξει καλή η βαβούρα, η αρβάλα, το spam αλλά έχει ξεφύγει κάπως η κατάσταση. Το γεγονός ότι δεν είσθε (και δε μπορείτε) να γίνετε χωροφύλακες δεν πρέπει να μετριάζει την παρουσία σας στο forum.
Θα ήθελα να επισημάνω και τους προσωπικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στις κοπέλες του χώρου, με κακές φράσεις. Το να χαρακτηρίσεις μια κοπέλα κομοδίνο, φόλα, ξεπέτα, αρπαχτή, ξενέρωτη εντάξει είναι κατανοητό, όχι όμως να την αποκαλείς πουτάνα, καριόλα, ξεκωλιάρα κλπ κλπ.......
Γιατί γράφετε ρητά σε κάθε κατηγορία περιμένουμε από τα μέλη μας σεβασμό προς τα κορίτσια και τη δουλειά τους

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom