colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
αν και πρωην μοντ δεν εχω χασει ακομα τις γνωσεις μουείσαι ωραίος
αν και πρωην μοντ δεν εχω χασει ακομα τις γνωσεις μουείσαι ωραίος
προφιλ ρυθμισεις λογαριασμου ---->αποκρυψη μειλ αποτο κοινο....Και κάτι ακόμη στο mail μου με στέλνουν spam συνέχεια, φταίει το ότι έχω εδώ σε κοινή θέα? Και αν ναι πως το κάνω κρυφό?
Και κάτι ακόμη στο mail μου με στέλνουν spam συνέχεια, φταίει το ότι το χω εδώ σε κοινή θέα? Και αν ναι πως το κάνω κρυφό?
προφιλ ρυθμισεις λογαριασμου ---->αποκρυψη μειλ αποτο κοινο....
Εκτελεί χρέη του antistheni? Λόγο φόρτου εργασιών?Στείλε στον Στεφάν και θα στα τακτοποιήσει όλα.
Με τους μπαχαλάκηδες τι θα γίνει?Χαλάνε όλα τα νήματα ντροπή.
Πως κανουμε unlike;
man εχεις και αυτοσαρκασμο!!!Προτείνω να γινετε ban ανα θρεντ για κάποιο μέλος το οποιο ειτε θα ναι μονιμο ειτε θα γινετε άρση κατ εξαιρεση μετα απο έγκριση αντμιν.. ειτε θα γινετε άρση μετα απο προκαθορισμενο χρονικο διάστημα..
Η άρση μετα απο προκαθορισμενο διάστημα ειτε θα εμφανιζετε σε αντιμνς ποια nicks πρεπει να αρθουν απο μπαν ειτε αυτοματα αλλα αυτο το κομματι πως και αν υλοποιείται προγραμματιστικα δε το γνωριζω..
Η ιδεα για ΒΑΝ ανα Θρεντ πως σας φαινετε?
π.χ. παει ενας λακασαμας στο θρεντ φωτος με γκομενες/γυναικες και βάζει μια φωτο απο το ΝΕΤ... ε οχι ρε φιλε ποιον δουλευει? φαε ενα ban για το θρεντ φωτος με γκομενες/γυναικες.. ειτε με ποινη χρονου ειτε forever and ever..
Καλοο????
man εχεις και αυτοσαρκασμο!!!
μαν σου ειπα μαλλον η αλλοι ιεροδουλοι εκλεψε τις φωτο απο την κοπελα σου για να τις χρησιμοποιησει για αγγελιαΤο χουμε εμεις οι ευφυεις αυτο παιχτη..
μαν σου ειπα μαλλον η αλλοι ιεροδουλοι εκλεψε τις φωτο απο την κοπελα σου για να τις χρησιμοποιησει για αγγελια
Προτείνω ό ίστότοπος νά γίνει λιγάκι πιό user friendly γιατί χρειάζεται διδακτορικό στούς ύπολογιστές γιά νά βρεί κάποιος μιά άκρη.