colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
τυπε γράψε ελληνικά σύμφωνα με τους κανόνες του σαιτ....Να καταλαβαίνουμε και μεις οι χωριάτεςSomething wicked this way comes. Ετοιμαστείτε !
τυπε γράψε ελληνικά σύμφωνα με τους κανόνες του σαιτ....Να καταλαβαίνουμε και μεις οι χωριάτεςSomething wicked this way comes. Ετοιμαστείτε !
τυπε γράψε ελληνικά σύμφωνα με τους κανόνες του σαιτ....Να καταλαβαίνουμε και μεις οι χωριάτες
ωραίος πολύ ωραίος....nice very nice indeedΚύριε Κολονέλο, οι κανόνες λένε για μή απόδοση ελληνικών με χρήση λατινικού αλφαβήτου.
Αδιάβαστο σας βρίσκω...
Για χρήση αγγλικών δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό...
τυπε γράψε ελληνικά σύμφωνα με τους κανόνες του σαιτ....Να καταλαβαίνουμε και μεις οι χωριάτες
αγγλόφωνο είναι το σάιτ;καλα σου λεει ο popov... ξυπναα
ωραίος πολύ ωραίος....nice very nice indeed
Παιδιά δεν παίρνετε κανένα μέτρο ασφαλείας για το ποιός μπαίνει στο σάιτ.
Μόνο "δεν είμαι ρομπότ", βρες τις πινακίδες και μπάνερ συναντάω για να μπω μέσα.
Ούτε ΑΜΚΑ μου ζητήσατε, ούτε τις δηλώσεις των τελευταίων 3 ετών , ούτε selfie με duckface
Απαράδεκτοι
Παιδιά δεν παίρνετε κανένα μέτρο ασφαλείας για το ποιός μπαίνει στο σάιτ.
Μόνο "δεν είμαι ρομπότ", βρες τις πινακίδες και μπάνερ συναντάω για να μπω μέσα.
Ούτε ΑΜΚΑ μου ζητήσατε, ούτε τις δηλώσεις των τελευταίων 3 ετών , ούτε selfie με duckface
Απαράδεκτοι
ωραιοςτυπε γράψε ελληνικά σύμφωνα με τους κανόνες του σαιτ....Να καταλαβαίνουμε και μεις οι χωριάτες
πρωτα εβαλαν το δεν ειμαι ρομποτ,μετα το παζλ αλα φεισμπουκ με δεντρα και ζωα....σε λιγο τυπε για να μπουμε θα ζηταν να λυσουμε και καμια εξισωση τριτου βαθμου ναουμεΠολύ ζόρι για να μπούμε στο site
μαλλον πρεπει να απενεργοποιησεις την δυνατοτητα γρηγορης απαντησηςΈχω μια απορία, όταν κάνω παράθεση με βγάζει κατευθείαν κάτω το τετραγωνίδιο να γράψω χωρίς τα emoticons, και αναγκάζομαι να πατήσω αποστολή, και μετά να τροποποίηςω το μήνυμα μου για να με βγάλει σε όλο εκείνο μαζί με τα emoticons τι μπορώ να κάνω για όταν πατάω παράθεση να με βγάζει κατευθείαν στα emoticons?
Και δεν ξέρω τίποτα από μαθηματικάπρωτα εβαλαν το δεν ειμαι ρομποτ,μετα το παζλ αλα φεισμπουκ με δεντρα και ζωα....σε λιγο τυπε για να μπουμε θα ζηταν να λυσουμε και καμια εξισωση τριτου βαθμου ναουμε
Πως το κάνω αυτό?μαλλον πρεπει να απενεργοποιησεις την δυνατοτητα γρηγορης απαντησης
επιλογη απο ρυθμισεις προφιλ σου ρυθμισεις εμφανισηςΠως το κάνω αυτό?
είσαι ωραίοςεπιλογη απο ρυθμισεις προφιλ σου ρυθμισεις εμφανισης