Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Στις "Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων", εκεί που μπορούμε να παρακολουθούμε τις "Ειδοποιήσεις συζητήσεων" στα θέματα που έχουμε βάλει "Ειδοποίηση" έχουμε πρόβλημα.
Όταν πατάμε οποιοδήποτε τίτλο για να δούμε τι καινούργιο έχουν γράψει, η σελίδα μας πάει στο 1ο μήνυμα δλδ στη 1η σελίδα και όχι στην τελευταία!
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνουμε ακόμη ένα click για να πάμε στην τελευταία σελίδα.

Θα έπρεπε με το που πατάμε ένα από τα θέματα που έχουμε βάλει ως "Ειδοποίηση", είτε να μας πηγαίνει στο καινούργιο-τελευταίο Post που δεν έχουμε διαβάσει (ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ), είτε έστω στην τελευταία γενικά σελίδα του Θέματος.

Μπορεί να διορθωθεί?

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Όταν κοιτάς τα ποστ ενός μέλους δεν μπορείς να δεις τα συνημμένα αρχεία .
Αναφέρομαι σε φωτογραφίες που έχουν γίνει upload μέσω επισύναψης στο ποστ και όχι μέσω κάποιου host

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Θεωρω οτι στις κριτικες η βαθμολογια απο το 1 μεχρι το 10 ειναι υπερβολικη και καπου δεν αντικατοπτριζει  την πραγματικοτητα
Απο το 1 μεχρι το 5 ειναι πιο ακριβης
Δηλαδη ποιά η διαφορά του 6 με το 7 ;
ΥΓ. Τις διαβαζετε τις προτασεις μας ή μπα ;
Στο προηγούμενο ποστ μου δεν απάντησε κανενας

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Θεωρω οτι στις κριτικες η βαθμολογια απο το 1 μεχρι το 10 ειναι υπερβολικη και καπου δεν αντικατοπτριζει  την πραγματικοτητα
Απο το 1 μεχρι το 5 ειναι πιο ακριβης
Δηλαδη ποιά η διαφορά του 6 με το 7 ;
ΥΓ. Τις διαβαζετε τις προτασεις μας ή μπα ;
Στο προηγούμενο ποστ μου δεν απάντησε κανενας

Δε συμφωνώ γιατί βγαίνει ο μέσος όρος όλων των κριτικών κάποιας κοπέλας κάτι σαν τελικός βαθμός.. πχ άλλο κάποια να έχει μέσο όρο 7 μετά από 10 κριτικές και άλλο να χει 9 πάλι μετά από 10 κριτικές..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Εχω μια πρόταση οσο αφορά τις κριτικές των call girls ανεξάρτητων είτε  γραφείου..

Να υπάρχει η δυνατότητα σε μια κριτική να χαρακτηριστεί απ το γραφείο είτε τη κοπέλα ώς "αναγνωρίσιμη ή μη αναγνωρίσιμη"

Δηλαδή να υπάρχει ανοιχτεί αυτή η επιλογή γιά το εκάστοτε γραφείο ή τη κοπέλα που αναφέρετε η κριτική του ραντεβού.

Ειτε να μπαίνει με ένα τικ σε κάποιο πεδίο ειτε κάποια σήμανση που θα φτιάξει ο διαχειριστής του site αλλά πάντα θα μπαίνει απ τη κοπέλα ή γραφείο..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Προφανώς θα πρέπει να ειναι μέλος του bou η κρινόμενη για να μπορεί να βάζει τέτοια σήμανση..

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
ΥΓ - ΟΛΑ τα post του topic διαβάζονται κι ας μην απαντάω. Τα εύστοχα αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθούν.

Για το θέμα αν διαβάζονται ή αν λαμβάνονται υπ'όψην οι παρατηρήσεις/προτάσεις.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
2 μέλη και 0 επισκέπτες.

depositphotos_168495346-stock-illustration-hand-drawing-decorative-cobweb-seamless.jpg
Μην στεναχωριεσαι εσυ  :babycry: :babycry:  Θα ερθει η μερα που ολοι θα καταλαβουν την αξια σου ... Κατι ομως πρεπει να κανεις με το ενδυματολογικο :rolleyes: :rolleyes:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Σε τι ακριβώς θα χρησιμεύσει η ύπαρξη μιας τέτοιας επιλογής;

Καλό ειναι και μια επαγγελματίας να βάζει έστω μια σήμανση οτι αποδέχεται τις κριτικές που της γίνονται.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Καλό ειναι και μια επαγγελματίας να βάζει έστω μια σήμανση οτι αποδέχεται τις κριτικές που της γίνονται.
Η να κανει τις ενστασεις της , επ αυτης ... Οχι σαν σχολιο , αλλα σαν επιπλεον πληροφορια για τον αναγνωστη της κριτικης

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Η να κανει τις ενστασεις της , επ αυτης ... Οχι σαν σχολιο , αλλα σαν επιπλεον πληροφορια για τον αναγνωστη της κριτικης

Με τη σήμανση ουσιαστικά θα αναγνωρίζετε η κριτική απο την επαγγελματία ώς πραγματική ή μη.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.210
Πόντοι
6.515
να ξεφορτωσει λιγο το σαη από προμοτορες - νταβατζηδες που εχουν αυξηθεί τελευταια  :undecided:

thivaios pit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2015
Like
187
Πόντοι
1
Αυτόματη διόρθωση ορθογραφικών λαθών.
Απώλυτι πρωτερεώτοιτα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796

π.χ. ακόμη και μια ανακρίβεια να γράφετε καλο ειναι να μπαινει σήμανση απο εσας τις επαγγελματίες ως "μη αναγνωρίσιμη"¨

Φέρνω ένα παράδειγμα.. βρίσκομαι με μια κοπέλα η οποία έχει και κριτικές εδώ.. της λέω για CIM πάνω στη πράξη και μου το αρνείται.. ok λεώ, μετά το ντούς της λέω να σου πώ διάβασα κριτικές σου και 2 αναφέρονται σε CIM.. απάντηση κοπέλας? Ποτέ δεν έχω κάνει CIM παρα μόνο COB, δε ξέρω γιατι το γράψανε.. Της λέω ok γιατί δε το αρνήθηκες στα σχόλια, μου απαντάει οτι κατάλαβε οτι την μπερδέψανε με άλλη..

Αρα γιατι να μην έχει τέτοια δυνατότητα μια επαγγελματίας να βάζει έστω μια σήμανση οτι αποδέχεται τη κριτική που της γίνετε;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.479
Πόντοι
33.818
Δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.
1ον μόνο το 10% γνωρίζουν το site, οι κοπέλες των γραφείων ούτε κατα διάνοια.
2ον. Πόσες γνωρίζουν Ελληνικά;
3ον Ποιά θα δεχτεί να αναγνωρήσει μια αρνητική κριτική ως αληθινή; Μόνο να ξέρατε τί λένε για εμάς σαν δικαιολογίες όταν κάνουμε παράπονα στα γραφεία για μη τήρηση υπηρεσιών....

Επισκέπτης
Πολυ σωστος ο φιλος Ampelales που με βρισκει συμφωνο και για να το παω ακομη παραπερα οι επαγγελματιες του χωρου γιατι να μην ανεβαζουν κριτικες για τους πελατες τους?
Μελη (μαλλον μελι) ειναι κι αυτες, αρκει να συμφωνουν κι αυτοι. Ή να ριχνουν ενα ποστ αξιολογησης.
Εγω προσωπικα το εχω κανει πριν χρονια www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1064.570]εκει για πρωτη φορα[/url] κατι κριτικες με τη μπετατζου & τη ζηλιαρα (δειτε το προφιλ μου) αλλα αυτο εξαρταται απο το χαβαλε που γινεται απο την (τις) κοπελες.

Και για μια ακομη φορα επαναλαμβανομαι οτι οφειλει η Διοικηση του φορουμ να ειναι αυστηρη στο θεμα των εργαζομενων.

Περιμένουμε από τα μέλη μας σεβασμό προς τα
κορίτσια και τη δουλειά τους

Αν δε μας αρεσει κατι, ειτε φερθηκε ως κακη επαγγελματιας, υπαρχουν ηπιες εκφρασεις κι οχι υβρεις.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Αμπελαλέ,με κάλυψε απόλυτα ο Mallias κυρίως με το τρίτο επιχείρημα που παρέθεσε.

Το θέμα που αναφέρει ο Ντουντάρας (ως προς την ύπαρξη κριτικών από τις κοπέλες για τους πελάτες) δοκιμάστηκε και απέτυχε ή πιο σωστά δεν έγινε αποδεκτό από την πλεοψηφία των μελών του site.

Επίσης η διοίκηση του site,κατά την υποβολή των κριτικών και πριν την δημοσίευσή τους,ελέγχει όλα αυτά που πρέπει να ελεγχθούν και που αναφέρονται στους κανόνες του ιστότοπου.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom