Νέα

Εμπλοκή Μαρινάκη στο Noor 1 με τους τόνους ηρωίνης; (Zougla.gr)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxniner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
ναι τυπε μονα τους γινανε ολα δεν υπαρχει τπτ ολα φαντασιωσεις και οι καμμενοι φουρνοι και ολα
τυπε μπορεις να μου απαντησεις σε αυτή την ερωτηση? :
παντως αισιως κλεινουμε 21-22 χρονια από το 1997 και μετα που ο ασβεστάς, ο θωμαιδης και τα υπολοιπα ΑΡΔ κλεινουν κάθε χρονο φυλακη τον κοκκαλη και τον μαρινακη και υποβιβαζουν τον ολυμπιακο...στα ποσα χρονια λετε ότι θα καταλαβουν οι μπουγατσες και οι ψεκασμένοι ότι τους δουλευουν κατ επαναληψη οι ΑΡΔ????? :think: :think: :think:
ερωτηση μονο για δυνατούς λυτες... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Βαγγελας Μαρινακης :
ποινικες διωξεις από 1967 έως 2010 : 0
ποινικες διώξεις από 2010 έως 2018 : 6

Σωκρατης ΚΟΚΚΑΛΗΣ (ο επονομαζόμενος και ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ) :
ποινικες διωξεις απο 1997 έως 2009 : για κατασκοπεια, για σχεσεις ιντραλοτ- ΟΠΑΠ, για σχεσεις ιντρακομ - ζιμενς, για παραγκα κτλ κτλ....
ποινικες διωξεις απο 2010 έως 2018 : 0

υγ: τροφη για σκεψη  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:thumbsup: :thumbsup:
Εγώ ρε φίλε θέλω να πω κάτι άλλο για μερικούς. ΟΚ βρείστε τον Ολυμπιακό , οπαδοί είμαστε , προφανώς δικαιολογείται ένα μίσος για τον αντίπαλο. Και εγώ θα βρίσω την ΑΕΚ, το βάζελο
Αλλά ρε πούστη μου κάποια όρια δεν υπάρχουν ; Είναι δυνατόν το οπαδικό μίσος να σας οδηγεί να κατηγορείτε και να σπιλώνετε αθώοους ανθρώπους για τρομερά κακουργήματα ;
Χωρίς καν απόδειξη ; Ακόμα και το τεκμήριο της αθωότητας δε σέβεστε. Μ'αρέσει που και καλά το επικαλείστε κάποιες φορές  , επειδή τάχα μου είστε ηθικοί
Τη λάσπη τόσων χρόνων (7 χρόνια από το koriopolis) πώς θα τη μαζέψεις, τώρα που ο Άρειος Πάγος πέταξε στα σκουπίδια την "εγκληματική οργάνωση" ;
Τέτοια σαπίλα δεν την περίμενα. Όχι ότι είχα σε υπόληψη την ηθική στάθμη του νεοέλληνα , αλλά τόσο βόθρο δεν τον περίμενα
Οι μεγαλύτεροι μαφιόζοι έχουν κώδικα τιμής. Οι δευτερότριτοι στο Γιουνανιστάν όχι

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
19 σελίδες για έναν Μαρινάκη; Ακόμα και να τον κράζετε αξία του δίνετε. Απλά αγνοήστε τον.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Παντως και ο Κωσκωτάς και ο Σαλιαρέλης μπήκαν φυλακή ,οπότε ποτέ μη λες ποτέ...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
σωστα.μπορει επιτελους να δουμε στη φυλακη τους συκοφαντες,κατι που δεν εχει γινει μεχρι σημερα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
ειπαμε, ολη η δουλεια γινεται για να προφυλακιστει ο χοντρος..και αυτό με βαση το κατηγορητηριο είναι αρκετα πιθανο...να καταδικαστει δεν πρόκειται ουτε μια στο εκατομμυριο, αν ποτε φτασει η  υποθεση στο ακροατηριο και δεν καει στο δρομο όπως της ε.ο. ή το κοριοπολις...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
ειπαμε, ολη η δουλεια γινεται για να προφυλακιστει ο χοντρος..και αυτό με βαση το κατηγορητηριο είναι αρκετα πιθανο...να καταδικαστει δεν πρόκειται ουτε μια στο εκατομμυριο, αν ποτε φτασει η  υποθεση στο ακροατηριο και δεν καει στο δρομο όπως της ε.ο. ή το κοριοπολις...
θα παει σε ανακριτη η υποθεση και θα τους διωξει με τις κλωτσιες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
Εγώ ρε φίλε θέλω να πω κάτι άλλο για μερικούς. ΟΚ βρείστε τον Ολυμπιακό , οπαδοί είμαστε , προφανώς δικαιολογείται ένα μίσος για τον αντίπαλο. Και εγώ θα βρίσω την ΑΕΚ, το βάζελο
Αλλά ρε πούστη μου κάποια όρια δεν υπάρχουν ; Είναι δυνατόν το οπαδικό μίσος να σας οδηγεί να κατηγορείτε και να σπιλώνετε αθώοους ανθρώπους για τρομερά κακουργήματα ;
Χωρίς καν απόδειξη ; Ακόμα και το τεκμήριο της αθωότητας δε σέβεστε. Μ'αρέσει που και καλά το επικαλείστε κάποιες φορές  , επειδή τάχα μου είστε ηθικοί
Τη λάσπη τόσων χρόνων (7 χρόνια από το koriopolis) πώς θα τη μαζέψεις, τώρα που ο Άρειος Πάγος πέταξε στα σκουπίδια την "εγκληματική οργάνωση" ;
Τέτοια σαπίλα δεν την περίμενα. Όχι ότι είχα σε υπόληψη την ηθική στάθμη του νεοέλληνα , αλλά τόσο βόθρο δεν τον περίμενα
Οι μεγαλύτεροι μαφιόζοι έχουν κώδικα τιμής. Οι δευτερότριτοι στο Γιουνανιστάν όχι

κοιτα τυπε, οι ασβεσταδες , οι θωμαιδηδες και τα λοιπα ΑΡΔ κανουν απλα τη δουλεια τους..με αυτό το σανο τοσα χρονια κανανε οικογενειες, παιδια, εγγονια, αγοράσανε σπιτι κτλ...
αυτό που πραγματικα είναι αποριας αξιο είναι πως γινεται επι 20+ χρονια να υπαρχουν τοσα πολλα προβατα που τους πιστευουν...δηλαδή επι 20 χρονια δεν εχουν δικαιωθεί ουτε σε 1 υποθεση!!!!!ΟΥΤΕ ΣΕ 1 ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!και ακομα και τωρα καποιοι τους πιστευουν...ειπε ο ΑΡΔ ότι ο χοντρος εκαψε τον φουρνο του κωνσταντινεα, αμεσως ολοι να το δεχτουν...και μιλαμε για υποθεσεις που ουτε καν φτανουν στα δικαστηρια..δεν μιλαμε για αθωωση επειδή δεν βρεθηκαν αποδειξεις...
μπες στο σδνα να δεις τι γραφουν....ότι η δικαιοσυνη είναι στημενη που δεν παραπεμφθηκε ο χοντρος για την ε.ο....ουτε που παει το μυαλο των προβατων στο ότι μηπως τα 5000 αρθρα του σδνα τα τελευταια 3 χρονια για την ε.ο. ηταν απλα σανο.... :S :S :S :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
κοιτα τυπε, οι ασβεσταδες , οι θωμαιδηδες και τα λοιπα ΑΡΔ κανουν απλα τη δουλεια τους..με αυτό το σανο τοσα χρονια κανανε οικογενειες, παιδια, εγγονια, αγοράσανε σπιτι κτλ...
αυτό που πραγματικα είναι αποριας αξιο είναι πως γινεται επι 20+ χρονια να υπαρχουν τοσα πολλα προβατα που τους πιστευουν...δηλαδή επι 20 χρονια δεν εχουν δικαιωθεί ουτε σε 1 υποθεση!!!!!ΟΥΤΕ ΣΕ 1 ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!και ακομα και τωρα καποιοι τους πιστευουν...ειπε ο ΑΡΔ ότι ο χοντρος εκαψε τον φουρνο του κωνσταντινεα, αμεσως ολοι να το δεχτουν...και μιλαμε για υποθεσεις που ουτε καν φτανουν στα δικαστηρια..δεν μιλαμε για αθωωση επειδή δεν βρεθηκαν αποδειξεις...
μπες στο σδνα να δεις τι γραφουν....ότι η δικαιοσυνη είναι στημενη που δεν παραπεμφθηκε ο χοντρος για την ε.ο....ουτε που παει το μυαλο των προβατων στο ότι μηπως τα 5000 αρθρα του σδνα τα τελευταια 3 χρονια για την ε.ο. ηταν απλα σανο.... :S :S :S :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
τυπε,μη λες μαλακιες γιατι θα διωξεις τους λεγγορους και δε θα γελαμε μετα.στο σδνα ειμαι μπλοκαρισμενος και δε μπορω να γραψω οτι βρεχει πουτσες.μη χαλας τη δουλεια.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
307
Πόντοι
26
Όχι τύπε, έχω φωτογραφία ντοκουμέντο, χοντρός τύπος με μούσια και κασκόλ του ολυμπιακού να παίρνει τυρόπιτα από το φούρνο. Αργότερα έμαθα οτι τσακώθηκαν με το φούρναρη για την ελάχιστη ποσότητα μυζήθρας μέσα και έξαλλος ο χοντρός του έκαψε το φούρνο.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

συναχωμενο :S

εσυ που ξερεις οτι εινια αθωος για το νοορ
σημερα τυχαια μετα απο 2-3 μερες που εγινε η διωξη για το νοορ1 η ανεξαρτητη ελλ δικαιοσυνη τον αθωωσε για το αλλο

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ο κομποτης-λεβαδιακος- καταδικαστηκε και οι ιδιοκτητες του αστερα τριπολης οτι εστηναν παιχνιδια...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
τυπε,μη λες μαλακιες γιατι θα διωξεις τους λεγγορους και δε θα γελαμε μετα.στο σδνα ειμαι μπλοκαρισμενος και δε μπορω να γραψω οτι βρεχει πουτσες.μη χαλας τη δουλεια.

ρε τυπε δεν πρεπει να ξυπνησουν και αυτοι καποτε????ετσι όπως το πανε θα φτασουμε τα 200 πρωταθλήματα και αυτοι ακομα θα λενε γιατι δεν μπαινουμε φυλακη και δεν υποβιβαζόμαστε.... :S :S :S :S

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
ρε τυπε δεν πρεπει να ξυπνησουν και αυτοι καποτε????ετσι όπως το πανε θα φτασουμε τα 200 πρωταθλήματα και αυτοι ακομα θα λενε γιατι δεν μπαινουμε φυλακη και δεν υποβιβαζόμαστε.... :S :S :S :S
αν μου βρεις αλλους προθυμους κλοουν,ξυπνα τους.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
307
Πόντοι
26
raopau τπτ δεν υπαρχει ζουμε σε αγγελικα πλασμενο κοσμο
ειναι συνωμοσια κατα του ολυμπιακου και τον αγιων προεδρων του

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006

σημερα τυχαια μετα απο 2-3 μερες που εγινε η διωξη για το νοορ1 η ανεξαρτητη ελλ δικαιοσυνη τον αθωωσε για το αλλο
λογικη ψεκασμενου :
μπραβο στην δικαιοσυνη που ασκει ποινικη διωξη στον χοντρο.....ουουουουου στην ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη που αθωωνει τον χοντρο για την ε.ο..... :S :S :S :S

α και να σου πουμε που ξερουμε ότι είναι αθωος ο χοντρος : στις προηγούμενες 150 δικες του χοντρου και του κοκκαλη, δεν καταδικαστηκε κανεις...γιατι σε κανει να πιστευεις ότι στην 151η δικη θα γινουν αυτά που λεει ο ασβεστάς τυπε? :think:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96

ακριβως επειδη η ανεξαρτητη δικαιοσυνη του κοντονη ηξερε την αποφαση της πραγματικης δικαιοσυνης,ασκηθηκε διωξη για το νουρ 1 χωρις στοιχεια για να ειναι ομηρος των δικαστηριων ο μαρινακης.οταν η υποθεση φτασει στον αρειο παγο,θα βρεξει κι αλλες πουτσες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
5.006
raopau τπτ δεν υπαρχει ζουμε σε αγγελικα πλασμενο κοσμο
ειναι συνωμοσια κατα του ολυμπιακου και τον αγιων προεδρων του
δεν ειπα αυτό τυπε...ο χοντρος μπορει να εχει κανει τα χειροτερα εγκληματα στον κοσμο..αλλα αυτό από κατω δεν το λες και τυχαιο :
Βαγγελας Μαρινακης :
ποινικες διωξεις από 1967 έως 2010 : 0
ποινικες διώξεις από 2010 έως 2018 : 6

Σωκρατης ΚΟΚΚΑΛΗΣ (ο επονομαζόμενος και ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ) :
ποινικες διωξεις απο 1997 έως 2009 : για κατασκοπεια, για σχεσεις ιντραλοτ- ΟΠΑΠ, για σχεσεις ιντρακομ - ζιμενς, για παραγκα κτλ κτλ....
ποινικες διωξεις απο 2010 έως 2018 : 0

υγ: τροφη για σκεψη  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
το οτι δεν υπαρχει τιμωρια , ειναι μια απο τις αιτιες που ειναι μπουρδελο η χωρα και θα συνεχιζει να ειναι.
εκει μαζι με τους υπαναπτυκτους και απολιτιστους χωρις προοδο και προοπτικη.

Να υπενθυμισω πως ο πρωην προεδρος της Bayern München (Uli Hoeneß) εξετισε ποινη 1,5 χρονου στη φυλακη λογω φοροδιαφυγης και κανεις δεν τολμησε να τον δικαιολογησει τοτε.
Ποσο μαλλον εδω στη συγκεκριμενη περιπτωση αν προκειται για ναρκωτικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom