Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 32.836
- Πόντοι
- 5.906
Γιατί όχι;Γιατι αποκαλεις κλεομενη τον πουτσο σου;
Γιατί όχι;Γιατι αποκαλεις κλεομενη τον πουτσο σου;
Καλησπερα.Δεν μου λες μαναρη μου,με εμενα γιατι δεν δοκημαζης να βρεθουμε και να δουμε αν εχουμε ελξη μεταξυ μας κτλ;Καλησπερα σας.
Θα ήθελα να γράψω μια πρόσφατη εμπειρία που πέρασα.
Ραντεβού με μια θεά τη Τετάρτη που μας πέρασε (για ευνόητους λόγους δε γράφω όνομα και τοποθεσία,αν θέλετε στέλνετε πριβέ μύνημα).
Μου ανοίγει τη πόρτα μια πανέμορφη ξανθιά με ένα μοντελέ σωματάκι και ένα διμετρο πόδι που σου κόβει την ανάσα.
Καθόμαστε για λίγο στο σαλόνι και γνωριζόμαστε και από κοντά, αρχίζει το χαϊδολόγημα και με μιας μου αρχίζει ένα στοματικό σαν να είναι έμπειρη πορνοστάρ, ένα στοματικό τόσο υπέροχο δεν θα ήθελα να σταματήσει ποτέ και εννοείται ακόμα το θυμάμαι σαν χτες.
Για να απολαύσω καλύτερα τη καλιγραμη λατρεία μου,τη προτείνω να πάμε στο κρεβάτι για συνέχεια του σκηνικού.
Μετά από πολύ πόνο στη πίπα και χωρίς να αντέχω άλλο της είπα να στηθεί,στήνεται στα 4 και με το που βλέπω το αψεγάδιαστο πετίτ κωλαρακι τα χάνω.
Μπαίνοντας σιγά σιγά ( για να μην τελειώσω με το καλησπέρα σας από τη καύλα και απογοητεύσω την ίδια και εμένα)και βλέποντας τον Κλεομένη μου να χάνεται μέσα σε αυτο το μοντέλο,με γεμίζει μια αίσθηση χαράς και απόλαυσης.
Σιγά σιγά αρχίζω να δίνω πόνο που από τη καύλα δυστυχώς δε κράτησε πολύ και μετά από ένα τέταρτο από συνεχές σφυροκόπημα τελειώνω και νιώθω σαν παιδί που βλέπει παιδική χαρά για πρώτη φορά στη ζωή του.
Πάμε σαλόνι,τρώμε λίγες φράουλες λέγοντας τα περί ανέμων και υδάτων και μετά από λίγο μπαλαμουτιασμα(δε χόρταινα να χαϊδεύω μπουτάκι ολατουλα και κωλαρακι)ο Κλεομένης μου ξύπνησε, πάμε κρεβάτι και ξανά αρχίζει μια πίπα πιο βαθιά και υπέροχη από πριν.
Δίνοντας πόνο με τέχνη και ηδονή στη πίπα μετά από λίγο δεν άντεχα και της πρότεινα να στηθεί να τη ξανά χορτάσω, πράγμα που έκανα με πρωτόγνωρη απόλαυση και καύλα.
Σε στάσεις στα 4 και ιεραποστολικό η κροσάρα μου μου έβγαζε ευχαρίστηση και ικανοποίηση που δεν ήθελα να τελειώσει.
Μετά από αρκετή ώρα αγκομαχιτού και σεξουαλικού σκηνικού μέχρι τέλους τελείωσα ξανά μέσα της,ένιωθα λες και το έκανα πρώτη φορά με τη κοπέλα μου.
Φεύγοντας από το σπίτι τής ένιωσα τόσο υπέροχα λες και έγινα παιδί ξανά.
Σου έστειλαΚαλησπερα.Δεν μου λες μαναρη μου,με εμενα γιατι δεν δοκημαζης να βρεθουμε και να δουμε αν εχουμε ελξη μεταξυ μας κτλ;
Αυτό γιατί το να βλέπω μερικά γέρικα πόδια με ένα βρακί σε ένα προφίλ να ρωτάω να μου σταλούν μερικές φωτογραφίες και να μου απαντάει ειρωνικά και με το κουλο μου να δω το προφίλ ενός Κροςς που μονο Κροςς δεν είδα,εκεί είναι άκυρο .Εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε.
Κροςς δεν είσαι αν φοράς απλά ένα βρακί με ένα καλσόν.
Ως έννοια crossdresser είναι και να ντύνεσαι εντελώς σαν γυναίκα και να βάφεται σαν γυναίκα.
Ρε αη fuck off που θα μου το παιξεις και ανωτερος!Αυτό γιατί το να βλέπω μερικά γέρικα πόδια με ένα βρακί σε ένα προφίλ να ρωτάω να μου σταλούν μερικές φωτογραφίες και να μου απαντάει ειρωνικά και με το κουλο μου να δω το προφίλ ενός Κροςς που μονο Κροςς δεν είδα,εκεί είναι άκυρο .
Όταν μας απαντάνε με αιριστική συμπεριφορά εκεί είναι υποχρέωση μας να σεβαστούμε τον εαυτό μας να τους το κόβουμε και να το σταματάμε.
θα ηθελα να ειμαι στην θεση τηςΕπειδή βλέπω ότι δεν τραβάει ο τίτλος λέω να βάλω την ιστορία μου μπας και τσουλησει το πράγμα.Σποηλερ αλερτ η ιστορία είναι μεγάλη.Προπερσι η πρώτη φορά σε σπίτι κατόπιν συνεννόησης από το Okcupid(τώρα έχουν αλλάξει όροι και τα σχετικά και έχει γίνει πριξαρχιδικα αυστηρό).
Η Ντίνα ψηλή ωραίο κοντό πουτανε κόκκινο μαλλί-περουκα με ξανθιές ανταβιες,μαύρο καλσόν με δαντέλα και μαύρο σουτιέν, σκέφτηκα θα φάω καλά.Παω τουαλέτα κάνω ένα ντουζακι και πηγαίνω σαλόνι μένωντας μονο με βρακί (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)Πινουμε ένα ποτάκι στο σαλόνι ανταλλάζουμε ιδέες και απόψεις πάνω σε άσχετα θέματα για να σπάσει ο πάγος και πάνω στα μισά της κουβέντας έρχεται δίπλα μου,μου βγάζει το βρακί κι αρχίζει μια πίπα σαν να είναι πορνοστάρ.Το κεφάλι να ανεβοκατεβαίνει με αρκετά στιγμιότυπα να σταματάει σε τρελό ρουφηγμα του κεφαλιου και μη μπορώντας να αντέξω άλλο της λέω πάμε κρεβάτι γιατί θα χύσω στο στόμα σου έτσι που με ρουφας,απατωντας μου τέτοια ψωλή δεν μπορώ να τη χορτάσω θέλω κι άλλη πίπα
.Με κρατάει από το καβλι και πάμε κρεβάτι, στήνεται στα 4 με πεντακάθαρο το κωλος της ,τον φιλάω ξανά και ξανά και από τη Καβλα τη τρελαινω στα γλωσσοφιλα(είχε βάλει οδοντόπαστα και δεν σιχαθηκα να φιλάω κώλο σαν να ήταν στόμα).Στα του έργου τώρα στη στάση 69 να της φιλάω το κώλαρο που έβαλε στο στόμα μου και εκείνη να μου ρουφάει το καβλι μου κανωντας εναλλάξ ντηπθροουτ με λύσσα σαν να είναι το στόμα της Μουνι που ρουφάει και μετά από ένα πεντάλεπτο μη μπορώντας πάλι άλλο της λέω έλα να σου βάλω αλοιφή γτ δε κρατιεμαι τυρανιεμαι.Βαζει λίγο τα γέλια λέγοντας μου το βλέπω έτοιμο είσαι να με τσακισεις βρε άτιμο.Αρχίζω σιγά σιγά να μπαίνω μέσα της βαζωντας πάνω στο καβλι μου και στο κώλο της αλοιφή και μπαινω σιγά σιγά ολόκληρος χωρίς νά τη ξεθεωσω στο πόνο,σιγά σιγά και μετά εναλλάξ γρήγορα τη παίρνω στα 4 νιώθοντας ότι πηδάω παρθένα.Εκεινη να βογγαει και να σταματάμε με πολύ μικρά διαλείμματα λέγοντας μου με έχεις τσακίσει βρε ατιμο κάτσε λιγο.Μη σας τα πολυλογω τη πήρα στα 4,reverse cowgirl , ιεραποστολικό και πάλι στα 4 για τελείωμα πετώντας τα σκάγια στη μέση και στο κώλο.
Η όλη διάρκεια κράτησε πολύ παίρνω από 40 λεπτά+συν τα προκαταρκτικά και η πρώτη εμπειρία με τη κροσσαρα μου δεν ξεχνιέται με τίποτα.Πανε δύο χρόνια από τότε και συχνά πυκνά βρισκόμαστε και θάβω τον Κλεομένη μου με απόλυτη ευχαρίστηση μέσα στη κωλαρα τής.
Η αμαρτία μου είναι ότι έχω πάει με πολλές γυναίκες στη ζωή μου(αν βάλουμε τις αναρίθμητες φορές που έχω επισκεφτεί τα ντέλα αλλιώς είναι απλά αρκετές προς πολλές)και την ίδια απόλυτη ευχαρίστηση με τη κροςς την βίωσα μόλις 4 φορές,3 με την ίδια παντρεμένη το 19 και όλες Ιούλιο μήνα με τον άντρα της να ευχαροστοεται θέαμα και άλλη μία με πόρνη σε στούντιο το 2017.
Εδώ είμαιμε τη Κροσσ Ντίνα(πάντα με κράνος πάμε στη μάχη το λέω για την ακαποτη που εβγαλα στη φωτό)
Συμπέρασμα: δοκιμάστε με κροσσ και θα δείτε ότι δε θα χάσετε μιλάμε για μοναδική εμπειρία.
Και θα βρεθείς και σύντομα.θα ηθελα να ειμαι στην θεση της
Χαρούλα πως μπορω να βρεθω μαζί σου?Ρε αη fuck off που θα μου το παιξεις και ανωτερος!
Οταν πηγαινες εσυ εγω γηρηζα...
Μόνο εμένα δεν μου έχει κάτσει φάση με τη @Nikol ακόμα...Θα παραθέσω την εμπειρία μου ,πάει καιρός ,ίσως τη γνωρίζετε αρκετοί ,απλά εγώ έχω πάει μαζί της πολλές φορές Κ κάθε φορά είναι διαφορετική μαζί της !
Μιλάω για τη Νικόλ ,το πουτανακι που γεννήθηκε σαν κορίτσι στο σώμα Κ στην ομιλία ,που ντύνεται σαν κυριλατη γκόμενα η σαν πουτανα τελειωμένη ,ανάλογα τι θα της ζητήσω με την υπέρτατη κωλάρα της για σκισικο κάθε φορά όπως της ζητάω !
Παίρνει απίστευτο τσιμπούκι που γυναίκα κανονική μέχρι στιγμής δε μου έχει πάρει Κ έχω αρκετές εμπειρίες !
Θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω ότι δεν είναι να βάζουν ένα στρινγκ Κ τέλος ή μια περούκα , αυτη τη βλέπω κάθε φορά Κ είναι σαν να μιλάω με γυναίκα Κ στη φωνή της Κ στο τρόπο που γαμιεται Κ συμπεριφέρεται ! Πρόσωπο δεν έδειχνε μέχρι που κάποια στιγμή μου έκανε την έκπληξη (αυτό ίσως δεν έπρεπε να το γράψω ) και ήταν μουναρα κοριτσάκι! Δε ξέρω αν ξεκινήσε όντας πολύ μικρή όπως έδειχνε αλλά εγώ την πρώτο πήρα Κ ήταν όντως κοριτσάκι μικρό ! Είναι από τα αγόριτσια που λες έχει γεννηθεί σε λάθος σώμα , δε μου χαλάει πότε χατηρι , πάντα μου κάνει τα γούστα μου Κ πάντα βγάζω γούστα που στη γυναίκα μου δε μπορώ να βγάλω τόσο άγρια !
Έχω πάει με αρκετές , η συγκεκριμένη είναι στις 3 καλύτερες που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια ! Πίπα λαρύγγι Κ μόνο αυτό αρκεί για την καύλα που μου βγάζει ,όταν δε την καρφώνω Κ πονάει τότε το ένστικτο που βγαίνει από μέσα μου είναι τόσο άγριο που την ξεκολιαζω Κ δε λέει Κ κουβέντα !
Δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην εχεμύθεια που για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο στις φάσεις αυτές ειδικά αν είμαστε παντρεμένοι Κ η συγκεκριμένη σέβεται τα πάντα Κ είναι και πεντακάθαρη ! Είναι και γαμω τα παιδιά επίσης ακομπλεξαριστη Κ Καλή ψυχή
Σε επόμενο ποστ θα αναλύσω ακόμα μια εμπειρία που είχα με ένα ανάλογο κοριτσάκι της ίδιας κατηγορίας !
Πρόσεχε τι σπέρνεις γιατί όταν θα έρθει η ώρα να το θερίσεις θα είναι αργά.Ρε αη fuck off που θα μου το παιξεις και ανωτερος!
Οταν πηγαινες εσυ εγω γηρηζα...
Ακριβώς αυτό.Οι εμπειριες με cross,ειναι το κερασακι στην τουρτα αυτου που λεμε απελευθερωμενο sex.Ενα βιτσιο ,ενα πειραμα που θα πρεπη να θες πολυ να δοκιμασεις!Ομως οπως καθε τι ακρεο μπορει να μην ειναι και για σενα...Μπορει να σε χαλασει.Οπωτε αν δεν εισαι ετοιμος ας το προσπερασεις καλητερα...
Καλα εισαι τελειος για τελειος.Πρόσεχε τι σπέρνεις γιατί όταν θα έρθει η ώρα να το θερίσεις θα είναι αργά.
Το τι έκανες δε με ενδιαφέρει και το ότι με κράζεις σε ένα νήμα (καταστρέφοντας το έτσι)αντί να μου στείλεις πριβέ απάντηση δεν έχει νόημα για κανένα.
Δε θα το συνεχίσω γιατί και δεν αξίζει και δεν έχει νόημα να χαλάμε ένα νήμα πόσο μάλλον να σε βρω από κοντά να σε στείλω στο νοσοκομείο,με αυτή τη συμπεριφορά ώμος που έχεις όλο και κάποιος θα το φροντίσει δε το γλιτώνεις.
Όλοι έχουμε το δικαίωμα στο να περνάμε καλά πόσο μάλλον στη ζωή αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απαξιώνει κανέναν.Τωρα αν θες συνέχισε το, μετά Δευτέρας νουθεσίας παραιτού
Εσυ ρε "ΝΟΥΜΕΡΟ" εχεις ανεβαση καμια φωτωγραφια που απαιτης απο τοις κροςς να το κανουνε;Αυτό γιατί το να βλέπω μερικά γέρικα πόδια με ένα βρακί σε ένα προφίλ να ρωτάω να μου σταλούν μερικές φωτογραφίες και να μου απαντάει ειρωνικά και με το κουλο μου να δω το προφίλ ενός Κροςς που μονο Κροςς δεν είδα,εκεί είναι άκυρο .
Όταν μας απαντάνε με αιριστική συμπεριφορά εκεί είναι υποχρέωση μας να σεβαστούμε τον εαυτό μας να τους το κόβουμε και να το σταματάμε.