Νέα

Εμπειρίες για VPN για χρήση Kodi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Οσο και να εψαξα για χρηση αυτου το προγραμματος δεν βρηκα, οσοι κανετε χρηση kodi κανενα αξιοπιστο vpn εχετε να προτεινεται;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
O opera browser εχει ενα ευχρηστο ενσωματωμενο vpn (για λιγες χωρες ομως)

στο pc βρηκα αυτο "vpngate-client-2019.07.08-build-9695.144677"
αυτο το vpn ειχα κατεβασει (χωρις συνδρομη, δεν ξερω αν ειναι σπασμενο ή free version) πριν 2 χρονια και δουλευε αψογα (vpngate). αν θυμαμαι καλα αγοραζα κατι καλες προσφορες σε steam games με region lock βραζιλια.
Αν θες να πληρωσεις για vpn (τα δωρεαν ειναι συνηθως χειροτερα), το noordvpn ξερω οτι ειναι αρκετα φθηνο και αξιοπιστο (βρες discount code 70%+) .

Δεν ξερω τι ειναι to kodi και με ενα γκουγκλαρισμα βλεπω κατι για ταινιες κτλ. οποτε μαλλον δεν θα το χρησιμοποιησω ποτε, οποτε δεν εχω ιδεα για τι το θες το vpn. Απο το 2010 περιπου και μετα, μολις πηρα pc και βρηκα τα torrents, δεν κοιταξα ποτε πισω. Βρισκω τα παντα.
Καλη τυχη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ VPN για να βλέπεις KODI.

Όποιος σου σύστησε κάτι τέτοιο, είναι άσχετος.

Να είμασταν Γερμανία και να κατεβαζες τρελά παράνομα ταινίες θα είχες λόγο ανησυχίας.
Στο Ελλάντα και όταν μιλάμε μόνο για streaming, δεν υπάρχει λόγος χρήσης ενός.VPN.

Άσε που επειδή φιλτράρει το traffic μπορεί να σου κολλάει και το Kodi.

• Like
Αντιδράσεις: dimer

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
ουτε εχω vpn σε κοντι!μεχρι στιγμης ολα καλα

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Το χρησιμοποιώ καιρό τώρα χωρίς vpn και χωρίς πρόβλημα. Δεν μου χτύπησαν την πόρτα μέσα στη νύχτα :2funny:

action1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2020
Like
87
Πόντοι
0
Το ίδιο κι εγώ χωρίς πρόβλημα.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Αν δε σε ενδιαφέρει να ανεβάζεις φωτογραφίες στο fb, instagram, να αποθηκευεις κωδικούς στο chrome επειδή βολευει, να αρχειοθετείται η δραστηριότητά σου στο ίντερνετ και να πωλείται σε τρίτους, να εκθέτεις τον εαυτό σου όταν καταναλώνεις πειρατικό υλικό, κτλ, τότε φυσικά και μη βάλεις.

Αν σε ενδιαφέρει ο,τιδήποτε από τα παραπάνω, τότε δώσε 3ευρώ τον μήνα σε εναν vpn provider (nordvpn, expressvpn, κτλ) και έχε το κεφάλι σου ήσυχο.

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Αν θέλεις προστασία για σένα χρειάζεσαι πρόξυ για το πισι. VPN το χρειάζεσαι για να βλέπεις ονλαιν τορρεντς πχ popcorn time.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom