Little Caprice πριν 3.5 χρόνια και Liya Silver. Και οι 2 στη Μύκονο. Η Caprice καλή, γλυκια κοπελα όμορφη, ωραίο σεξ σε gfe φάση με στοιχεία πορνσταρ (τελείωμα στο προσωπο). Ευχάριστος χαρακτήρας.. Liya Silver μεγάλο μου κόλλημα. Μου κόστισε 2,5 χιλιάρικα αλλά το ευχαριστήθηκα. Ένα 24αωρο μόνο μαζί της ασχολούμουν.. Από πόδι μαλάκια μέχρι τελείωμα στο προσωπο και σεξ σε παραλία. Μετά έμεινα ταπί, αλλά ψύχραιμος και με αναμνησεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εμπειρίες από γαμησια με πορνοστάρ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και εμενα μεγαλο κολλημα η Liya με το τατουαζ ειδικα στο στηθος. Έδινα και 3κ ανετα. Άρα liya 2.5κ/24 ωρες και η Caprice πόσο?Little Caprice πριν 3.5 χρόνια και Liya Silver. Και οι 2 στη Μύκονο. Η Caprice καλή, γλυκια κοπελα όμορφη, ωραίο σεξ σε gfe φάση με στοιχεία πορνσταρ (τελείωμα στο προσωπο). Ευχάριστος χαρακτήρας.. Liya Silver μεγάλο μου κόλλημα. Μου κόστισε 2,5 χιλιάρικα αλλά το ευχαριστήθηκα. Ένα 24αωρο μόνο μαζί της ασχολούμουν.. Από πόδι μαλάκια μέχρι τελείωμα στο προσωπο και σεξ σε παραλία. Μετά έμεινα ταπί, αλλά ψύχραιμος και με αναμνησεις
700e για 2 ώρες η Caprice. Σε αυτά δεν υπολογίζω τον ατζέντη (500e) για το πακετάκι. Anyway θεώρησα ότι ήταν once in a lifetime opportunity και τα έδωσα. Δεν ξέρω βέβαια και τι τιμές παίζουν για κάτι τέτοιο για να είμαι ειλικρινής.. Εκ των υστέρων δεν μπορώ να πω οτι μετάνιωσα, οπότε όλα καλά.Και εμενα μεγαλο κολλημα η Liya με το τατουαζ ειδικα στο στηθος. Έδινα και 3κ ανετα. Άρα liya 2.5κ/24 ωρες και η Caprice πόσο?
Πότε αυτά;εποχή;Όχι ότι το ακούω σαν περίεργο.Τισο κυμαίνονται οι τιμές700e για 2 ώρες η Caprice. Σε αυτά δεν υπολογίζω τον ατζέντη (500e) για το πακετάκι. Anyway θεώρησα ότι ήταν once in a lifetime opportunity και τα έδωσα. Δεν ξέρω βέβαια και τι τιμές παίζουν για κάτι τέτοιο για να είμαι ειλικρινής.. Εκ των υστέρων δεν μπορώ να πω οτι μετάνιωσα, οπότε όλα καλά.
ErotasPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 683
- Πόντοι
- 81
Εγώ είχα πάρει την Φαίδρα από τη Σιρίνα και πέρασα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, τούμπανο ήταν!!
Ιούνιο και Σεπτέμβριο του 19..Για τις τιμές, ειλικρινά δεν ξέρω να αξιολογήσω αν ήταν πολλά, λίγα, η οκ. Τόσα μου είπαν, τόσα έδωσα. Δεν το συζήτησα..Πότε αυτά;εποχή;Όχι ότι το ακούω σαν περίεργο.Τισο κυμαίνονται οι τιμές
αψογος φιλε καλα εκανες ειδικα για λιυα. Σπάνια θα ασχοληθω να δωσω πανω απο 50 για γαμησι με πουτανα αλλα η λιυα θα τα αξιζε. Ειδικά αν ήταν 100-150 ανα ωρα (φανταζομαι σε εσενα πηγε πιο φθηνα ανα ωρα γιατι πηρες πολλες ωρες). Τωρα καπρισ μου την σπαει τοσο η φατσα του γκομενου της που δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα εδινα. Αυτος ο ατζεντης τι φαση μονο αυτες σου βρηκε ή και αλλες? γιατι φαινεται κοροιδια 500 ευρω. κωλο ειχε καμια στο μενου?Ιούνιο και Σεπτέμβριο του 19..Για τις τιμές, ειλικρινά δεν ξέρω να αξιολογήσω αν ήταν πολλά, λίγα, η οκ. Τόσα μου είπαν, τόσα έδωσα. Δεν το συζήτησα..
Κωλο είχαν και οι 2 στο μενού. Και πήρα και έλειψα. Το ευχαριστήθηκα. Και γενικά πέρασα πολύ ωραία και με τις 2. Ο ατζέντης με κάποιο τρόπου που δεν γνωρίζω, τις ήξερε και μπορούσε να κανονίσει. Δεν ρώτησα παραπάνω πληροφορίες για να μην χαλάσει η φάση.. Του είπα ότι αν έχει άλλες να με ενημερώσει όμως μετά μάλλον τελείωσε η σεζόν και δν είχαμε άλλη επαφη για κάποια άλλη.αψογος φιλε καλα εκανες ειδικα για λιυα. Σπάνια θα ασχοληθω να δωσω πανω απο 50 για γαμησι με πουτανα αλλα η λιυα θα τα αξιζε. Ειδικά αν ήταν 100-150 ανα ωρα (φανταζομαι σε εσενα πηγε πιο φθηνα ανα ωρα γιατι πηρες πολλες ωρες). Τωρα καπρισ μου την σπαει τοσο η φατσα του γκομενου της που δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα εδινα. Αυτος ο ατζεντης τι φαση μονο αυτες σου βρηκε ή και αλλες? γιατι φαινεται κοροιδια 500 ευρω. κωλο ειχε καμια στο μενου?
Καταλαβαίνω πως το εννοείς το "κοροιδια" αλλά τι να κάνεις..αψογος φιλε καλα εκανες ειδικα για λιυα. Σπάνια θα ασχοληθω να δωσω πανω απο 50 για γαμησι με πουτανα αλλα η λιυα θα τα αξιζε. Ειδικά αν ήταν 100-150 ανα ωρα (φανταζομαι σε εσενα πηγε πιο φθηνα ανα ωρα γιατι πηρες πολλες ωρες). Τωρα καπρισ μου την σπαει τοσο η φατσα του γκομενου της που δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα εδινα. Αυτος ο ατζεντης τι φαση μονο αυτες σου βρηκε ή και αλλες? γιατι φαινεται κοροιδια 500 ευρω. κωλο ειχε καμια στο μενου?
Ωραιες εποχές προ καραντίνα μεριά...Ιούνιο και Σεπτέμβριο του 19..Για τις τιμές, ειλικρινά δεν ξέρω να αξιολογήσω αν ήταν πολλά, λίγα, η οκ. Τόσα μου είπαν, τόσα έδωσα. Δεν το συζήτησα..
johnfru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 282
- Πόντοι
- 280
Ρε τι μουνι αυτη η Liya, αρρωστησα, τα αξιζε και με το παραπανω!Little Caprice πριν 3.5 χρόνια και Liya Silver. Και οι 2 στη Μύκονο. Η Caprice καλή, γλυκια κοπελα όμορφη, ωραίο σεξ σε gfe φάση με στοιχεία πορνσταρ (τελείωμα στο προσωπο). Ευχάριστος χαρακτήρας.. Liya Silver μεγάλο μου κόλλημα. Μου κόστισε 2,5 χιλιάρικα αλλά το ευχαριστήθηκα. Ένα 24αωρο μόνο μαζί της ασχολούμουν.. Από πόδι μαλάκια μέχρι τελείωμα στο προσωπο και σεξ σε παραλία. Μετά έμεινα ταπί, αλλά ψύχραιμος και με αναμνησεις
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
Είπαμε και εις ανώτερα!!!Το προσπαθουμε. Επομενο βημα ειναι να κλεισω την TS Kimberlee μαζι με Laura Fiorentino να κανω οτι κανουν στις τσοντες φιλε μου και κατσε εσυ με τις αναστολες σου και τις ενοχες σου
να σε ρωτησω κωλαρακι διναν απλοχερα η λεγαν πονανε για να το αποφυγουν?Κωλο είχαν και οι 2 στο μενού. Και πήρα και έλειψα. Το ευχαριστήθηκα. Και γενικά πέρασα πολύ ωραία και με τις 2. Ο ατζέντης με κάποιο τρόπου που δεν γνωρίζω, τις ήξερε και μπορούσε να κανονίσει. Δεν ρώτησα παραπάνω πληροφορίες για να μην χαλάσει η φάση.. Του είπα ότι αν έχει άλλες να με ενημερώσει όμως μετά μάλλον τελείωσε η σεζόν και δν είχαμε άλλη επαφη για κάποια άλλη.
delipas
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 83
- Like
- 9.742
- Πόντοι
- 24.351
σουζανα : μπλακ αντζελικα, σενσουαλ τζειν, steel , sheila grant , angelina crow
luise black , η οποια εμεινε ελλαδα....υπηρχε κι αλλη μια βυζαρου που νοικιασαν διαμέρισμα στην στουρναρη με την φιλη της , αν θυμηθω ονομα γραφω
luise black , η οποια εμεινε ελλαδα....υπηρχε κι αλλη μια βυζαρου που νοικιασαν διαμέρισμα στην στουρναρη με την φιλη της , αν θυμηθω ονομα γραφω
Απλόχερα. Τις δικές μου απαιτήσεις πάντως τις κάλυψαν και οι 2. Τις πήρα από κωλο όσο ήθελα, όπως ήθελα, οπότε ήθελα. Δεν το απέφυγαν, αν και έδειξαν να πονάνε σε κάποιες στιγμεςνα σε ρωτησω κωλαρακι διναν απλοχερα η λεγαν πονανε για να το αποφυγουν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 143
- Εμφανίσεις