Νέα

Παττάγια από το 2025 και μετά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Royal Thai Trepanator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
569
Πόντοι
81
Είσαι γίγαντας !!! προχώρα και μη μασάς τίποτα !!!!Κι αν δεν έχεις πάει ακόμα Glasshouse για σούπερ μάσα ακριβώς πάνω στο κύμα ....να πας....το προτείνω με κλειστά μάτια !!Φοβερή μαγαζάρα!!!!
Έχω πάει και εκεί και στο Cave όπως και στο αλέξα που πλέον είναι ακριβό. Πολύ καλά όλα. Υπάρχουν πολλές ακόμη προτάσεις και απεριόριστο υλικό πάνω από 10 ετών, για ανέβασμα. Αρκεί να βρεθεί ο χρόνος. Btw αρχικό ποστ updated. Σαν μικρό δήγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει!:grin:

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.534
Πόντοι
206
Εγώ να ρωτήσω.
Έχει τόσα μέρη η Ταϊλάνδη.
Γιατί να πας Πατάγια και να κλαιγεσαι;

Υπάρχουν και πιο φτηνά μέρη και καλά.

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
569
Πόντοι
81
Εγώ να ρωτήσω.

Είναι ο φτηνότερος τουριστικός προορισμός στην Ταϊλάνδη συμφωνα με αυτά που ξέρω.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.306
Πόντοι
201
Εγώ να ρωτήσω.

φίλε ναι υπάρχουν και φτηνότερα μη τουριστικά μέρη, αν είσαι καταζητούμενος και δεν θέλεις να σε ψάξει κανένας, μπορείς να πας σε καμία μικρή πόλη του Ισαν, και α τη βγάζεις με 5€ τη μέρα. Υπάρχει και η Ραγιονγκ κοντά στη Παττάγια, παραθαλάσσια, με μονοψήφιο αριθμό μπαρ και εστιατορίων, και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει φτηνότερα. Τώρα αν θες να πας να ζήσεις εκεί ή πας σαν γαμπρός στο χωριό της νύφης, είναι άλλη φάση!

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.306
Πόντοι
201
Σκέφτομαι για Νοέμβρη, να είμαστε καλά . Όπως συνήθως 3 εβδομάδες + 1-2 μέρες Μπανγκοκ. Έχω κάποια στανταράκια για διαμονή, συνήθως δίνω 700-850 μπατ /ημέρα και προτιμάω περιοχή συνήθως γύρω απο Μπουακάο και τελευταία πάω και Πατταγια Τάι (South). Αν έχετε κάποιες καλές ιδέες,μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις!

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.126
Πόντοι
206
Στα μέρη αυτά που συζητάτε οι κίνδυνοι ποιοι είναι;
Πχ υπάρχει περίπτωση να στην πέσει κάποιος με μαχαίρι για να σε ληστέψει;

Ή πχ να φορτώσεις κάποια κοπέλα για ξενοδοχείο και μετά να σε κατηγορήσει για βιασμό και να καλέσει αστυνομία ή να σε εκβιάσουν τίποτα μπράβοι για να μην μιλήσει εν ολίγοις δηλ να πέσεις σε κάποιο περίεργο κυκλωμα και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας;

Υπάρχει περίπτωση να σε μεθύσουν ή ναρκωσουν με καποιο χάπι σε ποτό και μετα να ξυπνήσεις με μισό νεφρό;

Γενικά παραδείγματα αναφέρω για να δώσω ένα στίγμα αν υπάρχει επικινδυνότητα.

Όχι ότι είναι και Μεξικό εννοείται που σε σκοτώνουν για πλάκα ή Αφρική αν τυχόν πας σε καμία περιοχή με εξτρεμιστές .

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
569
Πόντοι
81

Ή πχ να φορτώσεις κάποια κοπέλα για ξενοδοχείο και μετά να σε κατηγορήσει για βιασμό και να καλέσει αστυνομία ή να σε εκβιάσουν τίποτα μπράβοι για να μην μιλήσει εν ολίγοις δηλ να πέσεις σε κάποιο περίεργο κυκλωμα και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας;

Υπάρχει περίπτωση να σε μεθύσουν ή ναρκωσουν με καποιο χάπι σε ποτό και μετα να ξυπνήσεις με μισό νεφρό;

Όχι ότι είναι και Μεξικό εννοείται που σε σκοτώνουν για πλάκα ή Αφρική αν τυχόν πας σε καμία περιοχή με εξτρεμιστές .
Η Ταϊλάνδη είναι αρκετά πιο ασφαλής, από άλλες αντίστοιχες τουριστικές χώρες. Σίγουρα όμως μπορεί και εδώ να σταθείς άτυχος. Ιδικά αν είσαι καινούργιος.

• Like
Αντιδράσεις: Crixus
OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
569
Πόντοι
81
Οικονομικά (500-650 baht) μικρά ξενοδοχεία σε κεντρικές τοποθεσίες στην παττάγια. Για όσους θέλουν αρκετα οικονομική διαμονή έως ένα μήνα.

Το τελευταίο έχει προσφορά 8000 baht το μήνα. Με 3000 baht εγγύηση. Απο την εγγύηση κρατάει το κόστος ρεύματος και νερού. Και επιστρέφει τα υπόλοιπα στο τέλος. Αν δεν υπάρχουν ζημιές στο δωμάτιο φυσικά.

• Like
Αντιδράσεις: Crixus

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
206
Kk PM

Τέτοια μέρη είναι επικίνδυνα , είναι αυτό που λέει ο λαός πήγε για μαλλί κ βγήκε κουρεμένος , εσύ το πολύ πολύ εάν το παρακάνεις να βγεις ξεκωλιασμενος ή τσιμενταρισμένος

MrTesto

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Πουκετ ή Πατάγια για 2 βδομάδες τον Μάϊο?
Το ψήνουμε με ένα φιλαράκι να πάμε Ταϊλάνδη, δεν έχει πάει κανείς απ'τους δυο μας ποτέ.
Που είναι καλύτερα για πρώτη φορά?

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
569
Πόντοι
81
Το ανώτερο club στην παττάγια αυτή την εποχή! Είναι κινέζικο και ως επί το πλείστον, χωρίς Freelancers!

Συνημμένα

• VID-20250219-WA0012.mp4
    5,3 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
569
Πόντοι
81
Πουκετ ή Πατάγια για 2 βδομάδες τον Μάϊο?
Το ψήνουμε με ένα φιλαράκι να πάμε Ταϊλάνδη, δεν έχει πάει κανείς απ'τους δυο μας ποτέ.
Που είναι καλύτερα για πρώτη φορά?
Για μένα μόνο παττάγια. Αλλα εξαρτάται από το τι ψάχνετε.
Μέσα Μαΐου με μέσα Ιουνίου είναι η καλύτερη περίοδος για επίσκεψη. Οι γυναίκες δεν έχουν αρχίσει να φεύγουν απο την πόλη ακόμη και οι άντρες σεξοτουρίστες έχουν φύγει :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.534
Πόντοι
206

Εσύ δεν είχες ξαναρωτησει τα ίδια για ασφάλεια πριν 2-3 βδομάδες;
Τόσο μεγάλο άγχος έχεις που πάλι είπες να ξαναρωτησεις τα ίδια;
Τελικά σκοπεύεις να πας ή έτσι απλά για χαβαλε;

JohnVothros

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2025
Like
2
Πόντοι
0

MrTesto

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Για μένα μόνο παττάγια. Αλλα εξαρτάται από το τι ψάχνετε.
Μέσα Μαΐου με μέσα Ιουνίου είναι η καλύτερη περίοδος για επίσκεψη. Οι γυναίκες δεν έχουν αρχίσει να φεύγουν απο την πόλη ακόμη και οι άντρες σεξοτουρίστες έχουν φύγει :wink:
Καλύτερη περίοδος εννοείς μόνο για Pattaya ή γενικά Ταιλάνδη μέσα Μαϊου με μέσα Ιουνίου?
Pattaya έχω ακούσει από φίλο που πήγε παλιότερα, πως είναι μια πόλη-μπουρδέλο ουσιαστικά όπως το περιέγραψε,
αλλά πέρα από αυτό δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις.

Όχι ότι με χαλάει και είμαι κανένας φυσιοδίφης και trekker, αλλά φαντάζομαι για 2 βδομάδες εκεί θα βαρεθώ
και παίζει να κάψω και κανά αρχίδι απ'τα λίγα που έχω δει, να σε τραβάνε μύρια γκόμενες όταν περπατάς όλη την ώρα, για να τους τον ρίξεις.

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
569
Πόντοι
81
Καλύτερη περίοδος εννοείς μόνο για Pattaya ή γενικά Ταιλάνδη μέσα Μαϊου με μέσα Ιουνίου?
Pattaya έχω ακούσει από φίλο που πήγε παλιότερα, πως είναι μια πόλη-μπουρδέλο ουσιαστικά όπως το περιέγραψε,
αλλά πέρα από αυτό δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις.

Όχι ότι με χαλάει και είμαι κανένας φυσιοδίφης και trekker, αλλά φαντάζομαι για 2 βδομάδες εκεί θα βαρεθώ
και παίζει να κάψω και κανά αρχίδι απ'τα λίγα που έχω δει, να σε τραβάνε μύρια γκόμενες όταν περπατάς όλη την ώρα, για να τους τον ρίξεις.
Ναι εδώ είναι κυρίως για σεξοτουρισμο. Αλλα έχει και κάποιες δραστηριότητες να κάνεις πλέον. Οι πιο πολλοί Έλληνες δεν ασχολούνται με έξτρα δραστηριότητες, γιατί ανεβάζουν το budget.
Αν δε σε ενδιαφέρει ο σεξοτουρισμος και έχεις ένα ικανοποιητικό budget, ίσως το Πουκετ να ειναι καλύτερο.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom