Νέα

εμπειρια με πολωνεζα..........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aris_2_5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ανεβαζω αυτο το θεμα γιατι πολλα λεμε για τις δικες μας τις καριολες αλλα να βλεπουμε λιγο τι κανουν και οι ξενες...
πριν 1-2 μηνες λοιπον γνωρισα μια πολωνεζα στο badoo.
απο εμφανιση ηταν πολυ καλη, 8αρι προς 9αρι...ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια και κορμαρα...
το μονο που δεν ειχε ηταν βυζια μεγαλα.
αν ηταν ελληνιδα δηλαδη δεν σου ελεγε ουτε καλημερα..
ξεκιναμε λοιπον και βγαινουμε με την γκομενα και απο την πρωτη μερα που βγηκαμε μου ειπε οτι θελει να βγαινουμε αλλα να μην περιμενω οτι θα κανουμε σεξ γρηγορα...μετα απο 1-2 μηνες μου ειπε οτι θα ειναι ετοιμη...
βγαιναμε λοιπον για καποιο διαστημα, περιπου 2 εβδομαδες.
αλλα πως βγαιναμε......πηγαινα την επερνα απο το σπιτι, την κερναγα τους καφεδες και τα ποτα (ποτε δεν εκανε κινηση να πληρωσει, ουτε ευχαριστω δεν μου ειπε) και μετα την γυρναγα στο σπιτι...
απο τα αλλα τιποτα......μονο φιλια και χαμουρεμα πανω απο τα ρουχα...
καποια μερα λοιπον εντελως ξαφνικα εξαφανιστηκε....δεν απαντουγε ουτε σε τηλεφωνο ουτε σε μηνυματα....ετσι λοιπον σταματησα και εγω να ασχολουμαι....
μετα απο μια εβδομαδα ξαναεμφανιζεται μονη της και οταν την ρωτησα γιατι χαθηκε μου ειπε την εξης μαλακια....''πιστευω οτι εχεις και αλλη γκομενα μου λεει και θες και εμενα επειδη ειμαι ξενη για να κανεις σεξ.....ετσι ειστε ολοι οι ελληνες μου ειπε..''
με τα πολλα συνεχιζουμε και βγαινουμε παλι σαν να μην εγινε τιποτα...
και μετα απο καμια δεκαρια μερες εξαφανιζεται παλι....αλλα αυτη την φορα εξαφανιστηκα και εγω...δεν την εψαξα καθολου....
λοιπον συναδελφοι......πως την κοβετε την κυρια???

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.818
Πόντοι
6.035
λοιπον ανεβαζω αυτο το θεμα γιατι πολλα λεμε για τις δικες μας τις καριολες αλλα να βλεπουμε λιγο τι κανουν και οι ξενες...
απο εμφανιση ηταν πολυ καλη, 8αρι προς 9αρι...ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια και κορμαρα...
ξεκιναμε λοιπον και βγαινουμε με την γκομενα και απο την πρωτη μερα που βγηκαμε μου ειπε οτι θελει να βγαινουμε αλλα να μην περιμενω οτι θα κανουμε σεξ γρηγορα...μετα απο 1-2 μηνες μου ειπε οτι θα ειναι ετοιμη...
αλλα πως βγαιναμε......πηγαινα την επερνα απο το σπιτι, την κερναγα τους καφεδες και τα ποτα (ποτε δεν εκανε κινηση να πληρωσει, ουτε ευχαριστω δεν μου ειπε) και μετα την γυρναγα στο σπιτι...
καποια μερα λοιπον εντελως ξαφνικα εξαφανιστηκε....δεν απαντουγε ουτε σε τηλεφωνο ουτε σε μηνυματα....ετσι λοιπον σταματησα και εγω να ασχολουμαι....
μετα απο μια εβδομαδα ξαναεμφανιζεται μονη της και οταν την ρωτησα γιατι χαθηκε μου ειπε την εξης μαλακια....''πιστευω οτι εχεις και αλλη γκομενα μου λεει και θες και εμενα επειδη ειμαι ξενη για να κανεις σεξ.....ετσι ειστε ολοι οι ελληνες μου ειπε..''
και μετα απο καμια δεκαρια μερες εξαφανιζεται παλι....αλλα αυτη την φορα εξαφανιστηκα και εγω...δεν την εψαξα καθολου....
να μας δωσεις στοιχεια να τη βρουμε μονο αυτο τιποτα αλλο :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν εχει αδικο.ποιος ξερει με ποσους μαλακες ειχε μπλεξει πριν και την πληρωσες εσυ.οι πολωνεζες γενικα ειναι καλες κοπελες.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε και γω ειχα γνωρισει μια τετοια ουκρανιδα μουναρα ,και μου εκανε τετοια περιεργα οχι τα ιδια αλλα στο ιδιο στυλ ...ειναι λιγο καθηστερημενες οι σλαβες στην ελλαδα...εγω νομιζω οτι εχουν ψυχολογικα μετα απο αυτη που γνωρησα :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
δεν μ αρεσε που δεν εκανε κινηση να πληρωσει..δειχνει πραματα αυτο

η κοπελα φενεται να εχει προβληματα..ψυχισμου, ισως παιζει κι αλλος..

παντως σαν γενικη εικονα αυτο που περιεγραψες δεν βγαζει υγεια

στην θεση σου θα  το διελυα πριν δενομουν ειτε εγω ειτε εκεινη και μετα γινοντουσαν δυσκολοτερα ολα

OP
OP
aris_2_5

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχει αδικο.ποιος ξερει με ποσους μαλακες ειχε μπλεξει πριν και την πληρωσες εσυ.οι πολωνεζες γενικα ειναι καλες κοπελες.
μου ειχε πει οτι 5 χρονια στην ελλαδα δεν ειχε κανει τιποτα με ελληνα γιατι τα 4 απο τα 5 χρονια τα ειχε με εναν πολωνο που ειχαν ερθει μαζι απο πολωνια...
και τον τελευταιο χρονο μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ουτε σεξ.....
τωρα αν τηβν πιστευουμε ειναι αλλο θεμα...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μου ειχε πει οτι 5 χρονια στην ελλαδα δεν ειχε κανει τιποτα με ελληνα γιατι τα 4 απο τα 5 χρονια τα ειχε με εναν πολωνο που ειχαν ερθει μαζι απο πολωνια...
ειναι τρελες με ψυχολογικα ,ξεμπλεξε τελειως ουτε για γαμησι  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τυπε μαλλον σε ειδε λιγο αφελη και σε δουλευε για να περασει καλα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.818
Πόντοι
6.035
βαρεθηκα πλεον πολωνεζες και γενικα λευκη φυλη,ηρθε ο κορεσμος.μονο ασιατισσες πλεον. :grin:
ε τοτε γαμησε μας κατι θα βρω να τη κανω :birdman:
ειναι τρελες με ψυχολογικα ,ξεμπλεξε τελειως ουτε για γαμησι  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
μιλησε η εμπειρια  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
aris_2_5

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν μ αρεσε που δεν εκανε κινηση να πληρωσει..δειχνει πραματα αυτο

η κοπελα φενεται να εχει προβληματα..ψυχισμου, ισως παιζει κι αλλος..

παντως σαν γενικη εικονα αυτο που περιεγραψες δεν βγαζει υγεια

στην θεση σου θα  το διελυα πριν δενομουν ειτε εγω ειτε εκεινη και μετα γινοντουσαν δυσκολοτερα ολα
συμφωνω φιλε....και εμενα το θεμα του κερασματος δεν ειναι οικονομικο μονο...εχει να κανει με το πως σε βλεπει η αλλη....οταν θελουν να κανουν εντυπωση καλη σε καποιον παντα ξερουν πως να φαιρονται...αλλιως σε εχουν για τον πουτσο...
επισης πρεπει οντως να ηταν κολλημενη με τον πρωην της γιατι αφενος μεν δεν ηθελε να κανουμε σεξ και αφετερου μου ειχε πει οτι αν καποια στιγμη εξαφανιστει ξαφνικα να μην το παρω στραβα και οτι θα ξαναεμφανιστει...
για μαλακες ψαχνει??
σιγα μην περιμενω την μαλακισμενη....

Επισκέπτης

τύπε σόρυ που θα γίνω λίγο σκληρός, αλλά η αλήθεια πάνω απ όλα:

Αν σε γούσταρε θα σε κερνούσε τουλάχιστον μια-δυό φορές ή θα σού κανε κάνα δωράκι.
Επίσης, είναι απογοητευτικό το ότι δεν ενέδωσε σεξουαλικά μετά από τόσα ποτά και χρόνο μαζί σου.
Άρα μάλλον είναι αλλού...

Στο επόμενο ραντεβού σας στρίμωξέ την άσχημα, κι αν δεν κάτσει ξέχασέ την για πάντα...
Υπάρχει ολόκληρο δάσος που περιμένει, μην κολλάτε σε ένα θάμνο...

OP
OP
aris_2_5

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τύπε σόρυ που θα γίνω λίγο σκληρός, αλλά η αλήθεια πάνω απ όλα:

Αν σε γούσταρε θα σε κερνούσε τουλάχιστον μια-δυό φορές ή θα σού κανε κάνα δωράκι.
Επίσης, είναι απογοητευτικό το ότι δεν ενέδωσε σεξουαλικά μετά από τόσα ποτά και χρόνο μαζί σου.
Άρα μάλλον είναι αλλού...

Στο επόμενο ραντεβού σας στρίμωξέ την άσχημα, κι αν δεν κάτσει ξέχασέ την για πάντα...
Υπάρχει ολόκληρο δάσος που περιμένει, μην κολλάτε σε ένα θάμνο...
μα ηδη εχω ξεκοψει ρε φιλε....το ειπαμε αυτο....

OP
OP
aris_2_5

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πλάκα πλακα ηταν πολυ ωραιο μουνι....οπου βγαιναμε την κοιταζανε ακομα και οι γκομενες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom