Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
Καλημερα σου Μωρακι Καλεσε με να τα πουμε καλυτεραΜιας και δεν προλαβαμε τα duo σου, πες λιγο τι προγραμμα και κοστος αν εχεις την καλοσυνη!
Σε ευχαριστω πολυ
Καλημερα σου Μωρακι Καλεσε με να τα πουμε καλυτεραΜιας και δεν προλαβαμε τα duo σου, πες λιγο τι προγραμμα και κοστος αν εχεις την καλοσυνη!
Ναι αν της δώσεις παραπάνω λεφτά δεν τον δίνει. Έχει ηθικές αρχές. Κρατάει απαραβίαστο τον κωλο της για την πρώτη νύχτα του γάμου της.γιατί μας τον δείχνεις αφού δεν μας τον δίνεις ???
μέσα στον λόχο τυπε;;θα τής πετάξετε τα μάτια έξω; ;;Αν σε καλεσουμε εμιλυ να ερθεις μεσα σε στρατοπεδο βραδυ ερχεσε για ένα τριο εντος της αθηνας
αφου το 2 εγινε χ(ημιχρονο-τελικο?)αλλαξτε και το νημα σε σκετο Emily η Linaοχι...εγινε χ...
Μωρακι μου Καλεσε με και το κανονιζουμεΑν σε καλεσουμε εμιλυ να ερθεις μεσα σε στρατοπεδο βραδυ ερχεσε για ένα τριο εντος της αθηνας
Εεεε ναι το κραταω για εκεινη την μερα μωρο μουΝαι αν της δώσεις παραπάνω λεφτά δεν τον δίνει. Έχει ηθικές αρχές. Κρατάει απαραβίαστο τον κωλο της για την πρώτη νύχτα του γάμου της.
σωστός...!!!γιατί μας τον δείχνεις αφού δεν μας τον δίνεις ???
Το κατάλαβα Έμιλυ.Εεεε ναι το κραταω για εκεινη την μερα μωρο μου
αυτά βλέπω και κάτι παθαίνω, στενό μουνάκι κάβλα είσαι!!Πως ειστε μωρακια μου
καλησπέρα αστέριΚαλησπερα καυλες μου
καλησπερα αστεριΚαλησπερα καυλες μου
Καλησπερα καυλιαρη μουκαλησπέρα αστέρι
Πως εισαι καυλιαρη μου εσυκαλησπερα αστερι
πώς το κατάλαβες ότι είμαι καυλιαρης, μωρό μού μέσα έπεσεςΚαλησπερα καυλιαρη μου