Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
Γειααα σου και εσενα μωρο μουΓειά σού αστέρι
Γειααα σου και εσενα μωρο μουΓειά σού αστέρι
τυπε ειναι σουπερ το κοριτσι και vfm σιγουρα δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου ορμα θα ευχαριστηθεις γαμησι!!έχεις κάνει τέστ συναγωνιστή,, τήν έχω βάλει στό μάτι τί λέει;; ματώνει τήν φανέλα
καλά για το vfm είναι σίγουρα, απλά ήθελα να μάθω καί πώς, είναι στό κρεβάτι!!;;???τυπε ειναι σουπερ το κοριτσι και vfm σιγουρα δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου ορμα θα ευχαριστηθεις γαμησι!!
Ξαπλωμενη....καλά για το vfm είναι σίγουρα, απλά ήθελα να μάθω καί πώς, είναι στό κρεβάτι!!;;???
τι ώρα τελειώνεις μωρό μού;;; μήπως προλάβεις και έρθεις, από το σπίτι μού; ;;Ετοιμη για τον Πριαμο
Να τη παρεις ενα τηλεφωνο μηπως?τι ώρα τελειώνεις μωρό μού;;; μήπως προλάβεις και έρθεις, από το σπίτι μού; ;;
θα έχει μπει στο δωμάτιο, Δεν θέλω να ενοχλώ, έχουμε μέρες μπροστά μάς συναγωνιστή!!!???Να τη παρεις ενα τηλεφωνο μηπως?
Για σήμερα την ήθελα, έτσι μού ήρθε μία φλασιά και είπα να ρωτήσω, μπορεί να ήμουν τυχερός και να απαντούσε, στο φτερό κακό είναι; ;Μια απορια...αφου δεν τη θες για σημερα,το μηνυμα γιατι?
Κακο δεν ειναι τιποτα...αν τη συναντησεις να ετοιμαστεις για 20αρια στη βαθμολογια...πολυ καλυτερη απο τη χοντροκωλα με τα 9αρια...ααα και το δωρακι βεβαια στο 1/3..Για σήμερα την ήθελα, έτσι μού ήρθε μία φλασιά και είπα να ρωτήσω, μπορεί να ήμουν τυχερός και να απαντούσε, στο φτερό κακό είναι; ;
της έχεις πάρει και τής 2 και ξέρεις; Εγώ την μία που πήρα δεν την είδα για ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ίσα ίσα, είναι πολύ όμορφη αδύνατη και πολύ καλή στο κρεβάτι!!!Κακο δεν ειναι τιποτα...αν τη συναντησεις να ετοιμαστεις για 20αρια στη βαθμολογια...πολυ καλυτερη απο τη χοντροκωλα με τα 9αρια...ααα και το δωρακι βεβαια στο 1/3..
της έχεις πάρει και τής 2 και ξέρεις; Εγώ την μία που πήρα δεν την είδα για ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ίσα ίσα, είναι πολύ όμορφη αδύνατη και πολύ καλήποιες δυο μπρε? Για τη χοντροκωλα που βαθμολογησες με 9αρια λεω χα χα χατης έχεις πάρει και τής 2 και ξέρεις; Εγώ την μία που πήρα δεν την είδα για ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ίσα ίσα, είναι πολύ όμορφη αδύνατη και πολύ καλή στο κρεβάτι!!!
κατάλαβα τι λες μην αγχώνεσαι, σού λέω λοιπόν η κοπέλα είναι αδύνατη δεν είναι καθόλου ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ οκ!!όσο για το μωρό εδώ θα το δοκιμάσω σύντομα!!Σκατα εγινε η παραθεση...
την αγαπημενη δεν την ειπα χοντρουλα...ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑ την ειπα...μετα απο 30 χρονια στο κουρμπετι με τις επι χρημασι,λες να αγχωνομαι?κατάλαβα τι λες μην αγχώνεσαι, σού λέω λοιπόν η κοπέλα είναι αδύνατη δεν είναι καθόλου ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ οκ!!όσο για το μωρό εδώ θα το δοκιμάσω σύντομα!!
έχει και άλλα νήματα να γράψεις για την [χοντροκώλα]...Κακο δεν ειναι τιποτα...αν τη συναντησεις να ετοιμαστεις για 20αρια στη βαθμολογια...πολυ καλυτερη απο τη χοντροκωλα με τα 9αρια...ααα και το δωρακι βεβαια στο 1/3..
Την επομενη φορα θα σου παιρνω την αδεια...έχει και άλλα νήματα να γράψεις για την [χοντροκώλα]...
από επιμονή καλά το πας...
άντε βρε κάλο κουράγιο...
δεν νομίζω να χρειάζεται...Την επομενη φορα θα σου παιρνω την αδεια...