Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.966
Μωρακι μου γραψε εδω οτι θεςσορρυ για την ερώτηση ρε συμπήχτες (συμπαίχτες) αλλα δε βρίσκω που να γράψω κριτικές για τα κορίτσια.δεν έχει ανοιχτεί φάκελος; ευχαριστω
Μωρακι μου γραψε εδω οτι θεςσορρυ για την ερώτηση ρε συμπήχτες (συμπαίχτες) αλλα δε βρίσκω που να γράψω κριτικές για τα κορίτσια.δεν έχει ανοιχτεί φάκελος; ευχαριστω
καλά ντε να βοηθήσω θέλω, πάντως άμα δε βρεις σύντομα στείλε p.m..Καλο μου δεν τους κανω τιποτα
Και δεν χρειαζομαι κανενα βιογραφικο ευχαριστω
Οταν βρω την καταληλλη θα ενημερωθεις
καλά ντε να βοηθήσω θέλω, πάντως άμα δε βρεις σύντομα στείλε p.m..
Ποια εφυγε ρε παιδια ? Η ξανθια ή η μελαχρινή ?η EMILY κάτι τους κάνει και φεύγουν, εάν πάντως φίλη μου δεν βρεις άλλη πες να σου στείλω βιογραφικά να διαλέξεις..
H Mελαχρινη ειναι αρχηγοπουλο(manager) , μεχρι τωρα εφυγαν oi δυο ξανθες ..Ποια εφυγε ρε παιδια ? Η ξανθια ή η μελαχρινή ?
Απο τι φαινεται οι μελαχρινες υπερισχυουν απο τις ξανθιες Χαχαχαχ ;)H Mελαχρινη ειναι αρχηγοπουλο(manager) , μεχρι τωρα εφυγαν oi δυο ξανθες ..
Και της εμειναν τα τηλεφωνα !!H Mελαχρινη ειναι αρχηγοπουλο(manager) , μεχρι τωρα εφυγαν oi δυο ξανθες ..
ΝαιΚαι της εμειναν τα τηλεφωνα !!
χα χα άρχισε τής απολύσεις το αφεντικό μάλιστα...H Mελαχρινη ειναι αρχηγοπουλο(manager) , μεχρι τωρα εφυγαν oi δυο ξανθες ..
Το αφεντιλικη θα φαινοταν σε αλλη εκδοχηχα χα άρχισε τής απολύσεις το αφεντικό μάλιστα...
για να το καταλάβω καλύτερα τι θές να πείς μωρό μ για κάνε μία μετάφρασηΤο αφεντιλικη θα φαινοταν σε αλλη εκδοχη
Τωρα από τι βλεπεις ειμαι μονη και σας περιμενω να περασουμε καλά
Απλα τα πραγματαγια να το καταλάβω καλύτερα τι θές να πείς μωρό μ για κάνε μία μετάφραση
τριο κανεις ?Το αφεντιλικη θα φαινοταν σε αλλη εκδοχη
Τωρα από τι βλεπεις ειμαι μονη και σας περιμενω να περασουμε καλά
Καλεσε με Μωρακι μου να τα πουμετριο κανεις ?
Και μυαλο μπαναναΚαλεσε με Μωρακι μου να τα πουμε
μμμμμμμμμμμ σήμερα εεεεεεεεεεεΚαλημερα σε ολους και καλη κυριακη
Σας περιμενω να περασουμε καλα σημερα